Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsAllah , ilk 4 haftada cok rahatdim gogus agirlasmasindan baska sikayetim yoktu , simdi inanilmaz kotuyum oylece yatiyorum kimseyi gormek istemiyorum , agzimi acip konussam kusma geliyor9uncu haftaya kadar alışma süreci var canım 9uncu haftada hafiflemezse 12inci haftada geçiyor ama inşallah bütün hamileliği boyunca bu sıkıntıyı çekenlerden olmazsın çok geçmiş olsun
Canım merhaba bende aynıyım valla herşey aynıKizlar 6ci haftadayim inanilmaz mide bulantisi ogme kusma basladi hic istahim yok 2 gundu bisey yemedim tansiyonum aniden dusuyor soguk ter basiyo , oluyorum sanki , ne kadar surerki bu((
Biseyler yedinizmi?16. haftaya kadar çektim ben
Ayni bende midem siyriliyor ama hicbisey yiyemez oldum ,zorla yogurt aliyorum arada biraz ,hic gucum yetmiyecek dusunuyorum (((Canım merhaba bende aynıyım valla herşey aynıçok acıkıyorum bulantım geçmiyor ama öylr yiyorum yapacak bişi yok iuan oluşum aşamasında besin alması gerekiyormuş şimdiden.3 ay sonra geçiyormuş ama hamileliği boyunca yaşayanlarda varmış
![]()
Düşünmemeye çalış ben öyle yapıyorum yoksa yiyemicem bende valla ekmek ye sade o mideni bastırır hemde kokusuz rahatsız etmıo o yüzdenAyni bende midem siyriliyor ama hicbisey yiyemez oldum ,zorla yogurt aliyorum arada biraz ,hic gucum yetmiyecek dusunuyorum (((
Hayır canım su bile içemedim 5 kilo verdim sonradan hafifledi ve geçti şükürBiseyler yedinizmi?(
Allah a şükür bayram hefiyemizi gönderdi Rabbim canım bu yönden düşününce unutuyorm bulntı vs herşeyiCok zor kizlar Allah yardimcimiz olsun( et hic soyleme tiksiniyorum resmen , cok sevinmistim ilk baslarda olmadisa hic olmaz , amma basladiki ne basladi ; (
İnan bende aynıyım ruh gibiyim evin içinde eşim işten geliyor evi faln süpüyor ama benim gibi yapamıyor diye içüm gidiyor eksik kalıyor herşey amaaan boşver şimdiye kadar yaptık birazda yapmayalım her güzel şeyin bi kötü yanı var moralsizlik bizi etkiler bebişimizide etkiler o yüzden güzl düşünelim herşey olur biterInsAllah canim , dogru soyluyorsun o taraflarinda dusunuyorum , ama bulanti olsa tek neyse halsizlikden bisey yapamamazliktan cok sikildim
InsAllah canim saglikla kucagimiza alalimda unutalim butun sikintilari , cok zormus seninde durum , Allah kolaylik versin sagsalim kavusun minicik meleyinle :)Ben 21.haftadayim hala serum yemezsem kusuyorum. Hatta seruma ragmen bile gunde bi kez kustugum oluyo ama oncekileri hatirladikca bir kez kusmaya sukrediyorum :)
6.haftadan yaklasik 16.haftaya kadar canim isteyerek bisey yiyebildigimi hatirlamiyorum. Gunde 6-7 kez kusmayla baslamisti. Cubuk kreker, corba, yesil elma, limon, limonlu soda midemi saatlik olarak rahatlatiyodu.
Cok acta kalmamaya calis o da mideyi bulandiriyo.
Ama sen dua et bebislerimiz saglikli olsun diye cunku geriye kalan hersey gecicii :)