• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 gun arayla beta hcg 0 dan degisirmi

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
30
Kizlar merak edyrm bnm bata 3 gun kala beta hcg 0 di ve an itibari ile adetim iki gun gecikti battan bir gun once kahve leke geldi bi damla ve bat sabahida 1 damla ondan sonra sadece su gibi akinti ve siddetli gogus bel agrisi var adetim gecikmez en sitresli zamnda bile 27 veya 28. Gun ogleni bulmadan olurum esim bile sasirdi gecikmeye (benden iyi takip eder) ben yarin kan versem adetim 3 gun gecikmis olcak ve iki test arasi 6 gun olck sizce bisey cikar mi? :KK43: cevaplariniza ihtiyacim var

Olabilir geç döllenmedir belki çıkmamıştır. Lekenin devamının olmaması yerleşme olma ihtimalini kuvvetlendiriyor. Yarın kan ver yeniden.. Belki artış göstermiştir

Cvp olarak ne bekliyorsun ki. Hamilesin ya da hamile degilsindir bunu kimse bilemez. Suphen varsa git acilde bile bakarlar betahcg degerine.

Cvp olarak ne bekliyorsun ki. Hamilesin ya da hamile degilsindir bunu kimse bilemez. Suphen varsa git acilde bile bakarlar betahcg degerine.
Bn sana hamilmym diye sormuyorum iyi oku bnce cevabni bilmysanda hayrlisi de gec hic birimiz muneccib deglz blemeyz bu kadar kisa surede sonuc degsrmi yoksa beklimmi diyrm hamilemiyim diye sormyrm !!!!!!!!!!

Olabilir geç döllenmedir belki çıkmamıştır. Lekenin devamının olmaması yerleşme olma ihtimalini kuvvetlendiriyor. Yarın kan ver yeniden.. Belki artış göstermiştir
Yani degisme ihtimali olabilir cvabn icin tesekkur ederm sadece bn 2 hafta gcmedn degsmz sanyrm o yuzdn bazilarida soruyu yanlis okumus yanlis cvapliyr tekrar sagol cnm

Benim dedigim de şu. Kaldir kendini bi doktora görün. Hersey olabilir kimse tabiki bilemez ama burdan kimse cvp veremez. Azicik cahilliginizi gizleyin yahu

İnşlh hamilesindeyiz Can'ım. Eğer değilsen ve adet olursan ovu testi kullan en azından ilişki tarihini bilirsin testin ne zaman sonuç vereceğinden emin olursun. Acabalar insanı bitiriyor malesef

Benim dedigim de şu. Kaldir kendini bi doktora görün. Hersey olabilir kimse tabiki bilemez ama burdan kimse cvp veremez. Azicik cahilliginizi gizleyin yahu
Hamilesin kalbini kirmak istemyrm o yuzdn ustelemicm ama emin ol senden daha cok sey biliyorumdur haddini bil bnce suanda bni en iyi anlamasi gereken sen olmalisin ama nedense insanlar birseyler elde edince tuhaflasiyor sen bana norml bi sekilde (hanimefendiliginle)ki tabi varsa o
Arkadasim bekle adet tarihin iyice gecsn bosa uzulmemis olursun diyebilirdin veyahut yaptr belki cijar diyerek destek olabilirdin ama senn derdin tartsmak cahil olan belli bnce lutfen yorum yazma senin icin degil karnindaki melek icin susuyrm lutfn
Allah bagislasin Allah'a emanet kslin

İnşlh hamilesindeyiz Can'ım. Eğer değilsen ve adet olursan ovu testi kullan en azından ilişki tarihini bilirsin testin ne zaman sonuç vereceğinden emin olursun. Acabalar insanı bitiriyor malesef
Oyle yapicmda suan konuyu actgma pisman oldum ya bnm sorumda bi sikintimi var yanlismi sordumda bana cahil dyr anlamdm bn :cry:

hamilemiyim değilmiyim diye sormadı arkadaş
6 günde değer değişirmi değişmezmi diye sordu cevabını biliyorsan cevap verirsin bilmiyorsan okur geçersin

canm sorun gayet dogal hic de anormal bi soru degil. hamilelik konusuyla ilgili bunun gibi milyon tane konu var. sen bakma tuhaf gorenlere. gecikmeni bekle demistim zaten gecikmen olduguna gore bi tekrarlamakta fayda var testi.
Yarin bi tekrarlicm insallah hayirli haberler verrm size cok sagolun canm bnm

Neden ters cevap veriyorsun ki aylardır uğraşıyoruz sen şükür ki hamile kalmışsın Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ama. Burada bazen söylenilen bir şey umudumuzu artırırken Şen'im gibi aniden ters cevaplar verenler yüzünden umudumuz kırılabiliyor kaldı ki arkadaş hamile miyim diye sormamış sonuç değişir mi böyle birşey başına gelen oldu mu bahabında söylemiş böyle ters yorumlar yapacağınıza bence hiç
Yapmayın insanların heveslerini kursaklarında bırakmayın

Kizlar merak edyrm bnm bata 3 gun kala beta hcg 0 di ve an itibari ile adetim iki gun gecikti battan bir gun once kahve leke geldi bi damla ve bat sabahida 1 damla ondan sonra sadece su gibi akinti ve siddetli gogus bel agrisi var adetim gecikmez en sitresli zamnda bile 27 veya 28. Gun ogleni bulmadan olurum esim bile sasirdi gecikmeye (benden iyi takip eder) ben yarin kan versem adetim 3 gun gecikmis olcak ve iki test arasi 6 gun olck sizce bisey cikar mi? :KK43: cevaplariniza ihtiyacim var
Canım geç dollenmeyse çıkmamıştır olabilir normal test yokmu deneseydin bi yerleşme kanamasi ihtimali yüksek Rabbim gönlüne göre versin canım

Oyle yapicmda suan konuyu actgma pisman oldum ya bnm sorumda bi sikintimi var yanlismi sordumda bana cahil dyr anlamdm bn :cry:
Can'ım soruda sıkıntı Yok artış olmuş olabilir inşlh olmuştur. Burda hepimiz bu tarz şeyleri sormak için buradayız kimse konu filitresi koymuyor özgürsün. Cevabı olan cevap verir rabbim sana evlat nasip etsin inşlh bian önce senin içindeki özlemi bekleyişi anlıyorum. Negatif sonuç görmenin hüznünü biliyorum . Bekle biraz daha bakalım ne olacak adet olmazsan bi kaç gün daha testi yenile ama dayanamam diyorsan durma git

Back
X