6 aylık oğlum var hamilelik testim pozitif

mucize0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
620
269
53
Merhaba arkadaşlar .44 yaşındayım 6 aylık oğlum var .kaset test hamile olduğumu öğrendim .oğlum sezeryanla dünyaya geldi .Bebek ve benim için tehlikeli bir hamilelik olabilir böyle bir durumda ne yapabilirim .başına gelen var mı

adet bitimi yani 6 günü geri çekilme yöntemi ile korundu şuan yumurtlama olmaz dedik .prezervatif korunuyorduk öncesinde
Geri çekilme diye bir yöntem yok yanlız . 44 yaşına gelmişsiniz bunun bilincinde değilsin . Bebeklere üzüldüm geçmiş olsun

Merhaba ilk doğumunuzda ciddi bir sorun yaşamadıysanız bir sorun olmaz
Doğumdan sonraki 50. Gün hamile kalan kuzenim var
Sezeryanla çok sağlıklı 2 doğum yaptı
Sadece doktor 3.yü düşünme dedi
Allah size bi evlat vermiş kötü şeyler düşünmeyin
Allah’ın izniyle ikinize de hiçbir şey olmaz

Adınıza heyecanlandım inşallah sağlık probleminiz olmaz az bir yaş aralığı çok güzel ikiz gibi stres yapmayin dert edinmeyin rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ama lütfen çok iyi bir doktora gidin

Teşekkür ederim rabbim izin verirse dünyaya getireceğim .doktorumla konuşacağım tabiki bir sıkıntı çıkmaz ise

Yurt dışında yaşıyorum.test sonucum 71 çıktı .Türkiye’de ki doktor düşüncelerini alacağım izne geleceğim.hala anlamış değilim nasıl hamile kaldığımı.adet bitti 5 gün sürüyor 6 gün birliktelik geri çekilme başka ilişki yaşamadık eşim şehir dışında

Valla ben de anlamadım.
Nasipse gerçekten de bir şekilde oluyor.
1,5 senedir uğraşıyorum olmuyor.
Adetin 6.günü olan ilişkiden hamile kalınıyor.
Rabbim yeter ki vermek istesin.
Vermek istemiyorsa da ne yaparsam yapayım olmuyor…
İnşaAllah sağlıkla gelsin bebeğiniz

ne guzel insallah saglikla.kucaginiza.almak nasip olur cogu insanin erken yasta bulamadigi mucize 44 yasinda sizi.bulmus mucize iste bence uzulme streste yapma ilk hamileligindr seker tansiyon sikintisi yasamadiysan bundada insallah olmaz turkiyeye gelince bir perinatoloji uzmanina gorun mutlaka

Benim ilk gebeligim geri cekilme sonucuydu anlamamistik bile yani muhtemelen hamilesiniz geri cekilme yontemi tamamen korumuyor hayırlı olsun

Hayirli olsun konu sahibi.Yani bı hayırlı olsun bile demeden linclemissiniz kadını,Yahu sizene.Kadin ne yapmalıyım demiş.Dokrorunuza danışın diyin,korkmayın diyin ne bilim en azından bi hayırlısı olsun diyin.Otomatige bağlamış gibi direk linç ya.Biri merhaba yazsa onu da lincliceksiniz hiç suphem yok.Allah yardım etsin size ne diyim.

Asla yapmam dediğiniz bir durumda mı oldu ki kardeşi olur oğlunuzun masallah yaşa göre de baya iyiymiş yumurtalarınız hemen olmuş

Siz anneliğe kendinizi hazır hissediyorsanız kötü yorumların hiç birine aldırış etmeyin.
Fakat yurt dışında yaşayıp(cinsel eğitimler daha fazla oluyor orada) 44 yaşında olup geri çekilmeye korunma yöntemi demeniz biraazcık absürt olmuş.
En doğru cevabı doktorunuz verecektir.
Temennim sağlığıyla kucağınıza almanız

yangına körükle gitmeye gerek yok bence. hamile kalmışsınız ne güzel maşallah. tamam biraz zor olacaktır belki sağlık açısından da biraz zorlanacaksınız ama belki de korktuğunuz kadar olmayacak. olan olmuş artık her şeyi siz idare edemezsiniz o yük ağırdır. onu nasip eden planlamayı yapmıştır merak etmeyin. iki bebeğiniz de sağlıkla büyür inşallah. güzel düşünün güzel olsun

Sağlılıkla dünyaya getirin. Haddini bilmez yorumlara da aldırmayın. 53 yaşında dayımkızı doğuracak.

Anne olmanın yaşı yoktur eger bir kadın anneliğin bilincindeyse evladına güzel bakıyorsa istedıgı kadar doğursun bu kadar çıkışmanıza anlam veremedim 44 yaş da yaşlı olacak bir yaş degıl daha genç insanlar evlat arıyolar 60 yasında anne baba oluyolar belki o kadının da ilk cocugu ve rabbim ona bir hediye daha verdi lütfen çıkışmalarınızı bile kırıcı olmadan yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…