Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6 dakikada burun estetiği diye bir yontem varmiş , oyle bir video dolasıyor sana alemde , bu dogru mudur ? herkese uygulabilir mi? bilgisi olan var mıdır ?
Benim canım çok tatlıdır ve hhayatımda hic amlyt olmamıştır ta ki burun ameliyati olana kadar hep ert ledim sorunlar yasamaya başladım hep sonunda gttm burun amlyti oldum ağrı aci yok bence hic erteleme tamponlar da silikon hic acimio iki sn için giciklanio okadar tek sıkıntı burun tıkalı olduğuiiçin ağızdan nefes alıp vermemek rahat uyuyamamak yemek yiyememk ve boğaz ağrısı bu kadar o da bi hafta cekilmck dertler değil erteledgm için çok pismanim isterse 5 sa olsun amlyt sen uyuyosn hic bisi duymyosn zaten
Canim o ameliyat degil burun dolgusu.gecici yani.1 yil kadar dayaniyor diye okumustm ben.oyle olsa insanlar 1 saat ameliyelat olmaz.bende gecen sene burun estetigi oldm korkcak bsy yok.ben 1 tane bile agri kesici kullanmadım.kokay olmustu ertelemeyin derim :)