6 Ekim Transfer ve sonuç

Aminnn canım çok teşekkür ediyorum darısı tüm isteyenlerin başına inşllah, benim ilk denememdi 9. Gün bu değer olumsuz gibi duruyor 5. Gün embryosu 9. Gün 111di benim çok şükür. Çok gezndim platformda 9. Gün bu kadar düşük olup yükseleni duymadım inşllah senin ki bir mucize olur da artar Allah kerim ilaçlarını kullanmaya devam et Allahın mucizeleri çok rabbim bizlere merhamet etsin

Amın canm Allah razı olsun

Tekrar hayırlı olsun ınsallah canım sağlıcakla mutlulukla kucağına alırsın evladını inşallah

Amın canm Allah razı olsun

Tekrar hayırlı olsun ınsallah canım sağlıcakla mutlulukla kucağına alırsın evladını inşallah
Çok teşekkür ederim sizi buradaki herkesi tanımasam bile her zaman herkese duacıyım bilmenizi isterim, bana da dua edin lütfen kese, kalp atışı vs görmek nasip olur inşllah

Ederim buradaki herkes eder eminim hersey yolunda ıcıne sine sine cok ama cok güzel gider inşallah rabbım yardımcın olsun senınde hepimizin de

Ederim buradaki herkes eder eminim hersey yolunda ıcıne sine sine cok ama cok güzel gider inşallah rabbım yardımcın olsun senınde hepimizin de
Aminnnn canım cümlemizin inşaAllah. Rabbim kimsenin bu zorlu eziyetini boşa götürmesn siz de sıkmayın canınızı Rabbim bu defa nasip etmemişse de bir sonraki son olur nasip olur inşllahhh yakın zamanda güzel haberler ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…