6 bucuk haftalıkta Bulantıların azalması

esragirgin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
1.549
973
53
33
Arkadaşlar ben tedaviyle hamileyim şuan daha öncede kayıplarım olduğu için endişeliyim ama bulantı pek yaşamamıştım sanırım Onlar bitti gitti
Şimdide ilaçlarda kullanıyorum tedavi ile olduğu iÇin şöyle bir durum var 5. Haftada hafif bulantı oluyordu bi kaç gün tam hatırlamıyorum geçti Daha sonrada 6. Haftada oldu ama kusma olarak değil bulantı ve bugün 7+0 ım ama öle aman aman yok normalmi acaba arkadaşlar böyle benim gibi olan varmı acaba

Benimde 7. Hafta da belirtilerim kaybolmuştu çok korkmuştum. Ama doktora gittiğimde rahatladım. Mesela hiç bulantım olmadı benim 8+5 teyim hala yok. Normalde 20 eylülde gitmem lazım doktora ama ben yine tedirginliklerim sebeiyle dayanamadım salı gününe rabdevu aldım. Sanırım anne olmak demek kaygılanmak demekmiş. Kasık ağrım olunca bebeğim burda diye seviniyorum inanır mısınız. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağımıza alırsınız

Aminnn canımm İNŞALLAH benim baştan beri belirtilerim pek yok göğüs hassasiyeti vs araştırdım bunuda olmayabiliyormuş
Kasık ağrım sadece regli günümde olmuştu ama doktorum istihrahat ve duphaston die bi ilaç verdi bidaha pek olmadı daha sonra 5+3 yada 4 te keseyi gördüm bebek te oluşuyormuş ÇOK ŞÜKÜR hafif midem bulanıyordu bir iki gün durdu sonra başladı 6. Haftada 5 6 gün hafif hafif oldu şuan 7+0 ım ama aman aman olmuyor zaten aşırı değildi o yüzden panik oldum canım Nasipse Salı randevum kalp atışınıda sağlıkla duyarım isteyen herkes sen ben de İNŞALLAH çok Aminnn

Salı günü güzel haberlerini yazar mısın, çok mutlu olurum

Her hamilelikte belirti olmak zorunda değil

Arkadaşlar birşey sorucam Çok ŞÜKÜR bebeğim en son bu haftaki kontrolde sağlıklı gözüktü
Genelde mide bulantım oluyordu yani 6. Ve 7. Haftada bi kesilmişti bi iki gün gelmişti salı kontrolüm vardı dün yani çarşamba gene mide bulantım sabah oldu geçti akşama kadar rahattım bu sabah sadece sarı su istifra ettim ama normaldeki gün içindeki gibi mide Bulantım olmuyor dünde öyleydi normalmi acaba arkadaşlar şuan sanırım 8+0 yada 1 oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…