• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 Ekim zmir bulumas...Buyrun bakalm....

Teşekkürler bayanlar bundan sonraki buluşmalara gelemeyenlerde gelir inşallah
ben gittikten sonra planlar yapılmış zaten bende merak ediyorum açıkçası umarım kısa sürede olur beklemedeyim
:kahve:
Bu arada organizatör kim oliyor sengözlerimebaksanab

izmir buluşmaları zati çokkk güzel oluyooo hanımlarda güzel olunca dahada güzel oluyo

öptümmm hepiçiinizi kıslarrrrrrra.s.a.s.a.s.

ben gittikten sonra planlar yapılmış zaten bende merak ediyorum açıkçası umarım kısa sürede olur beklemedeyim

sıradakini bumu yani yapacak canım onun misafii olucaz :) kısa sürede olucak tahminim zemuszemus

ben..:kedi:

süper bi buluşma olmuş umarım bi dahakine gelirim ama dikkatimi bişey çekti eğer ben olsaymışım braz küçük kalcakmışım arada aman neyse maşallah hepinisde çok güzelmişsiniz bu arada opuyorumnanaktan

süper bi buluşma olmuş umarım bi dahakine gelirim ama dikkatimi bişey çekti eğer ben olsaymışım braz küçük kalcakmışım arada aman neyse maşallah hepinisde çok güzelmişsiniz bu arada opuyorumnanaktan

bu sefer katılsan en küçük sen olmazdın çünkü yengeçburcu ablamın kızı vardı canım senden daha küçük :) gelecek seferlere söz veremem ama :) şaka bir yana olsun cennetciğim ne olacak biz senin yaşına ineriz sen bizim yaşımıza çıkarsın böylece yuvarlanıp gideriz ne olacak...sen diğerlerine gelmeye bak yerimseniben

Şu yeni buluşmayla ilgili detaylar çıtlatılsa keşkeopuyorumnanaktan

oy oy oy maşşallah dostluğunuza nazarlar değmesin hepiniz çok güzel çıkmışsınız bi kere önce bunu diyeyim sizin o yüzünüzdeki mutluluk güzellik hiç bitmesin inşallah

dostluğunuz dayım olsun arkadaşlar hepiniz çok şekersiniz.

ayrca buluşma yeriniz çok güzel.

öfff nerdeyse bütün gün size çok yakındım aklım hep sizdeydi ama olmadı ..çok üüzldüm gerçekten..burcumu görmeyi çok isterdim..
güneş ablam saçların harika olmuş çok yakışmış sana...
peri cim seni görmek çok güzel hemşom benim süper görünüyosun...
pinkstar,bumuyani ve diğer arkadaşlarım süpersiniz gerçekten..gelebilseydim yeni arkadaşlar edincektim yaniii...kısmet inşallah birdahaki sefere ...son buluşmalardan hep mahrum kaldım zaten yaa hepinizi öpüyorum çok..hepinize maşallah.

sıradakini bumu yani yapacak canım onun misafii olucaz :) kısa sürede olucak tahminim zemuszemus

Sabırsızlanıyorummm alkisalkisalkis
Bu arada akşam bornovadayım senin mekana misafirliğe geliyorum canım

Sana güveniyorum canım hadi bir an önce yap planları fikir almak istersende aklında olayım
elimden geleni yaparım
:kedi:

öfff nerdeyse bütün gün size çok yakındım aklım hep sizdeydi ama olmadı ..çok üüzldüm gerçekten..burcumu görmeyi çok isterdim..
pinkstar,bumuyani ve diğer arkadaşlarım süpersiniz gerçekten..gelebilseydim yeni arkadaşlar edincektim yaniii...kısmet inşallah birdahaki sefere ...son buluşmalardan hep mahrum kaldım zaten yaa hepinizi öpüyorum çok..hepinize maşallah.

Keşke uğrayabilseydin neden gelemedinki

Diğer yorumlar içinde teşekkür ediyorum inşallah hepinizi tanıma fırsatı bulurum birdahakine

Son düzenleme:
heyyyt maşallahh.....:nazar:ne güzelbuluşma olmuş....pinkçm emeğine sağlık....Güneş ablamla Periyi özlemiştim ne iyioldu gördüm onları....Şenizkızlar sizi de tanımaktan memnuniyet duydum canlarım...Pinkycim, gülşah, bumuyani, obensi, the she hepinizçok güzelsiniz maşallahh....pinky yakında belki gelirim oraya bir buluşma isterem ona göre tatlım.....-tatlicadiarzu-İstanbuldan selamlar sevgiler....:teytey:

Sibe lciğim senide aramızda görebilmeyi çok isterdim.inşallah sen geldiğinde yine yeni yeniden bir buluşma yaparız İzmirin serin güzel esintisiyle istanbulda sibelimize sevgi ve selamlarımı gönderiyorummmm...kaydirigubbakcemile4 :1hug:

perim, güneşim, bumuyani ve yengeçimde oradaymış. hepinizi çok özlemiştim. bu aralar aranıza katılamıyorum. inşallah ilerde görüşürüz. yeni katılan arkadaşlar sizlerde çok hoşsunuz. dostluğunuz daim olsun. hepinizi kucaklıyorum.opuyorumnanaktan

canım sen neden gelmedin gözlerim seni aradı güneşimle seni konuştuk hatta umarım bir sonraki buluşmada görürüz senide...

hepinizi görmekten çok mutluluk duydum...
yeni yüzler görmekte çok güzelll...
peri ablammm kadriişiimmm canlarımm nasıl da özlemişim sizleri.
dostluğunuz daim olsun...
sevgiler...opuyorumnanaktan

kkgm ciğim ben daha önceden tanıştığım tüm arkadaşlarımı her buluşmada görmek istiyorum bu da benim bencilliğim işte ne yapayım özlüyorum sizleri...

canım benim özeldende yazdım sana. inşallah bir dahaki buluşmada görüşürüz.yakında bir buluşma var kızlar ben biraz size tiyo vereyimmm.şimdiden hazırlanınnnnn...:lepi::lepi:

Ayy çoktandır buluşmaya katılamamıştım güneşim,kalbi güzel yengeçim,tatlı kızı ,kadriyecim ( canım benim beni yarım saat ayakta beklemek zorunda kaldı kendisine sabrından dolayı teşekkür ediyorum),hepinizi tekrar görmek çok güzeldi. aramıza katılan pinkystarcığım,obensi,gülşahcığım,theshe ciğim ve tatlı arkadaşı... LAF ARAMIZDA ARAMIZA YENİ KATILAN GEÇLERİMİZDE HEM KENDİLERİ HEM KALPLERİ ÇOK GÜZEL hepsini tanıdığıma çok sevindim...bir sonraki buluşmaya kadar hepinizi öpüyorummmŞenizŞeniz:nazar::nazar:

Ayy çoktandır buluşmaya katılamamıştım güneşim,kalbi güzel yengeçim,tatlı kızı ,kadriyecim ( canım benim beni yarım saat ayakta beklemek zorunda kaldı kendisine sabrından dolayı teşekkür ediyorum),hepinizi tekrar görmek çok güzeldi. aramıza katılan pinkystarcığım,obensi,gülşahcığım,theshe ciğim ve tatlı arkadaşı... LAF ARAMIZDA ARAMIZA YENİ KATILAN GEÇLERİMİZDE HEM KENDİLERİ HEM KALPLERİ ÇOK GÜZEL hepsini tanıdığıma çok sevindim...bir sonraki buluşmaya kadar hepinizi öpüyorummmŞenizŞeniz:nazar::nazar:

rica ederım ablacı ne demek :)
ama bıdakııne bekletme olurmu :) kaydirigubbakcemile3

Her zamanki gibi güzel İzmir'in güzel bayanları. Buluşmalarınız ve dostluğunuz daim ve kalıcı olsun. Hep böyle neşeli kalın. Öpüyorum hepinizi. Güneşcim mantı sözünü unutma:)))

Back
X