Nerden başlasam bilemedim...Öncelikle severek evlendik demişsiniz,severek evlendiğinize göre zaten ev eşyasını planlama,alma işlemlerini evlilik öncesinde detaylıca yapmış olmanız gerekiyor,tayin mevzusu söz konusu olunca netleşmemiş olmanız olası ancak genelde bayanlar koltuk takımı,perde vs.gibi şeylerin derdine düşerler,sizde tersi olmuş oldukça enterasan.Düğün sonrası altın ile ilgili problem yaşamayan çift yüzde 2-3ü geçmez diye düşünüyorum,kimi kv ister,saklayayım der,kimi eş ver bankaya koyayım der,öyle böyle bir şekilde sorun çıkar ama orta yolu bulmaya çalışmak lazım her zaman,ancak neyi tercih ediyorsanız tutarlı olmanız gerekiyor.Gördüğüm hatalar,madem sevdiğiniz insandı altını vermekte neden bu kadar tereddüt ettiniz?Bencede çok gereksiz bişey için almak istemiş ancak onu,bu altını ev,araba almak için kullanalım yazık olur diye ikna etmeliydiniz tatlı dilinizi kullanarak.Vermiycem diye direnmek sizin hatanız,mobilya için altınları heba etmek onun hatası.Sizin eşinizle yaşadıklarınız aranızda kalmalı,ailenize bu tarz şeyleri anlatırsanız farklı yorumlar gelecektir,kafanız karışacaktır,kendi düşüncenizi uygulamak yerine ailenizin söylemleriyle ilişkinizi yönlendireceksiniz.Ki kalkıp evi terk etmek böyle bişey için çok yanlış bence,hadi oldu terkettiniz ne diye eve dönmek için eşinizi siz ikna ediyorsunuz? Eve döndünüz bundan sonrada eşinizin uzatması gereksiz bence,ordada o hatalı.Sizin ve eşinizin genel olarak hataları bu bence.Şimdi diyeceğim şey,her evlilikte ilk 1yıl çatışmalar,kavgalar eşlerin birbirini tanıması açısından olmazsa olmazdır,yani normal bir durum bana göre.Son yazdığınızda kafama takıldı..Eşiniz oralar karışık diye gönderecekte siz gidecek misiniz, ne için evlendiniz, iyi günde kötü günde değil mi?Kalın onunla o karmaşada tabi benim fikrim bu,sizin bileceğiniz iş. Düzeltmek adına;Siz eşinize güzel davranın,etrafına aramız iyi diyorsa size naz yaptığının göstergesi,üstüne gitmeyin düzelecektir.Ona güzel davranın ancak kendinizide ezdirmeyin,evlilik karşılıklı saygı ve Sevgi'den ibarettir.Siz güzel yaklaşın,kötü yaklaşan o olsun,bişey kaybetmezsiniz.Çok uzun uzun yazdım ancak özetle Zaman herşeyin ilacı,düzelecektir aranız,yalnızca Zamana bırakın...