6 Eylül Başak Yeni Ayı ve Burçlara Etkileri

Başak yeniayı! Çıkılamayan yolculukların dönüşü…

Bu yeniay bize bazı kuralları anlatıyor!

1-Açık bir yürek, açık bir zihindir.

2- Kendi içimizde barış yapmadan dışarıyla barışı sağlayamayız.

3-Asıl hedef diğerlerinden daha iyi olmak değil, eski halinizden daha iyi olmaktır.

4-Tüm iyiliklerin kökleri, şükretmenin topraklarındadır.

5-Sessiz kalmak bazen verilecek en iyi yanıttır.

6-Gerçek kahraman, kendi öfkesinin ve nefretinin üstesinden gelebilendir.

7-Özgürlük mücadelemizde tek silahımız dürüstlüktür.

8-iyimser olmaya çalışın, daha iyi hissedersiniz.

9- Mutluluğun kaynağı ne para ne de güç. Mutluluğun kaynağı sıcak kalplilik.

10-Başarılarınızı, onları kazanmak için nelerden vazgeçtiğinizle ölçün.

11-Aradığımız sükûnet ve mutluluğu sağlayacak tek şey, merhamet ve anlayıştır.

12-Bildiklerinizi paylaşın. Bu, daha ahlaklı olmanın bir yoludur.

13- Bir hata yaptığınızı fark ettiğinizde, hemen düzeltmek için adım atın.

14-Mutluluk hazır bir şey değildir, sizin eylemlerinizle oluşur.

15-Bir günde ne uzay istasyonu ne de aydınlanmış bir zihin ortaya çıkabilir.

16- Kendine zaman tanıyın.

2021 Yılından beri süregelen dağınık yaşantını toplama zamanı!

Sanki dağınık bir evde yaşıyor gibiydiniz. İçinizden bir tek eşyayı bile kaldırmak gelmiyordu. Hani olur ya… Ev dağıldıkça dağılır. Tek bir bardağı bile alıp götürmek istemezsiniz. Ya da tam tersini düşünün. Ev dağılacak korkusu ile ölecek gibi bile hissetseniz en takıntılı halinizle evi toplarsınız. Başka birinin, evin içindeki en ufak dağınıklığına tahammül bile edemezsiniz. Sonuç itibariyle bunun ortasını 2021’nin başından beri bulamadık. Ya hiç toplamadık ya da başkalarının yapmaları gereken sorumlulukları da biz topladık. Kimse bir şeyin farkında değildi. Bizler farkında olmalarını bekledik.

İçimizde garip bir duygu var…
Hiç çıkılamayan bir yolculuktan dönüyor gibiyiz…

Tarlalarınıza uğrayan mevsimleri nasıl kabul ediyorsanız kalbinizin de mevsim değiştirmesini kabullenmelisiniz. Zor geçen kışların geçmesini beklemeyi bilmeliyiz.

Mucizelere inanın!

Bu yeniay içinde birçok mucize barındırıyor. Ben hayatında hiçbir zaman başıma bir mucize gelmesini beklemedim. Etrafımda olup biten mucizeleri gözlemlemek o kadar etkileyici gelirdi ki… O mucizelere karışmak ve çözmek. Astrolojiye de bu yüzden aşık oldum herhalde. Etrafımda gerçekleşen mucizelerin içlerinde sessizce akıp giden bir sanatı hissetmek bana korkunç bir güç veriyordu.

İyi bir yöneticiye denk gelmek ya da vizyonlu insanlarla çalışmak bu kadar şansa bırakılmamalıydı!

20 senedir kamuda hizmet veriyorum. Bu yeniay benim 6.evimde oluyor. Devlette 20 yıldır liyakatlı bir şekilde yer edinmeye ve görev almaya çalıştım. O kadar direndim ki…

Olmuyor.

Ben aslında yetersiz biri değildim. Maalesef düzen böyleydi. Siz en zeki insan da olsanız, bulunduğunuz ortamda sizden daha vizyonlu biri yoksa düzeyinizi bile koruma imkanınız kalmıyor.

Peki hanımefendi siz kendinizin vizyonlu biri olduğuna nasıl karar veriyorsunuz?

Ne istediğimi biliyorum.
Risk alıyorum.
Hedefimi biliyorum.
Her şeye rağmen inandığım bir işin peşindeyim. Buralardan pay biçilirse fena sayılmaz.
Eee, koç burcuyum da(gülüyorum)
Peki neden puzzle da fazla parça gibi davranılıyorum.
Bende o parçayım. Bensiz eksik kalacak tablo. Bunu benim gidip söyleyip beni buraya yerleştirin demem mi gerekli? Peki, puzzle ben oynamıyorum ki?
Ben başkasının puzzle’ında bir parçayım.
Ben kimin sınavıyım? Ya da bu sınav benim mi?

İnsan 20 yılda neyi öğrenmek zorundadır. Bırakmayı mı? Sanırım hiç çıkılamayan bir yolculuğun dönüşündeyim…

Sizin gibi..

Biz gibi…

Hepimiz gibi…

Başak yeniayı der ki; kalbinizi dinleyin, o her şeyde doğru yolu gösterir size. Akıl sınırlıdır kalbe göre; ne istediğimizi belirleyen akıl değil, içimizdeki o kutsal şeydir…

Ne demiş Jim Rohn "Hepimiz beraber en çok zaman geçirdiğimiz beş kişinin ortalamasıyız”

Burçlarınızla birlikte Yükselen burçlarınızı da okumayı ihmâl etmeyin.

Koç: Sizleri bu Yeniay daha çok sağlık konularında etkileyecek olarak görünüyor. Ertelediğiniz sağlık problemleriniz varsa bunlarla ilgili kontrollere, yeni tedavilere başlayabilirsiniz. Günlük hayatınızda ev ve işyerinizde birtakım yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Kendinizi fazla yormamaya, bağışıklık sisteminizi güçlü tutmaya gayret edin. Evlilik, iş ortaklıkları, hukuki konularla ilgili şanslı bir döneme giriyorsunuz. İşle ilgili yeni plan ve projelerinizi hayata geçirebilirsiniz.

Boğa: Bu Yeniay sizlerin aşk, eğlence, hobiler, çocuklar, sportif faaliyetler alanınızda gerçekleşiyor. Yeniay sizlerin aşk, eğlence, hobiler, çocuklar, sportif faaliyetler alanınızda gerçekleşiyor. Yeni bir aşka başlayabilir ya da aşk hayatınıza canlılık getirecek olaylar yaşayabilirsiniz. Bebek isteyenler müjdeli haberler alabilir, çocukları olanlar onlarla ilgili sevindirici gelişmeler yaşayabilirler. Kendinize yeni bir hobi edinip üzerinde profesyonel çalışmayı isteyebilirsiniz. Spora başlayıp devam ettirmek için uygun dönem sizler için.

İkizler: Yeniay sizlerin ev, aile, yuva, ebeveynler alanınızda gerçekleşiyor. Bu konularla ilgili yeni başlangıçlar yapacaksınız. Tadilat, taşınma, aile büyüklerinin sağlıkları gündeminizde olacak. Aşk/sevgi konularında arkadaş, internet ortamı veya yakın çevrenizden birileriyle tanışarak güzel başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Maddi konularda ufak tefek krizler yaşayabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat, ödemelerinizi takip edin.

Yengeç: Bu Yeniay kardeş, akraba, arkadaşlar, komşular, iletişim, yakın mesafe seyahatler alanınızda gerçekleşiyor. Sürpriz yolculuklara çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizle birlikte yeni etkinlikler düzenleyebilirsiniz. Herhangi bir konuda yayınlamayı düşündüğünüz çalışmalarınız varsa bununla ilgili harekete geçeceksiniz. Çalışmalarınızla ilgili yeni fikirler üreterek çevrenizde parlayabilirsiniz. Şehir dışı/yurt dışı misafirleriniz olabilir ya da siz gidebilirsiniz.

Aslan: Bu Yeniay sizleri parasal konularda harekete geçirecek. Kendinize maddi konularda yeni öz kaynaklar yaratmak için girişimlerde bulunacaksınız. Akraba, kardeş, yakın arkadaşlarınızdan bu konularla ilgili destek görebilirsiniz. Müsrifliğe dikkat edin. Bu dönem farkında olmadan fazla para harcayabilirsiniz. Kariyer yapmak, bir konuda uzmanlaşmak isteyenler için harika fırsatlar çıkacak karşılarına. Ailede baba ya da baba figürü olan kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir.

Başak: Burcunuzda gerçekleşen Yeniayla hayatınızın her alanında yenilenmeler yaşayacaksınız. Özellikle sağlık, dış görünüm/imaj değişikliği, beslenme/diyet konuları, ikili ilişkilerinizde yenilenme/yeni kararlar alma (evlilikler/iş ortaklıkları), kişisel yeteneklerinizle ilgili profesyonel çalışmalar, tanıtım/reklam/pazarlama işlerine ağırlık verebilirsiniz. Yeni eğitimlere başlayabilir, yeni ticari girişimlerde bulunabilirsiniz. Harcamalarınızda açılmamaya dikkat edin.

Terazi: Bu Yeniay sizleri fiziksel ve ruhsal sağlık alanınızda etkileyecek. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Kendinizle baş başa kalarak hayatınızla ilgili yeni bakış açıları kazanabilirsiniz. Yakın çevrenizden birilerine sağlık konularında yardımcı olmanız gerekebilir. Hafta sonundan itibaren miras, nafaka, kredi, sosyal güvenlik gibi dolaylı yollardan gelecek parasal konularda beklentileriniz varsa güzel gelişmeler yaşayacaksınız.

Akrep: Bu Yeniay sizleri sosyal çevre, arkadaş grupları, organizasyonlar/etkinlikler, dernekler ve bunlarla ilgili çalışmalar gibi alanlarda etkileyecek. Kendinize yeni gruplar kurabilir, yeni ekip arkadaşlarıyla çalışmalarınıza devam edebilirsiniz. Oluşturacağınız gruplar ve etkinliklerde liderliği siz yapacaksınız. Hem aile içi ilişkilerde hem iş/kariyer konularında gerilimli bir süreç içindesiniz. Sabırlı ve sakin olmaya gayret edin.

Yay: Bu Yeniay sizlerin iş, kariyer, sosyal statü konularında yenileyecek. Bu alanda yapmayı düşündüğünüz girişimler desteklenecek. İş değiştirebilir, kendinize yeni bir kariyer edinme konusunda başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni iş anlaşmaları, sözleşmeler yapabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konulara ekstra dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

Oğlak: Bu Yeniay sizleri şehir dışı/yurt dışı bağlantılı konularda (eğitim, iş, ticaret, yolculuk, taşınma, yerleşme gibi) etkiliyor. Akademik eğitimlere başlayabilir, farklı kültürler ve felsefelerle ilgilenebilirsiniz. Uzun mesafe seyahatler (tatil, ziyaretler ya da iş görüşmeleri) için uygun bir dönemdesiniz. Hukuki meseleleri olanlar olumlu sonuçlar alacaklar. Aşk, eğlence, sanat, spor, kişisel yeteneklerinizi geliştirme alanında çok güzel şans ve fırsatlar sizi bekliyor bu Yeniayda.

Kova: Bu Yeniay sizlerin başkalarından gelen kazançlar (vergi, nafaka, miras, krediler, ödemeler, sosyal güvenlik), ortaklı kazançlar, cerrahi operasyonlar (sağlık) gibi alanlarda etkiliyor. Parasal öz kaynaklarınızı yönetme konusunda kararsız kalabilirsiniz. Acele etmeyin. İşlerinizi internet ortamından yönetmeye başlayabilirsiniz. Eşiniz/flörtünüz ya da iş ortağınız varsa onların ailelerinin konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Balık: Bu Yeniay sizlerin ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik/boşanma, sözleşmeler/anlaşmalar, mahkeme alanlarında gerçekleşiyor. Hayatınızda askıda kalan konularla ilgili yeni kararlar alıp yeni başlangıçlar yapacaksınız. Bilinçaltınızda bir yandan karamsarlık bir yandan iyimserlik hüküm sürüyor. Akraba, kardeş, yakın arkadaşlarınızla ilgili olumsuz şeyler yaşayabilirsiniz. Herkesin iç yüzünü görmeniz için bunlar olması gerekenler… Parasal konularda ilgili güzel destekler bulacaksınız.

Hepinize içinizi ve hayatınızı aydınlatan güzel bir Yeniay ve mutlu haftalar dilerim.

AstroKedi Dilâra’dan Sevgilerle…

7 Eylül Başak burcu yeniayı genel etkileri ve yapabileceklerimiz​

Bu yeniayda kendi doğamızda olan becerilerimizi tekrar gözden geçirmeli, bu yeteneklerimizi en doğru haliyle ortaya çıkarmanın yollarını aramalıyız. Bu anlamda hali hazırda zaten iyi yaptığımız şeylere saplanıp kalmak yerine potansiyellerimize de göz atmamız bizi daha ileriye taşıyacaktır. Bu nedenle Başak burcu yeniayında bambaşka alanları da araştırın. Sahip olduğunuz değerler size başarı getirecek.

7 Eylül Başak burcu yeniayı genel etkileri ve yapabileceklerimiz

• Bu yeniayda özellikle net olmak çok önemli. "Kaçan kovalanır" demeyin, bir süredir aklınızda olan konuları açık bir dille ifade edin. Cümleleriniz sağlıklı, açık ve anlaşılır olsun.
  • İş hayatınızda bir süredir kendinizi akışa bıraktıysanız, daha planlı olmaya gayret edin. "Azıcık aşım, kaygısız başım" demeyin. Retro Uranüs etkisi size daha ilginç projeler için destek veriyor. Harekete geçin.
  • Otorite konumundaki kişilerle aranızdaki kişisel savaşa bir son verin. Yeni bir iletişim yöntemi belirleyin, rotanızı değiştirin.
  • Başak yeniayı sürecine şanssızlığa vurgu yapmayın. Bu yeniay özellikle olumlamalarla güzel sonuçlar getirecek.
  • Bir süredir ötelediğiniz sağlık kontrolleriniz varsa, bu dönemde bu kontrolleri merkezinize alın. Geçmişte gözden kaçmış bir sağlık sorunu bu yeniay ile şifa bulabilir.
  • Daha doğal olmanın yollarını arayın. Hoşunuza giden ritüeller varsa, bunları yapın. Yanınızda sevdiğiniz objeleri taşıyın.
  • Başak enerjisi şükretmeye destek verir. Hayatınızda olan ve olmayan şeylere şükredin.

7 Eylül Başak burcu yeniayında Koç burcu ve yükselen Koçlar​

Bu yeniay sizin iş hayatınızı etkiliyor. Bir tarafı büyütürken ihmal ettiğiniz diğer alanlara göz atın. Sosyal hayatınızda yeni gelişmeler olabilir.

7 Eylül Başak burcu yeniayında Boğa burcu ve yükselen Boğalar​

Çocuklar, eğlence ve yaratıcılık süreçleri ile ilgili bir sorgulama sürecine girebilirsiniz. Bireysel olarak göz önünde olmayı sevseniz de, ışıklar size döndüğünde beraberinde gelen sorumluluklardan rahatsız oluyorsunuz. Ancak bu sorumlulukları almanız ve denge kurmanız gerekiyor. Bu dönemde özellikle toplumsal imajınız ile ilgili destek göreceksiniz.

7 Eylül Başak burcu yeniayında İkizler burcu ve yükselen İkizler​

Yuva ve köklerle ilgili birtakım bilgiler ortaya çıkabilir. Aynı zamanda bazı kararlar alabilirsiniz. Bu dönemde aileniz veya kendinizi güvenli hissettiğiniz alanlarda olmak size daha iyi gelebilir. Aile kurmaya yönelik girişimler sizi tamamlanmış hissettirebilir. Bu dönemde yabancılarla ilgili çalışmalar, yurtdıdşı seyahatleri konusunda destek görüyorsunuz.

7 Eylül Başak burcu yeniayında Yengeç burcu ve yükselen Yengeçler​

Yakın çevreniz ile ilgili iletişiminizi sorgulayabilir; onların size, sizin onlara kattıklarınızı düşünme fırsatı yakalayabilirsiniz. Ortaklık ve maddi konularda bir süredir bir testten geçiyordunuz. Bu yeniayda Yengeç burçları destek görecek. Ortak alacak ve borçlar alanında gelişmeler yaşayacaksınız.

7 Eylül Başak burcu yeniayında Aslan burcu ve yükselen Aslanlar​

Aslanlar bu yeniayda finans ve manevi alanda tatmin alanlarında etki görecek. Finans, para, manen tatmin yaşayacağınız alanlarda birtakım mükelleşme fırsatları yakalayacaksınız. Bir süredir para kazanma konusunda olumlu gelişmeler söz konusuydu. Bu yeniayda ikili ilişkiler alanında da bu konuda destek göreceksiniz.

7 Eylül Başak burcu yeniayında Başak burcu ve yükselen Başaklar​

Her şeyin mükemmel olması için bilgiyi, ilişkileri bölen, parçalara ayırıp analiz eden Başaklar, bu yeniayda kendinizden, ilerlettiğiniz konulardan memnun musunuz, değil misiniz görme fırsatı yakalayacaksınız. Şimdi bunları analiz edeceksiniz. Başak burçları bu yeniayda günlük hayatın stresinden kurtulmanız anlamında birtakım aydınlanmalar konusunda destek göreceksiniz.

7 Eylül Başak burcu yeniayında Terazi burcu ve yükselen Teraziler​

Hayatın içinde mutluluğun, huzurun ve en önemlisi de uyumun çok önemli olduğu Teraziler, bu yeniayda eleştiri oklarını kendilerine çevirecek. Bağımlılıklarını gözden geçirecek. Hangi alanda çok iyi olmak için çalıştınız ve bu sırada hangi alanları ihmal ettiniz? Bu yeniayda daha neşeli, eğlenceli olma fırsatı yakalayacaksınız. Daha fazla para kazanma fırsatı ile karşılaşabilir, seyahat imkanı bulabilirsiniz.

7 Eylül Başak burcu yeniayında Akrep burcu ve yükselen Akrepler​

Toplumu ileriye taşımak konusunda etkin bir burç olan Akrep, bu yeniayda da kendisinde bu konuda sorumluluk hissedebilir. Özellikle topluma veya sosyal alanlarda yaptığınız katkıları sorgulayabilir, neleri ihmal ettiğinizi, hangi alanlarda mükelleşmeniz gerektiğini düşünme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu yeniayda Akrepler aile konusunda destek görecek. Yatırım fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu yeniyda Akreplerin destekleneceği bir diğer nokta ise bilinçaltına yerleşmiş konuların, korkuların deşifre olması yönünde.

7 Eylül Başak burcu yeniayında Yay burcu ve yükselen Yaylar​

Toplum içindeki imajını çok önemseyen Yayların bunun için daha fazla hareket halinde olması gerekiyor. Yaylar kariyerinde bilgeliği ve eksiklikleri ile yüzleşecek. Çünkü iyileştirdiğimiz bir taraf varken aynı zamanda ihmal edilen bazı yanlar da ortaya çıkıyor. Bu dönemde toplum imajınız, kariyeriniz ile ilgili bir şey yapmış, başarmış olmanız bekleniyor. Burada bir eksiklik varsa, bilgelik yolundan sapmış olabilirsiniz. Geride bıraktıklarınıza, atladıklarınıza göz atmalısınız. Bu yeniayda ufak ticaret konularında ve seyahatler alanında destekleniyorsunuz.

7 Eylül Başak burcu yeniayında Oğlak burcu ve yükselen Oğlaklar​

Oğlak burçları bu yeniayda yurtdışı temasları, eğitim, yabancılarla iletişim gibi konularda gayret gösterebilir. Aynı zamanda daha fazla sorumluluk almak isteyebilirler. Bu sırada eksik oldukları alanlarla yüzleşebilirlerse, gerçekten olumlu bir yeniay geçirecekler. Oğlak burçları bu yeniayda maddi konularda destek görüyor. Beklenmeyen bir gelir elde edebilirler.

7 Eylül Başak burcu yeniayında Kova burcu ve yükselen Kovalar​

Bir süredir başkalarıyla yola çıkmak, paylaşmak üzerine düşünüyordunuz. Kazanç ve ortaklık alanında önemli sınavlardan geçtiniz. Borç ve alacak konularında dengeyi bulmayı başardınız mı? Hangi durumlarda hata yaptınız? Bunlarla yüzleşebilirsiniz. Bu dönemde "ben kimim" sorusuna yanıt bulacak; bireyselliğinizi yaşamak, kendiniz gibi olmak konusunda destek göreceksiniz.

7 Eylül Başak burcu yeniayında Balık burcu ve yükselen Balıklar​

Bu yeniayda evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar gündeminizde olacak. Bu ilişkiler alanını ne kadar iyi yönettiniz, hangi alanlarda kendinizi eksik hissettiniz? Bu dönemde ihmal edilmiş alanların onarılması gerekiyor. Bu yeniayda korkularımızla da yüzleşeceğiz. 7 Eylül Başak burcu yeniayında ilham bulabilir, hayatınız ile ilgili önemli adımlar atabilir, vizyon kazanabilirsiniz. Aynı zamanda bağımlılıklarınızdan kurtulmak için de destek görebilirsiniz.

Kaynak posta gazetesi

YÜKSELEN KOÇ

İş hayatında olumlu değişikliklerin, gelişmelerin olacağı bir dönem. Sağlık konularında ve günlük yaşam düzeni ile ilgili de bazı yeni girişimler gündemde. İkili ilişkilerde geleceğe dönük planlar yapılabilir. Fakat baskıcı olmamaya dikkat edilmeli

YÜKSELEN BOĞA

Aşk hayatında yeni başlangıçları destekleyen bu yeniay çocuklarla ilgili konuları da gündeme getirecek. Hayattan alınan keyfin yüksek olacağı bir dönem. İşle ilgili yeni fikirler geliştirilebilir. Çalışma ortamında güç savaşlarına bağlı gerginlikler yaşanabilir.

YÜKSELEN İKİZLER

Evle ilgili uzun zamandır ertelenen işlerin tamamlanacağı bir dönem olacak. Ailevi konularda da bazı kararlar verilecek. Aşk hayatında olumlu gelişmeler olabilir. Kıskanç davranmamaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN YENGEÇ

Yeni fikirlerin, yakın çevreyle olan ilişkilerin ön planda olacağı bir dönem. Yeni tanışmalar ve verimli görüşmeler gündemde. Evle ilgili bazı düzenlemeler yapılabilir. Ailevi konularda objektif karar vermeye dikkat edilmeli.

YÜKSELEN ASLAN

İş hayatında kazanç getiren sorumlulukların alınacağı bir dönem olacak. Geliri arttırmaya yönelik konulara odaklanılacak. Kardeşlerden, yakın çevreden destek gelebilir. İletişimde eleştirinin dozuna dikkat etmekte fayda var.

YÜKSELEN BAŞAK

Bu yeniay sürecinde daha pozitif bir bakış açısında olunacak ve önemli kişisel kararlar verilecek. Eğitimle ya da yurt dışıyla ilgili konularda fırsatlarla karşılaşılabilir. Finansal alanda da şanslı bir dönem. Aşk hayatında takıntılı davranmamaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN TERAZİ

Yeniay daha çok içe dönmeyi, yalnız kalmayı ve bu sayede bazı konularda farkındalık geliştirmeye destek veriyor. Aileyle ya da evle ilgili yarım kalmış işler için harekete geçilebilir. Aşk hayatı açısından da şanslı bir dönem. Kaygıları saplantı yapmamaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN AKREP

Bu yeniay yeni ortamlara girmeyi, yeni tanışmaları gündeme getiriyor. Yeni bir ilişki ya da ilişkinin farklı boyuta taşınması olabilir. Aileyle ilgili yarım kalmış konularda da olumlu gelişmeler yaşanır. Gizli düşmanlıklara dikkat edilmeli.

YÜKSELEN YAY

İş yaşamında karşılaşılacak güzel fırsatların değerlendirilebileceği bir yeniay süreci olacak. Bu dönemde daha güçlü ve sağlam hissedilecek. Sosyal yaşam da hareketlenecek. Arkadaşlar arasında baskı kurma ile ilgili gerilimler yaşanabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Bu yeniay süreci hayata bakış açısında değişiklikler yapmaya çok müsait. Yurt dışı bağlantılı işler ve eğitim konularında gelişmeler yaşanabilir. Maddi konularda şanslı bir dönem. İş hayatında güç savaşlarından uzak durmaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN KOVA

Kriz yaratmış konuları çözümlemeyi, finansal alanda düzenlemeleri destekleyen bir yeniay olacak. Çok geri plana atılmış bazı korkularla da yüzleşmek mümkün. Seyahat planları yapılabilir. Olaylara tek yönlü bakmamaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN BALIK

İş birliği yapılan alanlarda ve ikili ilişkilerde iletişimin, paylaşımın verimli olacağı bir yeniay süreci olacak. İlişkilerde ileri dönük hedefler tekrar gözden geçirilebilir. Borçlarla, harcamalarla ilgili düzenleme yapılabilir. Arkadaş ortamında yaşanacak kıskançlıklara dikkat edilmeli.

Hepimize verimli adımlar atacağımız bir yeniay süreci dileğimle sevgiler,

Aslıhan Doktoroğlu

KARACİĞERİNİZİ YORMAYIN

Başak burcunun sembolize ettiği organlara daha çok dikkat etmemizde fayda var. Bağırsaklar, bağışıklık sistemine dikkat etmek gerek. Psikolojik olarak her şeyi kontrol etmek ve anı kaçırmak, hayattan yeteri kadar tat alamamak gibi durumlar ortaya çıkabilir. Karın ağrıları yaşanabilir. Pankreas, karaciğer, dalak hassaslaşabilir. Olabildiğince bol tahıllı, sağlıklı, az yağlı ve baharatlı gıdaların tüketilmesinde yarar var. Kabızlığa veya ishale dikkat! Bu dönem başlanacak diyet her zamankinden çok daha etkili olur. Özellikle yeniayın 14 derecede gerçekleşmesi karaciğer ve safra kesesine işaret ediyor. Karaciğerimizi yoracak, daha fazla yağlanmasına neden olacak gıdalardan uzak duralım. Bu dönemde safra kesesiyle ilgili sorunlar söz konusu olabilir.

Yeniaya eşlik edecek Coxa sabit yıldızı güçlü kehanet yeteneği demektir. Bu dönem güçlü öngörüler, önseziler ortaya çıkabilir. Ya da kehanet yeteneğiyle birileri ön plana çıkabilir. Bu yıldız güçlü kadınları da temsil eder. Kadınlardan iyi destekler alınacağına işaret ediyor.

Dinçer Güner

Yükselen Koç

En çok sağlık, iş ve iletişim trafiği etkileri Yükselen Koç’lar tarafından hissedilecek. Bu dönemde yeni iş anlaşmaları yapabilir, yeni sağlık rutinlerine başlayabilir, işiniz ile ilgili iletişim trafiğiniz artabilir.

Yükselen Boğa

Yükselen Boğa’lar için aşk, eğlence, yaratıcılık ve varsa çocuklar konusu ön planda. Gündemlerine yeni bir spor rutini ekleyebilirler zira bu dönemde başlayacakları sportif aktivitelerden çok fayda sağlayacaklar. Hobilere ve varsa sahne konularına da ağırlık verebilirler.

Yükselen İkizler

Yükselen ikizler için ev, aile, yuva, gayrimenkul konuları ön plana çıkacak. Gayrimenkul yatırımları, arkadaşlarıyla evde geçirecekleri aktiviteler veya ortak bir amaç için çalışma konuları bu dönemde fayda getirecek konular arasında.

Yükselen Yengeç

Yükselen Yengeç için iletişim, kardeşler, akrabalar, yakın çevre, yolculuklar ve eğitim konuları ön planda. Üzerinde daha fazla düşünmek ve çalışmaları gereken, detay ve sorumluluk gerektiren yazı ve eğitim işleri gündemde olacaktır.

Yükselen Aslan

Yükselen Aslan’lar için finansal konular, sahip oldukları mallar ve para konuları ön planda olacak. Para konusunda sorumluluk almaları gereken, hesap yapmaları gereken bir dönemdeler. Kariyerden kazandıkları gelirlerde artış olabilir. Finansal pazarlıklar için uygun bir dönem.

Yükselen Başak

Yükselen Başaklar için oldukça belirgin geçecek bu Yeniay özellikle iş ve sağlık konularda belli tamamlanma enerjileri taşıyor. İş ve sağlık konularda bir devrin sonu veya geçeceğiniz başka bir bilinç durumu olabilir. Duygusal yoğunluğunuzun bu konularda daha fazla olduğu bir dönem. Eğitim aldığınız ve vizyon sahibi olduğunuz konular, yabancılar veya öğretmenlerinizden destek alarak kendinizi bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Yükselen Terazi

Bu dönemi en kapalı veya en az belirgin geçirecekler yükselen Teraziler olacak. Bu dönemde iş hayatınızda gözünüzden kaçan veya size yeterince bilgi verilmemiş, hatta arkanızdan çevrilen işler olabilir. Sağlık ve hastane konularıyla uğraşmanız gerekebilir. Bilinçaltında veya psikolojinizde bazı şeylerin sonu ile belli farkındalıklar yaşadığınız bir dönem olacak.

Yükselen Akrep

Yükselen Akrepler için insan grupları, arkadaş grupları, proje grupları gibi ortak bir hedef uğruna çalıştığınız topluluklardaki yeriniz ön plana çıkacak. Bu konularla ilgili belli sonlanmalar ve yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Birebir arkadaşlık ettiğiniz kişiler, eşiniz veya ortağınız ile bu gruplar içinde bulunabilir ve çalışabilirsiniz.

Yükselen Yay

Yükselen Yay için bu dönem kariyer ve başarı ön planda olacak. Kariyeriniz ile ilgili bazı konularda bitişler ve yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Toplum önündeki etiketiniz, kimliğiniz ve bilinirliğiniz ile ilgili konular da gündemde. Sabırlı ve sorumluluk sahibi bir tavır içerisinde olduğunuzda bu sizi kariyerinizde bir adım öteye taşıyacaktır. Ayrıca iş arkadaşlarınızdan da destekler alabilirsiniz.

Yükselen Oğlak

Bu dönemde akademik konular, eğitim konuları, yurtdışı ile ilgili konular, yolculuklar ve yayıncılık konusunda çalışmalarınız ön planda olacaktır. Eğitim alanında iseniz sınavlar veya hazırlamanız gereken yazılar, yayınlar olabilir. Yaratıcılığınız ve sahne becerileriniz size bu alanlarda yeni açılımlar sağlayacak ve destek olacak.

Yükselen Kova

Yükselen Kova’lar için borçlar, krediler, alacak verecek konuları, ortaklaşa veya eşin gelirleri konuları ön plana çıkacak. Bu dönemde yapacağınız bazı finansal harcamalar üzerinde detaylı düşünmek ve hesap yapmak durumundasınız. Ailenizden borçlarınız ile ilgili maddi destekler almanız gündemde.

Yükselen Balık

Yükselen Balık için gündeme gelecek konular ortaklıklar ve ikili ilişkiler olacak. Evlilik veya ortaklarınızla ilgili birtakım şeyleri düzeltmek, masaya yatırmak ve analiz etmek üzere bir araya gelebilirsiniz. Kardeşleriniz ve akrabalarınız size bu konularda destek olabilir. Eğer konu ortaklık ise çevreniz ve iletişimde olduğunuz kişiler size fayda sağlayabilir.

Korhan Kılınçkaya

KOÇ BURCU YORUMU
Bugün Başak burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Gün içinde iş hayatınızla ilgili radikal bir karar alabilir, kendiniz için bir ilki gerçekleştirebilirsiniz. Sağlam ve kalıcı düzenler arayabilir, uzun zamanlardır süregelen yapıları kırmak ve yıkmak isteyebilirsiniz.

BOĞA BURCU YORUMU
Bugün Başak burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Gün içinde aşk hayatınızda beklenmedik gelişmeler, sürpriz durumlar, şaşırtıcı teklifler ortaya çıkabilir. İlişkilerinizde bir süredir sessiz bir şekilde çalışan durumlar ve olaylar aniden açığa çıkabilir.

İKİZLER BURCU YORUMU
Bugün Başak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Gün içinde ev ve aile düzeninizde ani değişiklikler gündeme gelecektir. Ev alım-satım konularınızdaki bir kararsızlık ve bekleyiş birden bitebilir. Yurtdışında yaşama, yurtdışına taşınma gibi gündemlerinizi netleştirecek bir durum karşınıza gelebilir.

YENGEÇ BURCU YORUMU
Bugün Başak burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Gün içinde ilişkilerinizde açık konuşmalar yapabilirsiniz. Mantık duygularınızı kontrol altına alabilir. Detaycı düşünebilir bazen bir detaydan bütünü okumaya çalışabilirsiniz. Araçlarla ilgili ödemeleriniz olabilir.

ASLAN BURCU YORUMU
Bugün Başak burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Gün içinde finansal planlarınızda yeni bir sayfa açılacak. Yüklü bir ödemenizi maddi anlamda zorlanmadan tamamlayabilir veya satın alımlar yapabilirsiniz. Birikimlerinizi akıllıca kullanmaya ve elinizdeki maddi değerleri en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacaksınız.

BAŞAK BURCU YORUMU
Bugün Başak burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Gün içinde hayatınızda yeni bir sayfa açılabilir ve bir başlangıç yapabilirsiniz. Bir süredir araştırma yaptığınız, kafa yorduğunuz veya adım adım gittiğiniz işlerin artık resmi başlangıçları olabileceği gibi hasat zamanı da açılabilir. Emek verme ve verdiğiniz emeklerin karşılığını alma zamanı.

TERAZİ BURCU YORUMU
Bugün Başak burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Gün içinde gizli kalan konular açığa çıkacak ve aydınlanacak. Dost ve düşmanı görebileceğiniz bir dönem olabilir. Bazı insanların kendi hayatlarıyla ilgili önemli şeyler öğrenebilirsiniz. İlişkilere dair daha önce fark edemediğiniz noktaları, fark edemediğiniz hatalarınızı görebilirsiniz.

AKREP BURCU YORUMU
Bugün Başak burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Gün içinde yeni bir sosyal ortama dahil olabilirsiniz. Arkadaşlarınız aracalığıyla yeni insanlarla tanışabilirsiniz. İlişkilerinizde sürpriz durumlara açık olun.

YAY BURCU YORUMU
Bugün Başak burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Gün içinde çocuklarınızın hayatı ve geleceğiyle ilgili de kararlar alabilir ve hayatlarını düzenleyebilirsiniz. Çocuğunuza nasıl daha faydalı olacağınızı veya çocuğunuza nasıl daha fazla şey katacağınızı düşünebilir, araştırabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde ise akıl ve gerçekçilik duyguları bastırabilir.

OĞLAK BURCU YORUMU
Bugün Başak burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Gün içinde sizi mutlu edecek şey netlik ve kesinlik olacak. Bu yüzden belirsiz durumlardan kurtulmanın yollarını arayabilirsiniz. Beklediğiniz haberlerle ilgili gelişmeler, resmi başvurular ve başvuruların sonuçları diğer gündem başlıkları olabilir.

KOVA BURCU YORUMU
Bugün Başak burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Gün içinde taşınmaz mallarla ilgili alım-satım konularınız aniden ortaya çıkabilir veya belirsizlik aniden netleşebilir. Uzak akrabaların sağlığıyla ilgili haberler alabilirsiniz.

BALIK BURCU YORUMU
Bugün Başak burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Gün içinde duygularınızı ve düşüncelerinizi daha cesurca dile getirebilirsiniz. Karşınızdakilere bir teklif götürebilir veya kendi kararınızı alarak daha bireysel hareket edebilirsiniz. Uzak mesafelerdeki kişilerle bir araya gelebilir veya bazı kişilerle uzaklaşmaya gidebilirsiniz.

Mynet

Şifacı Başak Yeniayı oluşuyor. Sislerin arkasındakiler, maskeler düşüyor. Tamam mı devam mı kararları ve sürpiz yeni başlangıçlar..

Etkilerini hem bugün hem de önümüzdeki 15 gün çok derinden hissedeceğiz.

Koç: Sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz, diyet detoks programlarında aşırıya kaçmamak önemli. Beklediğiniz iş fırsatları bulunuyorsa 7 Eylül'deki yeni fırsatlar size şanslı kapıları açacak gibi görünüyor. Haftanın sonuna doğru ilişkilerde özgürlük arayışına dikkat.

Boğa: Gökyüzü aşkı çağırırken, dostlar, arkadaşlar ve eşinizden gelebilecek destekler söz konusu olacak. Sırlarınızı kimseye açmamanızı öneriyorum. Geçmişte söyledikleriniz de şimdi başkaları tarafından karşınıza sunuluyor olabilir, aman dikkat. 7 Eylül Yeniayıyla beraberliğinizde önemli adımlar atarken, uzak seyahatler planlayabilirsiniz.

İkizler: Aile içinde bazı sorunlar, iş hayatınızdaki eleştirilere veya enerjinizi fazlaca zorlamanız sonucunda kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. 7 Eylül civarı ev-ofis değiştirme kararları, ev alma sürecinin içerisine girebilirsiniz. Çocuğunuz ve sağlığıyla ilgili konular da gündeminizde olabilir. Kalbiniz yalnızsa aşk hayatınızda yeni bir yol mu, eski olan aşk acısı mı şimdi karar zamanı olacak, sizler için.

Yengeç: 7 Eylül haftasıyla iletişim, kısa seyahatler, eğitim planları yapabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili iletişiminiz artıyor, flörtler kapıyı çalıyor. Arkadaşlar, yeni tanışacağınız kişiler sizi mutlu edecek. Sevdiğiniz kişiyle beraberliğinizde daha mutlu ve uyumlu olurken, aile ve yuva konuları gündemdeyken, aile içi sıkıntılara açıksınız.

Aslan: Parasal konular Eylül ayında gündeminizde olacak. Gözden kaçırdığınız ödemeleriniz bulunabilir, dikkat. 7 Eylül ile birlikte parasal konularla ilgili şanslı fırsatlar, yeni atılımlar gündemdeyken, ev - aile içerisinde taraf tutanlar arkadaşlarınız ve kardeşlerinizle ilgili problemlerle uğraşabilirsiniz.

Başak: 7 Eylül tarihiyle arkadaşlar, dostlardan yana yüzünüz gülerken, beraberliğinizde, evliliğinizde ortak alacağınız kararları almadan önce birbirinize zaman tanımanız oldukça önemli. Kendinizi adeta baştan yarattığınız bir süreci yaşıyorsunuz, tadını çıkarın derim.

Terazi: İş hayatı, değişen çalışma arkadaşlarıyla ilgili konular gündeminizde olabilir. Sağlığınızla ilgili sıkıntılı ortamlar bulunuyor, kalabalık ortamlara katılırken dikkatli olmalısınız. Eğitim, seyahat konularıyla ilgili gündeminiz doluyken, beraberliğinizle ilgili net kararlar vermeden önce kendinizden emin olmak önemli.

Akrep: Kalabalık ortamlar ve aktivitelerde bulunacağınız önemli bir zaman dilimindesiniz. Arkadaş ortamınızda gizli sırları duyacağınız, düşmanlıkların arka perdesini anlayacağınız bir zaman diliminden geçmektesiniz. Yurtdışı planları, eğitim hak ve prosedürlerle ilgili zorlanmamak için profesyonel kişilerden destek almalısınız.

Yay: Yöneticileriniz, aile büyüklerinizle ilgili gerilimlere dikkat etmeniz gereken bir süreçten geçerken, aslında pek çok konunun sizin gelişiminiz olduğunu fark ederek ilerlemek oldukça kıymetli. Zaman zaman iş hayatınızda bunalabilir, bazı hayal kırıklıkları ile karşılaşabilirsiniz. Yabancılar ve kalabalık arkadaş grupları ile seyahat yapmak istiyor olabilirsiniz.

Oğlak: Uzak yakın seyahatler, eğitimler ve sözleşmeler bu Ay konunuz olacak. Mart ayından bu zamana kadar beklediğiniz gelişmelerin sonucunu alırken, size teslim edilmeyen haklarınızı almaya doğru ilerleyeceksiniz. Kariyerinizdeki çabalarınız, yöneticilerinizle zaman zaman fikir ayrılıklarınız gündeminizdeyken, gerginliklere çok dikkat etmeniz gereken süreçleri gösteriyor.

Kova: Parasal konularda bir tamamlanma enerjisi sizinle birlikte olacak. Kredi alım, vergi, sigorta işlemlerinden alacağınız paralar ve yapılandırmalar size iyi gelecek. Kariyerinizde uzunca zamandır zorlandığınız konuların geri dönüşümünü almaya başlayabilirsiniz. Yabancılar, hukuki konular ve internet hesaplarınızın hacklenmesiyle ilgili adımlara dikkat etmeniz gerekirken, düşünceleriniz arasında sıkıntılara dikkat etmeniz gerekiyor.

Balık: Beraberliğiniz, evliliğiniz, dostlarla ilişkileriniz gündeminizde olabilir. Neyi hayal ediyorduk da bulamadık? Geçmişte verilen sözler tutuldu mu? Tüm bunlar gözler önündeyken, özellikle ayın sonundaki Dolunay'da çıkmaza giren konulara şaşıracak ve önceliklerimizi belirliyor olacağız. 7-15 Eylül döneminde nikah, evlilik hazırlıkları yapılabilir. Ev-ofis taşınmaları gündeminizde olabilir.

Özlem Recep

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar, sağlığınız, rutin işleriniz, birlikte çalıştığınız kişiler üzerinden etki alacaksınız. Çalışma koşullarınızda yenilikler görülebilir, belki sizler yeni bir fırsat görüp yeni bir çalışma alanı yaratabilirsiniz. Detox programları için uygun dönem.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar, aşk hayatınız, romantikliğiniz, yaratıcı yönleriniz, çocuklarınız ve onlarla olan ilişkileriniz, eğlenceli tarafınız, hobileriniz ön planda olacak. Fazlaca aşk odaklı olacağınız için yeni adımlar atabilir ve karşılığını alabilirsiniz. Çocuklarınızın eğitimlerinde yeni dönem.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler, ebeveynleriniz, ailevi gündemler, onlarla ilgili haberler ön planda olacak. Biraz çatışmaların beraberinde sağlık konuları da sizleri ilgilendirebilir. Oturduğunuz ev ile ilgili gelişmelerin yanında alım satım durumları, taşınmalar da önünüze gelebilir. Hane halkı hareketli.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler, plan program, iletişim sizlerle. Zihniniz çok aktif. Yakın çevre, komşular, kardeşlerle alakalı birtakım yenilikler, gelişmeler olacak. Eğitim hayatınızla alakalı ya da ticari faaliyetlerinizle ilgili yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Bazılarınız yeni girişimler için yazılı ya da sözlü anlaşmalar da yapabilir.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar, birikimlerinizi, yatırımlarınızı gözden geçirme zamanı. Para kazanma şeklinizle harcamalarınızı dengede tutabilmek için yeni adımlar atabilirsiniz. Kendinizi maddi olarak güvencede hissetmek isteyebilirsiniz. Öz değerinizi tekrar hatırlayabilir, ona göre ilerlemek isteyebilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar, kendinizle alakalı yenilikleri konuşuyor olacaksınız. Dış görünüşünüz ya da karakterinizle alakalı yenilikler söz konusu. Parıldamak için güzel asımlar atabilirsiniz. Sağlık için yeni programlar düzenleyebilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler, bilinçaltı konuları ve sağlık sizler için ön plana çıkıyor. Ruhsal sağlığınızla alakalı özellikle birtakım girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Danışmanlık alabilir, meditasyon yapabilir kısacası ruhunuzu dinginleştirebilirsiniz. Geçmişte kalan anılar önünüze gelebilir hatta gizli düşmanlarınızı keşfedebilirsiniz.

AKREP BURCU

Sevgili Akrepler, yeni bir hayat kurma, kariyer konusunda belki de yeni hedefler koyabilirsiniz. Umutlarınız, hayalleriniz aktif olacak. Arkadaşlar, sosyal çevre, üye olduğunuz dernekler varsa bu konularda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

YAY BURCU

Sevgili Yaylar, otoriter figürlerle alakalı gelişmeleriniz olabilir, sosyal statünüz için onlardan destekler görebilirsiniz. Belki de yeni kararlar alarak iş değişikliği yapabilir, terfi edebilirsiniz. Mesleki açıdan gelişmeler söz konusu.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar, bazılarınız eğitim, bazılarınız da yurtdışı konularına odaklanabilir. Kendinizi araştırmalar yaparken bulabilirsiniz. Uzak seyahatler konusunda sizleri de destekleyeceği için planlarınızı bu yöne doğru yaptığınızı fark edebilirsiniz.

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar, ortak harcamalar, iş ortaklarınızla alakalı durumlar, krediler, borçlar, miras, eşinizin parası gibi konular gündemde. Maddi durumlarınızı gözden geçirme zamanı. Artık analizlerinizi yaparak yolunuzu çizebilirsiniz. Sağlığınıza da özen göstermeyi ihmal etmeyin.

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar, evliliğiniz, iş ortaklığınız, arkadaşlarınız, aşk hayatınız, ticari ilişkileriniz bu yeni ayın konusu. Bazılarınızın yasal süreci varsa bu konuda yeni gündemler oluşabilir. Emin olamadığınız durumlar varsa gerçeği görmeniz gerekebilir. Bundan kaynaklı da yeni adımlar atabilirsiniz.

Elif Bozkurter

KOÇ ve YÜKSELEN KOÇLAR

Ayın ilk günlerinde gerçekleşen Başak Yeniayı çalışma ortamınız ve günlük düzeninizle ilgili yenilikler içinde olacağınızı gösteriyor. Sağlıkla ilgili belirsiz konular varsa gerekli kontrolleri ihmal etmeyin. Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle odak noktanız borçlar, ortak kaynaklar, alacak-verecek meselelerine dönüyor. Ayın ortasında yönetici gezegeniniz ilişkiler alanında. Eş, ortaklık ilişkilerinde daha mücadeleci, daha atak olabilirsiniz.

BOĞA ve YÜKSELEN BOĞALAR

Yaratıcılığınızı ve motivasyonunuzu arttıracak bir yeniay enerjisiyle aya başlangıç yapıyorsunuz. Odak noktanız çocuklarla ilgili konular (eğitimleri, evlilikleri) olabilir. Yeni bir aşka yelken açabilir, daha mücadeleci olabilirsiniz. Venüs’ün akrep geçişi ikili ilişkileri eş, ortaklık vs. vurguluyor. Ayın ortasından itibaren çalışma ortamı, yanınızda çalışanlar ve sağlık konuları ile ilgilenmeniz, günlük yaşantınızda belli bir disiplin sağlamanız gerekebilir.

İKİZLER ve YÜKSELEN İKİZLER

Yeniay enerjisi ev ve yerleşim yerinizle ilgili değişiklikler getirebilir. Gelecek hedeflerinizle ilgili daha motive olmanız gerekebilir. Venüs’ün akrep geçişi çalışma ortamı ve iş arkadaşlarınızla olan bağlarınızı derinleştirebilir ve bazılarıyla kopuşlar gerçekleşebilir. Ayın ortalarından sonra odak noktanız duygusal konulara yönelebilir. Varsa çocuklarla ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir

YENGEÇ ve YÜKSELEN YENGEÇLER

İletişim, yakın çevre, kardeş ilişkilerini vurgulayacak yeniay ticari faaliyetlerde yeni bir şans yaratabilir. İşten gelen kazançlarda sürpriz gelişmeler olabilir. Akrep burcuna geçen Venüs duygusal ilişkilerde tutkuyu arttırıyor. Yaratıcı faaliyetler ve hobilerinize yönelmek isteyebilirsiniz. Ayın ortalarından itibaren aile ilişkileri önem kazanmaya başlıyor. Evle ilgili tamirat, tadilat konuları önünüze gelebilir.

ASLAN ve YÜKSELEN ASLANLAR

Ayın başında gerçekleşen Başak yeniayı işle ilgili konulardan beklenmedik fırsatlar, ani gelen finansal kaynakları işaret ediyor. Kendinize olan güveniniz artarken ilişkilerinizde de olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Venüs’ün Akrep geçişiyle aile ilişkilerinde bazı sürtüşmeler, yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Ayın ortalarından sonra yakın çevre ilişkileri ve ticari faaliyetlerinizde daha fazla efor göstermeniz gerekebilir. Aile üyelerinden biri ile ortak bir işe girişebilirsiniz.

BAŞAK ve YÜKSELEN BAŞAKLAR

Burcunuzda gerçekleşen yeniay enerjisi ile başladığınız bu ay yurtdışı ve yabancılarla yapılan, basın yayın veya sosyal medya üzerinden yaptığınız işlerden beklemediğiniz olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Enerjinizin yükseleceği bu dönem dış görüntünüz, sağlığınız ve işlerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Finansal olarak çalışmalarınızın karşılığını göreceğiniz bir dönemdesiniz. Fakat Mars’ın Terazi geçişi harcamalarınızı arttırabilir. Yeni yatırımlara yönelebilirsiniz. Duygusal konularda zorlayıcı bir dönüşüm içinde olmanız kendi değeriniz, ilişkideki yeriniz gibi birçok konuyu sorgulamanıza sebep olabilir.

TERAZİ ve YÜKSELEN TERAZİLER

Bilinçaltı konuların tetiklendiği ve yeni kararlar aldığınız bu yeniay enerjisi yüksek farkındalıklar içeriyor. Finansal konularla ilgili beklenmedik gelişmeler; yapmak istediklerinizle ilgili yeni fikirler oluşturuyor. Venüs Akrep geçişi isteklerinizi elde etmek için kazançlarınızı arttırmaya motive olmanızı sağlıyor. Ay ortasında Mars da sizin burcunuza geçiyor. Çocuklar veya partnerinizle ilgili sorumluluklarda artış olabilir, daha çok efor göstermeniz gerekebilir.

AKREP ve YÜKSELEN AKREPLER

Yeniay enerjisi yeni sosyal çevreler, yeni arkadaşlıklara işaret ediyor. Gelecek hayallerinizi gerçekleştirecek sürprizler ve şaşırtıcı gelişmeler kapınızda olabilir. Venüs’ün 10 Eylül’de burcunuza geçecek olması odak noktanızı ilişkilere, aklınızdakileri gerçekleştireceğiniz konulara çekiyor. Finansal olarak aile desteği alabilirsiniz. Ayın ortalarında kafanızın içi oldukça karışık, düşünceli olabilirsiniz. Günlük işlerinizi düzene koymak, işle ilgili yapılacaklar sizi çok uğraştırabilir.

YAY ve YÜKSELEN YAYLAR

Kariyer, gelecek hedefleri ve sosyal statünüzle ilgili değişiklikler, yenilikler bekleyebilirsiniz Başak yeniayında. Çalışma hayatınızdaki ani değişiklikler gelecek hedeflerinize olumlu yansıma yapabilir. İş veya bölüm değiştirebilirsiniz. Mars’ın Terazi burcuna geçişiyle sosyal hayatınız hareketleniyor. Yeni çevrelere girebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

OĞLAK ve YÜKSELEN OĞLAKLAR

Yeniay yurtdışı, yabancılarla yapılan işlerde yeni adımlar, değişiklikler, yeni bağlantılar getirirken yeni bir eğitim fırsatı da getirebilir. Atacağınız yeni adımlar finansal olarak sağlam sonuçlar getirecektir. Yine de daha önceki tecrübelerinizi dikkate almayı unutmayın. Mars’ın Terazi burcuna geçişi kariyerle ilgili konularda daha fazla mücadele etmeyi, ilişkilerde dengeyi sağlamayı gerektiriyor.

KOVA ve YÜKSELEN KOVALAR

Başak yeniayı sizin için bütçenizi iyileştirmek alacağınız yeni kararlar, yeni adımlar getirebilir. Borçlar, vergiler, ekstra ödemeler için aile üyelerinden beklenmedik bir destek gelebilir. Belki bir emlak satışı, belki bir kira getirisi size destek sağlayabilir. Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle kariyer hedeflerinize tutkuyla yönlenebilirsiniz. Mars ve Merkür’ün de Terazi burcunda ilerlemesi yabancılarla ilgili konular veya eğitim konularını gündeminize getirebilir.

BALIK ve YÜKSELEN BALIKLAR

Karşıt burcunuzda gerçekleşen yeniay yakın çevreden, kardeşler üzerinden sürpriz bir yeni bir ilişki veya ortaklık ilişkisi getirebilir. Venüs’ün Akrep yolcuğu eğitimle ilgili odaklanma sağlarken yabancılar ve yurtdışıyla yapılan işleri de gündeme taşıyabilir. Ayın ortalarında ortaklaşa kaynaklar, borçlar, vergiler gündeminizde olabilir. Gelir-gider dengesini ayarlamak durumunda kalabilirsiniz.

Çisel Akın

BAŞAK YENİ AYI VE KOÇ BURCU

İş hayatınızdaki rutinlerinizi değiştirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evden çalışıyorsanız yeniden ofis düzenine dönüş söz konusu olabilir. Bu durum günlük hayatınıza yeni bir akış getirebilir, yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. İş ve özel hayat dengesini kurmak için de adımlar atmalısınız. Çok fazla işinize odaklanmanın olumsuz sonuçlarını ilişkinizde görebilirsiniz.

BAŞAK YENİ AYI VE BOĞA BURCU

Yeniay aşk evinizde gerçekleşiyor ve size yeni bir başlangıç şansı getiriyor. Yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Bu ilişki hayatınıza bir düzen getirebilir. İlk adımı atan olmaktan korkmayın, karşılık görme olasılığınız yüksek. Ayrıca bu dönemde sindirim sistemi problemleri yaşayabileceğiniz için iştahınızı biraz kontrol altında tutmanızda fayda var.

BAŞAK YENİ AYI VE İKİZLER BURCU

Taşınmak ya da ev almak-satmak gibi planlarınız varsa Yeniay’ı değerlendirebilirsiniz. Ancak fazla detaycı olabilir, mükemmeliyetçi davranabilirsiniz. Karar vermekte zorlandığınız durumlarda objektif olun ve akılcı değerlendirmeler yapın. Bu dönemde tüm aileyi ilgilendiren bir konu da gündeme gelebilir.

BAŞAK YENİ AYI VE YENGEÇ BURCU

Yeniay yakın çevre ilişkilerinizi, dostluklarınızı etkileyecek. Var olan problemleri çözebilir, bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Duygularınızla hareket etmek yerine olayları daha gerçekçi olarak değerlendirebilirsiniz. Bu dönemde çıkacağınız bir seyahat hayatınızın akışını uzun vadeli olarak değiştirebilir.

BAŞAK YENİ AYI VE ASLAN BURCU

Yeniay para evinizde gerçekleşiyor. Parasal durumunuzla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir, rahat bir akışa kavuşabilirsiniz. Gelir artışı söz konusu olabilir. Alım-satım ya da yatırım konularıyla ilgili adımlar atmak için de uygun bir dönem. Yatırım planlarınızda daha gerçekçi olabilir, uzun vadeli düşünebilirsiniz.

BAŞAK YENİ AYI VE BAŞAK BURCU

Yeniay sizin burcunuzda gerçekleşiyor. İş ya da yaşam hedeflerinize yönelik adımlar atabilir, yeni plan ve projelerinizin başlangıç tohumlarını ekebilirsiniz. Bunların sonuçlarını uzun vadede göreceksiniz. Daha üretken ve verimli olacağınız bu dönemi iyi değerlendirin. Diğer taraftan sindirim sistemi sorunlarına karşı dikkatli olmalısınız.

BAŞAK YENİ AYI VE TERAZİ BURCU

Yeniay’ı duygu dünyanızı dengeleyici çalışmalarla değerlendirebilir, özellikle spiritüel konularla ilgilenebilirsiniz. Doğum gününüz yaklaşırken geride bıraktığınız yılı sorgulayabileceğiniz bir dönem. Duygularınızı yazıya dökmeniz ve yeni niyetler belirlemeniz iyi olabilir. İlişkiler açısından şanslınız, sorunlu ilişkiler şifalanabilir. İlişkiniz yoksa yeni bir aşk gündeme gelebilir.

BAŞAK YENİ AYI VE AKREP BURCU

Yeniay arkadaşlık evinizde gerçekleşiyor. İlişkilerde var olan sorunlar çözülüp rahat bir akış başlayabilir. Olayları daha gerçekçi olarak değerlendirebilirsiniz. Katılacağınız sosyal ortamlarda yeni tanışacağınız insanlarla iş bağlantıları da kurabileceğiniz, iş çevrenizi genişletebileceğiniz bir süreç. Yeni bakış açılarına açık olursanız bu süreci iyi değerlendirebilirsiniz.

BAŞAK YENİ AYI VE YAY BURCU

Yeniay kariyer evinizde gerçekleşiyor ve size yeni fırsatlar getiriyor. İşinizle ilgili şanslı bir dönemdesiniz. Yeni bir iş anlaşması, sözleşme ya da terfi olanakları söz konusu olabilir. Kendi işinizi kurmayı planlıyorsanız ilk adımları atmak için en uygun dönemdesiniz, değerlendirin. Ancak fazla detaylara takılmamaya, büyük resmi görmeye çalışmalısınız.

BAŞAK YENİ AYI VE OĞLAK BURCU

Yurt dışı bağlantılı işlerle ilgili adımlar atabilir, iş bağlantıları kurabilirsiniz. Hatta yurt dışından bir iş teklifi söz konusu olabilir ve bir seyahat gündeminize gelebilir. Kendinize güvenerek sağlam adımlar atmanız durumunda yeni başlangıç ohumları ekebilirsiniz. Bunların sonuçlarını da uzun vadede görebilirsiniz.

BAŞAK YENİ AYI VE KOVA BURCU

Yeniay’da bazı içsel krizler yaşayabilirsiniz. Yeniyi kucaklamak için eskiye ait olanları bırakmış olmalısınız. Bu dönemde sosyal çevrenizden destek alabilirsiniz, yakın olduğunuz kişilerle bir araya gelmenizde yarar var. Kendi doğrularınıza takılı kalmak yerine onların da fikirlerini almayı deneyebilirsiniz.

BAŞAK YENİ AYI VE BALIK BURCU

Yeniay evlilik evinizde gerçekleşiyor. Sorunlu ilişkilerde yeni bir başlangıç şansı var. Duygularınıza kapılmak yerine daha rasyonel bir bakış açısıyla bakmanız ve görmezden geldiğiniz şeyleri fark etmeniz gerekiyor. Daha sonra çözüme gidebilirsiniz. Bir ilişkiniz yoksa bu dönemde hayatınıza giren biri ile uzun vadeli bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Astrolog Sibel Süslü

Genel olarak yükselen burç bazında etkileri

Koç

Çalışma koşullarınız, günlük rutinleriniz değişiyor. Çalışma ortamınızda ekibe yeni kişiler katılabilir. İş hayatınızda emeklerinizin karşılığını alacağınız dönem geldi. Ayrıca uzun süredir fırsat bulamadığınız, ertelediğiniz spora başlayabilir, beslenme konusunda yeni stiller ve alışkanlıklar benimseyebilirsiniz.

Boğa

Kaderin rüzgarları, sizi yepyeni aşklara sürükleyebilir. Yeni sosyal çevrelerde şanslı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca çocuk isteyen çiftler için çok destekleyici bir yeniay. Hobi edinmek, benliğinizdeki yetenekleri keşfetmek için güzel etkiler söz konusu.

İkizler

Kadersel etkilerle yaşadığınız semti veya evi değiştirebilirsiniz. Aile ve yaşam alanınızda sürpriz gelişmeler söz konusu olacak. Kariyerinizden ziyade aile ilişkilerine ve özel hayatınıza odaklanmak bu dönem sizin için destekleyici olacaktır.

Yengeç

Uzun zamandır planladığınız ama ertelediğiniz eğitimleri alabilir, yepyeni bir dil öğrenebilir, bol seyahat edebilirsiniz. Bu dönemde alacağınız eğitimler ileride size yepyeni mesleki fırsatlar getirebilir.

Aslan

Maddi kaynaklarınızda ve gelirlerinizde ani gelişmeler söz konusu. Uzun süredir planladığınız yeni işi kurabilir, para kazanma şeklinizi ve kaynağınızı değiştirebilirsiniz. Hayatınızda maddi manevi değerlerinize anlam katacak yepyeni bir dönem sizi bekliyor.

Başak

Artık sizin için sahne zamanı geldi. Hayallerinize ulaşmak için yeterli gücü kendinizde bulacaksınız. Hayatınızda güçlü, radikal ve sağlam adımlar atıyorsunuz. Birçok başak bu yeniayla birlikte kalıcı işlere ve ilişkilere başlayacak. Çok şanslı bir dönem. Tadını çıkarın.

Terazi

Bilinçaltınızla yüzleşmek, yeni ruhsal farkındalıklar elde etmek için güzel bir dönem. Spiritüel konulara ilginiz artabilir. Bu alanlarda yeni eğtimlere, terapilere katılabilirsiniz. Bu dönem rüyalarınızın mesajlarına dikkat edin.

Akrep

Sosyal ortamlarda kadersel karşılaşmalar ve fırsatlar yaşayabilirsiniz. Şimdiye kadar hayalini kurduğunuz beklentilerinizin gerçekleşeceği şanslı bir dönem sizi bekliyor. İş yaşantınızda oluşan fırsatları iyi değerlendirin. Kazançlarınız artıyor. Beklentilerinizin karşılandığı bir dönem.

Yay

Kariyer yaşantınızda önemli kadersel dönemeçler sizi bekliyor. Kendi işinizi kurabilir, yeni bir meslek edinebilir, yeni terfiler alabilirsiniz. Özel hayatınız ve aile yaşantınızı dengede tutarak kariyerinize odaklanmak için rüzgar arkanızda olacak.

Oğlak

Yurtdışı bağlantılı işlerle meşgul olabilir, akademik olarak yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yapacağınız işlerde fark yaratacaksınız. Yüksek lisansa başlayabilir, yeni bir dil öğrenmeye karar verebilirsiniz.

Kova

Bireyselden ziyade, eşinizle veya ortaklarınızla yapacağınız yatırımlar size güçlü ve kalıcı finansal kaynaklar sağlayabilir. Bu dönem kredi alabilir, yeni yatırımlar yapabilirsiniz.

Balık

Uzun süredir beklediğiniz hayat arkadaşınızla tanışabilirsiniz. Yolunda giden bir ilişkiniz varsa bir üst boyuta taşıyabilirsiniz. Bu dönem ortaklıklar sizin için destekleyici olacaktır.

Büşra Efe

Yükselen Burçlara göre Yeni Ay​

Koçlar:​

Günlük hayatımız, meslek ve sağlık ile ilgili konularda yeni ve hızlı gelişmeler olacaktır. Sağlık adına iyileştirici adımlar atabilirsiniz.

Boğalar:​

Eğlenceli konular, yaratıcılık ve parasal yatırımlarda ani gelişmeler olabilir. Yeni bir aşkın doğması veya bebek haberleri gelebilir.

İkizler:​

Ev ve yuva ile ilgili yenilikler olabilir. Babanın sağlık problemleri varsa olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir eve geçmek veya dekorasyonla ilgili yenilikler olabilir.

Yengeçler:​

Eğitim, ticaret, kardeşler ve yakın çevrenizde hareketlenmeler yaşayacaksınız. Kısa bir seyahate çıkabilir, güzel bir tatil yapabilirsiniz.

Aslanlar:​

Yeni ay para alanınızda olacaktır. Kariyerinizi destekleyecek yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni yatırımlar yapma da aniden olabilecek bir durum.

Başaklar:​

Yeni kararlar alma dönemi olacaktır. İlişkiler, kendi sağlığınız bu dönemde aniden gündeminizde yer alacaktır ve olumlu gelişmeler yaşayacaksınız.

Teraziler:​

İçe dönüş ve dinlenme, yeni seneye alacağınız kararları düzenleme zamanı olacaktır. Venüs’ün sizin burcunuzda olması ilişkilerde güzel gelişmeler olabileceğini gösteriyor.

Akrepler:​

Arkadaş çevrenizde değişim ve yeni insanlarla tanışma zamanı olacaktır. Yeni arkadaşlıklarla beraber başlayan aşklar ve iş teklifleri de olabilir.

Yaylar:​

Toplumsal alanda yeni bir statü kazanıyor olabilirsiniz. Yeni işe girmek veya terfi almak mümkün görünüyor. Parasal destekler de pek tabi olacaktır.

Oğlaklar:​

Hayata bakış açınız ve hayat görüşünüzde değişimler zamanı. Bu dönem uzun yolculuklara da çıkabilirsiniz. İş ile bağlantılı yeni bir eğitim de alınabilir.

Kovalar:​

Kredi borç konusunda, başkalarından elde edilen paralarda olumlu gelişmeler olacaktır. Bir borcunuzu bu dönem kapatabilirsiniz. Emekli olma veya sigorta ile ilgili güzel gelişmeler de yaşanabilir.

Balıklar:​

Yeni ay İlişkiler evinizde oluyor. Yeni ilişkiye başlama veya yeni bir ortaklık kurma söz konusu olabilir. Partnerinizle çok güzel bir zaman yaşamanız da mümkün olacaktır.

Batsheva Viktorya Levi

Bu Yeni Ay'daki istek düşünce ve niyetlerinizi küçümsemeyin, özellikle de hali hazırda kurulmuş olan ana sütunlar üzerine inşa etmek istediğiniz pratik hareketler etrafında. Başak'ı Oğlak duvarınızın şık çimentosu olarak düşünün… Evinizi düzene sokmak, sokağınızı temizlemek, önceliklerinizi yapılandırmak titizlik, tutarlılık ve keskin bir düşünceyle düzenlemeniz gereken tüm planlar bu an için ideal enerjiyi doğru kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…