6 aylık evliyim korunmadığım halde hamile kalamıyorum çok umutsuzum:(:(:(

ema0610

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
29
1
36
İstanbul
6 aylık evliyim 17 temmuzda evlendim.korunmuyorum ama hamilede kalamadım..doktor hormon tahlilleri yaptı ama herşey normal çıktı.bu haftasonu eşimde sperm testi yaptıracak.varikosel başlangıcı var demiş doktor.sol kasığında ağrısı oluo ayakta durunca.eşim öğretmen ben bankacıyım.çok umutsuzum kızlar yardım edin

daha erken tatlım hemen niye kendini böyle üzüyorsun ki..

eşim annesini 9 yaşında kazada,babasınıda düğün öncesi mart ayında kaybetti.iki kardeşler zaten abiside yeni evlendi.eşim çocuk istio çok bende.deniyoruz.herşeyi yapıyorum internette yazanları,arkadaşlarımın söylediklerini ama olmuo işte
arkadaşlarım denemeden hamile kalıo ben kalamıyorum.
artık hiç olmıcakmış gibi gelio.

cnm bende 17 aylık yani bir buçuk yıldır evliyim.son 2 aydr korunmyı bıraktık bakalım rabbim hayırlısını ne zaman verirse..

fakat ben ilişki sırasında hemen vcye gidip.işimi halledyorum her zaman anlarsın ya:) yatakta bekleme falan yapmıyorum.sen ne yapıyorsun cnm?

kaç yaşındasınız tatlım..olumsuz düşünme öyle allah büyüktür..:26:

cnm ben yatakta enaz 1 saat belimin altına yastık koyup yatıyorum.o gece duş almıyorum ertesi gün alıyorum.ik aylarda hemen duş alıyordum ama son 3 aydır almıyorum.
hiçbir işe yaramıo bunlar
kalamıyorum işte..daha ne yapıcam bilmiyorumki herşeyi yapıyorum
cnm ben 26 yaşıma girdim
eşim 30

Son düzenleme:

hadi ya böyle beklemeler falan duymuştum ama inandırıcı gelmiyor bana olacaksa oluyor zaten..ben ugraşmıyorum rahatım ama dediğim gibi ben afedersin vc işimi hallediyorum oda o arada çıkıyor..

yaşınız normalmiş.bebek düşünülecek yaş.inş.dileğine kavuşursun tatlım..herşeyde bir hayır vardır unutma!

canım.bune.ya.hemen.pes.etmişsin.ben.4.yıllık.evliyim.olmuyor.ama.hiçbir.zaman.of.demedim.kendi.dogal.haline.bırak.

adetin.2veya.3.günü.hormon.testi.yaptırdınmı
eşine.varikosel:.denmiş.kaçıncı.derece.eger.agrı.vrsa.ileri.demektirki.ürolojiye.görüksün.belki.aömeliyat.der.sonrası.hoppa.bebek.kucakta
eşine.vitamin.ilcı.içir.önce.ürolojiye.görünün.ameliyat.gerekmez.derse.trental.400.kullandır.sabah.akşam.eşimde.varikosel.var.ama.1.derece.kötü.degil.
eşinin.sonuçlarını.kaan.aydos.var.tatlım.doktor.sitesine.ona.gönder.bakalım.o.ne.diyecek.ve.onun.yolunda.ilerleyin.eger.eşindeyse.sorun.bu.aradada.dedigim.ilaçları.kullansın

eşine.destek.ol.

cnm eşimde varikosel kaçıncı derecede bilmiyorum yarın test yaptırıcas.bakalım.ben hormon testlerimi yaptırdım normal çıktı.
eşimi çok seviyorum herzaman yanındayım onun..teşekkürler cnm:)

7 aydır evliyim ve hic korunmadim hamile kalamiyorummm bu kadar uzun sure olmasi normal miii

7 aydır evliyim ve hic korunmadim hamile kalamiyorummm bu kadar uzun sure olmasi normal miii
1 yil kadar hamile kalamamk normal cnm .bence bi doktora gdin kontrollerinizi olun iciniz rahat olur .. ben 2 yillik evliyim bende polistik over cikti simdi asilama yaptircaz hayirlisi

bende 3aylik evliyim bende hamile kalamiyorum sanki olmuyacak gibi geliyo

K Kovser

3 ay çok kısa bir süre canım. Ama o kadar çok istiyorsan Ovulasyon testini araştır canım. Youtube de videolu anlatımlar var. Bende 1 yıl denemenin ardından ovulasyon testiyle 2.denemede hamile kaldım çok şükür.

canım dr'lar 1 sene düzenli ilişki öneriyor.seninkide erken bence daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…