- 21 Eylül 2020
- 620
- 269
- 53
- Konu Sahibi mucize0707
-
adet bitimi yani 6 günü geri çekilme yöntemi ile korundu şuan yumurtlama olmaz dedik .prezervatif korunuyorduk öncesindeNeden korunmadınız ?
Geri çekilme diye bir yöntem yok yanlız . 44 yaşına gelmişsiniz bunun bilincinde değilsin . Bebeklere üzüldüm geçmiş olsunadet bitimi yani 6 günü geri çekilme yöntemi ile korundu şuan yumurtlama olmaz dedik .prezervatif korunuyorduk öncesinde
Korunmamışsınız yani … doktora gidin acilen tehlike durumunuzu öğrenin.adet bitimi yani 6 günü geri çekilme yöntemi ile korundu şuan yumurtlama olmaz dedik .prezervatif korunuyorduk öncesinde
Adınıza heyecanlandım inşallah sağlık probleminiz olmaz az bir yaş aralığı çok güzel ikiz gibiMerhaba arkadaşlar .44 yaşındayım 6 aylık oğlum var .kaset test hamile olduğumu öğrendim .oğlum sezeryanla dünyaya geldi .Bebek ve benim için tehlikeli bir hamilelik olabilir böyle bir durumda ne yapabilirim .başına gelen var mı
Teşekkür ederim rabbim izin verirse dünyaya getireceğim .doktorumla konuşacağım tabiki bir sıkıntı çıkmaz iseMerhaba ilk doğumunuzda ciddi bir sorun yaşamadıysanız bir sorun olmaz
Doğumdan sonraki 50. Gün hamile kalan kuzenim var
Sezeryanla çok sağlıklı 2 doğum yaptı
Sadece doktor 3.yü düşünme dedi
Allah size bi evlat vermiş kötü şeyler düşünmeyin
Allah’ın izniyle ikinize de hiçbir şey olmaz
Yurt dışında yaşıyorum.test sonucum 71 çıktı .Türkiye’de ki doktor düşüncelerini alacağım izne geleceğim.hala anlamış değilim nasıl hamile kaldığımı.adet bitti 5 gün sürüyor 6 gün birliktelik geri çekilme başka ilişki yaşamadık eşim şehir dışındaAdınıza heyecanlandım inşallah sağlık probleminiz olmaz az bir yaş aralığı çok güzel ikiz gibistres yapmayin dert edinmeyin rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ama lütfen çok iyi bir doktora gidin
Valla ben de anlamadım.Yurt dışında yaşıyorum.test sonucum 71 çıktı .Türkiye’de ki doktor düşüncelerini alacağım izne geleceğim.hala anlamış değilim nasıl hamile kaldığımı.adet bitti 5 gün sürüyor 6 gün birliktelik geri çekilme başka ilişki yaşamadık eşim şehir dışında
ne guzel insallah saglikla.kucaginiza.almak nasip olur cogu insanin erken yasta bulamadigi mucize 44 yasinda sizi.bulmus mucize isteMerhaba arkadaşlar .44 yaşındayım 6 aylık oğlum var .kaset test hamile olduğumu öğrendim .oğlum sezeryanla dünyaya geldi .Bebek ve benim için tehlikeli bir hamilelik olabilir böyle bir durumda ne yapabilirim .başına gelen var mı
Benim ilk gebeligim geri cekilme sonucuydu anlamamistik bile yani muhtemelen hamilesiniz geri cekilme yontemi tamamen korumuyor hayırlı olsunYurt dışında yaşıyorum.test sonucum 71 çıktı .Türkiye’de ki doktor düşüncelerini alacağım izne geleceğim.hala anlamış değilim nasıl hamile kaldığımı.adet bitti 5 gün sürüyor 6 gün birliktelik geri çekilme başka ilişki yaşamadık eşim şehir dışında
yangına körükle gitmeye gerek yok bence. hamile kalmışsınız ne güzel maşallah. tamam biraz zor olacaktır belki sağlık açısından da biraz zorlanacaksınız ama belki de korktuğunuz kadar olmayacak. olan olmuş artık her şeyi siz idare edemezsiniz o yük ağırdır. onu nasip eden planlamayı yapmıştır merak etmeyin. iki bebeğiniz de sağlıkla büyür inşallah. güzel düşünün güzel olsunMerhaba arkadaşlar .44 yaşındayım 6 aylık oğlum var .kaset test hamile olduğumu öğrendim .oğlum sezeryanla dünyaya geldi .Bebek ve benim için tehlikeli bir hamilelik olabilir böyle bir durumda ne yapabilirim .başına gelen var mı
Sağlılıkla dünyaya getirin. Haddini bilmez yorumlara da aldırmayın. 53 yaşında dayımkızı doğuracak.Merhaba arkadaşlar .44 yaşındayım 6 aylık oğlum var .kaset test hamile olduğumu öğrendim .oğlum sezeryanla dünyaya geldi .Bebek ve benim için tehlikeli bir hamilelik olabilir böyle bir durumda ne yapabilirim .başına gelen var mı
Anne olmanın yaşı yoktur eger bir kadın anneliğin bilincindeyse evladına güzel bakıyorsa istedıgı kadar doğursun bu kadar çıkışmanıza anlam veremedim 44 yaş da yaşlı olacak bir yaş degıl daha genç insanlar evlat arıyolar 60 yasında anne baba oluyolar belki o kadının da ilk cocugu ve rabbim ona bir hediye daha verdi lütfen çıkışmalarınızı bile kırıcı olmadan yapınGerçekten anlam veremiyoruö nasıl ceseret ediyorsunuz geri çekilme korunma yöntemi değil zaten 44yaşımdasınız küçük değilsiniz aklınız başınızda olması gereken bir yaş allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?