Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiçbir şey yapamaz kendisi haksız çünkü. küçük aklıyla beni korkutmaya çalışıyor. ben seni savcılığa vereceğim asıl çalıştığın askeriyeye kadar şikayet edeceğim dedim kesildi sesiVersin mahkemeye hiçbirşey çıkmaz
Sen kızlarla konuşmuşsun ne var. bunda
Muhattab olma şunla salak iştehiçbir şey yapamaz kendisi haksız çünkü. küçük aklıyla beni korkutmaya çalışıyor. ben seni savcılığa vereceğim asıl çalıştığın askeriyeye kadar şikayet edeceğim dedim kesildi sesi
Böyle insandan ne koca olur ne de çocuguna baba canım geçmiş olsun kurtulmuşsun pislikten ya evlenseydin evlendikten sonra seni aldatsaydı ya gerçekten verilmiş sadakan varmış valla senin çok çok geçmiş olsun afedersiniz havlayan köpek ısırmazmış bırak desin seni mahkemeye verecem vırt zırt heeee heee de geç canını da sıkma deyecek insan degil çünjküBana çok kibar düzgün düşünceli davrandı her zaman.Ne kadar kavga etsek ben yazmasam da sabahları mutlaka günaydın aşkım yazar gönlümü alırdı. Kendisi asker olduğu için tayin durumu vardı eğer olursa onunla gitmemi istedi ne olursa olsun biz birlikte herşeyin üstesinden geliriz dedi.işimi bırakamam gelemem dedim ve ayrıldım.Tekrar aradı sordu barıştık seni çok seviyorum dedi.Tek bir sorunu çözemedim sürekli instagramdan hergün 2 3 kız ekliyordu.Sorduğumda onu buradan şunu şuradan tanıyorum, o komşumuzun kızı, bu akrabam birşeyler uyduruyordu.Artık her gün bu yüzden kavga ediyorduk ama bırakmıyordu eklemeyi.Sen beni kız düşkünü konumuna düşürüyorsun diyip beni suçluyordu ben kendimi kötü hissediyordum çok ağır konuştum üstüne gittim diye.En son ne olursa olsun artık dedim ve kızlara mesaj attım. Hepsini swarmdan, tinderdan, instagramdan eklemiş.Bazılarıyla görüşmüş bazılarıyla mesajlaşmış.Ona cevap vermeyen bir kıza küfür etmiş.Kızlar ben şok oldum.Benimle evlenmek istediğini söylüyordu,seni ikna edebilsem yarın evlenirim seninle diyordu.Ben kızlara mesaj atınca kızlar da ona yazmış sevgilin varmış pis herif falan diye.Beni tehdit etti savcılığa verecekmiş beni.onu ve çevresini rahatsız ediyormuşum.Bir de ben seni istemediğim kaç kere söyledim yeter artık demez mi bana. Kızlarada öyle demiş taktı bana peşimi bırakmıyor demiş.Ben ona inandım onu sevdim. Bir de işimi gücümü bırakıp onunla gitmeyi bile düşündüm tayini çıkarsa.Artık kimseye güvenemem hayatımı kararttı
evet bir de asker olduğu için korkmuş olabilir. ama keşke elimden birşey gelse bu yaptıkları yüzünden mesleğinden olsa. hiçbir iş yapamasa, memleketinde utançtan yaşayamasaKorkmuştur canım yakalanır diye
6 ay süren yani :) büyümemiş gerçekten başka kadınların canını yakmaz umarım kendine inandırıp6 aylık mı..18 ine gireydi büyüsğn de gelsin
[/
çünkü artık boş boş tiplere zaman ayırmaktan, kendilerini düzgün biri gibi gösterdikleri için duygusal olarak yıpranmaktan ve zaman kaybekten, ayrıca insanlara olan güvenimin zedelenmesinden çok yoruldum. Bunda gülünecek birşey göremiyorum benHayatınızı mı kararttı
Böyle instada falan alakasız alakasız yazan tipler olurdu birkaç ay sonra sevgilisiyle fotoğraf atınca kıza çok üzülürdüm. Aynı sizinki gibi cevap vermeyince falan küfür ederlerdi. Bu kekolarla kim sevgili oluyor acaba derdim hep. Ciddiye alınacak şey var alınmayacak şey var. Adam muhtemelen vizyonsuz cühela bir tip. Siz de hayatım karardı diyorsunuz hani ortada aşk olur ya da çok iyi bir insanı kaybedersiniz anlarım da bu ne şimdi..
6 ayda insanlar evlilik kararı veriyor. Allah korusun öyle birşey olabilirdi. Gerçi zaten şüphelendiğim için o boyuta getirmezdim. Ama belli bir yaştan sonra 6 ay evlilik kararı verilebilen bir süre. Ya gerçek yüzünü göremeseydim ya çok korkuyorum.Allah korumuş da erken anlaşılmış. Lütfen iki günlük ilişkilerde hayatınızı etkileyecek ciddi kararlar almayın. Aynı evi paylaşmadığınız sürece ara ara görüştüğünü birini 6 aylık tanımış olmuyorsunuz ki? Kaldı ki insanlar çok güzel rol yapıyor. İlişkilerde eğer böyle erken dönemlerindeyseniz hep bir gözü açık uyumak lazım...
bir insanın sözleri yalan olabilir ama o içten sarılmaları, koklayarak öpmesi, samimimiyeti bunlar yalan olamaz diye düşünürdüm. Yanılmışım ben artık birine kolay kolay güvenemem.tam bir şeref yoksunu insan müsfettesi
ben eklediği bazı kızların hikayelerine bakmıştım profili açık olanların. kızlara benim için, çok eski arkadaşım ama saplantılı şekilde aşık bana. çok eskiden beri tanıyorum tanıştırırım seni demiş. hey allahım gel de sinirlenme. ulan madem istemiyorsun beni ne diye aşkım sevgilim birtanem peşimde dolaşıyorsun. tayini çıkarsa işi gücü bırakıp onunla gitmemi istemişti. gelemem diyince senin sevgin ben istabula yakın olduğum süreceymiş. bir şehir için beni harcıyorsun demiş.aklım almıyor halaGüzelim senin son kötü bitmiş benimki de biraz rezil bitti. Ne flört ne arkadas adını veremiyorum arkadas diyelim ama içten sevgi beslediğim biri görüştük sohbet ediyoruz içiyoruz gülüşüyoruz harika gidiyor. Beni istediğini, benimle yaşamak istediğini çok sevdiğini söyler hep. Ama karıyı kızı eklemekle geri kalmaz ona buna yavşar bana söylerler kulağıma gelir. Bunu ona sorduğumda tek amacının seks oldugunu söylemişti. Beni de ilgilendirmez sevgilim değilsin bak hayatına dedim. Ama o gün sohbet ederken kızın birinden mesaj geldi “büşra tinder” diye.
Kafamın güzelliğine dayanarak bi kıskançlık geldi telefonu aldım ben yazdım kız hemen engelledi. Tabii beyimiz bön bön bakıyor umrunda bile değil. Sonra bir güzel fiziksel kavgaya giriştim umrumda değil tanımam kızı bilmem ne senden önemli mi bilmem ne Neyse eve geldim. Sabaha da hiçbir şey olmamış gibi günaydın naptın nettinçok rezildi.
Allah kurtarmış seni. Resmen kepazelik birde seni atmıs tutmus. Erkeğin yüz karası püh.
üzüldüğüm şey o değil aslında. neden karşıma düzgün değer bilen aşka sevgiye önem veren biri çıkmıyor diye üzülüyorum. evleneyim ailem olsun istiyorum olmuyor bir türlü. böyle tiplerle kaybettiğim zamana üzülüyorumHayatiniz kararmamis. Aksine ucuz kurtulmussunuz. Arkasindan uzulmeye bile degmez.