- Emoji Skoru
- 12
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi mademoisellle
Merhaba kızlar 5 yıldır kronik mantar problemi yaşıyorum.En son 6 aylık Funit tedavisine başladım.Son ilacımı yarın içeceğim ve çok gerginim nüksedecek mi diye.13 gün sonra da tatile gideceğim denize girmeye korkuyorum bir şey olur mu diye.Doktoruma da randevu bulamıyorum biliyorsunuz çok zor randevu almak.Randevu alamazsam eğer vajinal probiyotik kullanmalı mıyım fitil olanlardan sizce? Oral kullanmak yeterli olmaz kronik vakalarda diyor bazı yerlerde.Yoksa hiç fitil karıştırmayıp oral mi kullanmalıyım kafam çok karışık mantarın geri gelmesini önlemek istiyorum kafayı yiyeceğim.Tatile gideceğim hafta 1 kapsül daha Funit içmeli miyim sizce koruma amaçlı? Çok stresliyim bana yardimci olur musunuz
Bir de sarı sümüksü kokusuz akıntım var açık renk.Kronik durumlarda bu normal bir şey mi yaşayan var mı?Doktorum ekstra bir şey söylemedi normal dedi ama ikna olamıyorum artık hiçbir şeye psikolojim bozuldu
Bir de sarı sümüksü kokusuz akıntım var açık renk.Kronik durumlarda bu normal bir şey mi yaşayan var mı?Doktorum ekstra bir şey söylemedi normal dedi ama ikna olamıyorum artık hiçbir şeye psikolojim bozuldu