eşim annesini 9 yaşında kazada,babasınıda düğün öncesi mart ayında kaybetti.iki kardeşler zaten abiside yeni evlendi.eşim çocuk istio çok bende.deniyoruz.herşeyi yapıyorum internette yazanları,arkadaşlarımın söylediklerini ama olmuo işte
arkadaşlarım denemeden hamile kalıo ben kalamıyorum.
artık hiç olmıcakmış gibi gelio.
cnm ben yatakta enaz 1 saat belimin altına yastık koyup yatıyorum.o gece duş almıyorum ertesi gün alıyorum.ik aylarda hemen duş alıyordum ama son 3 aydır almıyorum.
hiçbir işe yaramıo bunlar
kalamıyorum işte..daha ne yapıcam bilmiyorumki herşeyi yapıyorum
cnm ben yatakta enaz 1 saat belimin altına yastık koyup yatıyorum.o gece duş almıyorum ertesi gün alıyorum.ik aylarda hemen duş alıyordum ama son 3 aydır almıyorum.
hiçbir işe yaramıo bunlar
kalamıyorum işte..daha ne yapıcam bilmiyorumki herşeyi yapıyorum
cnm ben 26 yaşıma girdim
eşim 30
6 aylık evliyim 17 temmuzda evlendim.korunmuyorum ama hamilede kalamadım..doktor hormon tahlilleri yaptı ama herşey normal çıktı.bu haftasonu eşimde sperm testi yaptıracak.varikosel başlangıcı var demiş doktor.sol kasığında ağrısı oluo ayakta durunca.eşim öğretmen ben bankacıyım.çok umutsuzum kızlar yardım edin
canım.bune.ya.hemen.pes.etmişsin.ben.4.yıllık.evliyim.olmuyor.ama.hiçbir.zaman.of.demedim.kendi.dogal.haline.bırak.
adetin.2veya.3.günü.hormon.testi.yaptırdınmı
eşine.varikosel:.denmiş.kaçıncı.derece.eger.agrı.vrsa.ileri.demektirki.ürolojiye.görüksün.belki.aömeliyat.der.sonrası.hoppa.bebek.kucakta
eşine.vitamin.ilcı.içir.önce.ürolojiye.görünün.ameliyat.gerekmez.derse.trental.400.kullandır.sabah.akşam.eşimde.varikosel.var.ama.1.derece.kötü.degil.
eşinin.sonuçlarını.kaan.aydos.var.tatlım.doktor.sitesine.ona.gönder.bakalım.o.ne.diyecek.ve.onun.yolunda.ilerleyin.eger.eşindeyse.sorun.bu.aradada.dedigim.ilaçları.kullansın
eşine.destek.ol.
1 yil kadar hamile kalamamk normal cnm .bence bi doktora gdin kontrollerinizi olun iciniz rahat olur .. ben 2 yillik evliyim bende polistik over cikti simdi asilama yaptircaz hayirlisi7 aydır evliyim ve hic korunmadim hamile kalamiyorummm bu kadar uzun sure olmasi normal miii
Hayirlisi cnm sitreste etkilioAdetlerim cok duzenli 28 gunde bir oluyo bu ay 5 gun gecti cok umitlendim ama yine husrann
Sıkma kendini rahat birak daha erken kuzum uzme olur insallah sitres en buyuk engel ...Evet acayip derecede insan kendini tamamen ona odakliyor
bende 3aylik evliyim bende hamile kalamiyorum sanki olmuyacak gibi geliyoeşim annesini 9 yaşında kazada,babasınıda düğün öncesi mart ayında kaybetti.iki kardeşler zaten abiside yeni evlendi.eşim çocuk istio çok bende.deniyoruz.herşeyi yapıyorum internette yazanları,arkadaşlarımın söylediklerini ama olmuo işte
arkadaşlarım denemeden hamile kalıo ben kalamıyorum.
artık hiç olmıcakmış gibi gelio.
6 aylık evliyim 17 temmuzda evlendim.korunmuyorum ama hamilede kalamadım..doktor hormon tahlilleri yaptı ama herşey normal çıktı.bu haftasonu eşimde sperm testi yaptıracak.varikosel başlangıcı var demiş doktor.sol kasığında ağrısı oluo ayakta durunca.eşim öğretmen ben bankacıyım.çok umutsuzum kızlar yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?