6 gun arayla beta hcg 0 dan degisirmi

tatlım benim boşveeeeeer sıkma tatlı canını sorun da gayet normal ne sorular var burda
herkeste haklı kendine göre iki kelime bile insanı çok etkiliyor ihtiyaç duyuyoruz

Nisaberatim bu ay ovülasyon testleri kullan tatlım ya, şimdi ovülasyonunu bilseydk daha güzel yorumlardk. 6 günde tabiki bhcg fark yaratır. 10 günde 0 dan döllenme ile başlayan bHCG kat kat yükseliyor, senin de geç döllenme olsa bile 10 günü bulmuş olacaktır herhalde. en kötü ihtimalle 5 civarı bir sonuç çıkar yeniden tahlile çağırırlar. o zamana kadar ağır kaldrma. idrar testleriyle hiç haşır neşir olma. diret kan vermeye git pazartesi veya salı.

Burda kimse kimseyi cahil diye kucumseyemez ve burda okadar sacma seyler yazan var yok erkek arkadasimla iliski yasadim hamilemiyim diye git onlara cahil yaz bence gayet mantikli bir soru kz hamilemiyim diyede sormuyo zatn gidip kan vermis surda hamile kalmak icin ne cirpiniyoruz burdanda bir güzel umut verici seyler duymak icin belki yasayan belki bilen biri var diye giriyoruz ama boyle gereksiz egosu tavan yapmis insanlar yüzünden iyce strese giriyoruz bi git arkadasm zten hamilesn git bebegine hazirlik yap yada elini acta dua et bak rabbim sana vermis vernediklerinide boyle suclayamazsin insallah bizimde olur hakedene verir rabbim insallah

Canım geç dollenmeyse çıkmamıştır olabilir normal test yokmu deneseydin bi yerleşme kanamasi ihtimali yüksek Rabbim gönlüne göre versin canım
Cnm idrar testlerine guvenemyrm ama bu gun bitane aldm sabh yapcm yarinda kan vercm umarim guzel haberler verrm sizlere cnm dualarinizi istyrm

Yani degisme ihtimali olabilir cvabn icin tesekkur ederm sadece bn 2 hafta gcmedn degsmz sanyrm o yuzdn bazilarida soruyu yanlis okumus yanlis cvapliyr tekrar sagol cnm

Elbette ki var.. Gecikme olmuş lekelenme olmuş. Adete çevirmediği sürece yerleşme olma ihtimali yüksek. Ki zaten yerleşmeden sonra çıkıyor kanda.. Kanda belli miktara ulaşınca idrarda çıkıyor. Takma kafanı herkes bir şey söyler. Burada amacımız bilgi alışverişi. Hiçbirimizin her şeyi bilme olasılığı yok. Ama bilmediğin şeyi soracaksın ki bilenden öğrenesin. Amaç bu hayatta da böyle zaten. Sen dediğim gibi boşver. Git yarın tekrar test yaptır bakalım ne çıkacak.. Bize de yaz

Birazda bn strestn alinganlgm ustmde insallah yarn guzel hberler alrm Rabbm herkese yavrudunu bagslasin ve nasip etsn

Oyle yspcm cnm olmazsada test alip kullncm ysrin gidcm kna insallah vardr

tatlım benim boşveeeeeer sıkma tatlı canını sorun da gayet normal ne sorular var burda
herkeste haklı kendine göre iki kelime bile insanı çok etkiliyor ihtiyaç duyuyoruz

sagolun kizlar Allah razi olsun yarin vercm kani dualarinizi esrgemeyn insallah Rabbm herkese nasip etsn icinde banada Arkadasinda gecms mesajlarina bktm onunda sikintilari var belliki Rabbim sikintilarini giderip onada sagliklica versin bebegini insallah siz varsnz o yeter bana

Seninle ilgili içimde günlerdir bir umut var. 3 gündür acaba regl oldun mu diye konuları geziyorum. Bu gece de yarın güzel haberlerini almak için dua edeceğim.
Ay cnm bnm Allah razi olsun meleginle et dualariniza muhtacim umarim iyi haber veririm destegnz icin Allah razi olsun cnm bnm sen naslsn

Tabiki deisebilir gec dollenme ise gec cikar kanda bence tekrar baktirin

İsterseniz birkaç gün daha bekleyin,doktorlar adet 10 gün geçince test yapma taraftarı,hayal kırıklıklaırnı önlemek için..Hakkınızda hayırlısı
Iste o sabir olsa keske bu ayla 15. Ay cnm sabr sinirda bn yapim alistm kn vermeye en azindan olmazsam tekrrlarm dyrm cnm

Canim ben adetimden once belirtilere dayanarak test yaptim gecen ay nedatif cikti sonra bat tarihim iki gun gecince kan testi yaptirdim 20 cikti ayrica evde yaptigim testtefe cift cizgiydi gebelik vardi yani ama tabi benimki kimyasal gebelikti sonlandi maalesef diyecegim o ki bat gecmeden zaten test yapma gectiyse ve gebelik varsa kanda cikacaktir ve evet degisebilir 6 gunde yaptigimiz ev tipi testler sandigin kadar hassas degil cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…