• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 gun arayla beta hcg 0 dan degisirmi

Canim ben adetimden once belirtilere dayanarak test yaptim gecen ay nedatif cikti sonra bat tarihim iki gun gecince kan testi yaptirdim 20 cikti ayrica evde yaptigim testtefe cift cizgiydi gebelik vardi yani ama tabi benimki kimyasal gebelikti sonlandi maalesef diyecegim o ki bat gecmeden zaten test yapma gectiyse ve gebelik varsa kanda cikacaktir ve evet degisebilir 6 gunde yaptigimiz ev tipi testler sandigin kadar hassas degil cunku
Uzuldum cnm umarim saglikli bi gebelugin olur hmn Rabbim nasip etsin kimyasaldan sonra cabuk hamile kalan varms insallah sende oyle olursun yarin belli olur art 0 dan yuksek cikarsa umudum yeserir cunku bnm hep 0 ckyr

Uzuldum cnm umarim saglikli bi gebelugin olur hmn Rabbim nasip etsin kimyasaldan sonra cabuk hamile kalan varms insallah sende oyle olursun yarin belli olur art 0 dan yuksek cikarsa umudum yeserir cunku bnm hep 0 ckyr
Amin canim Allah razi olsun umudu bitirmedik bizde devam iste. Stres bu isin bas dusmaniymis ama sonuclari ilk aldigimda dr um soyledi kimseyle paylasma kimseye soru sorma sadece esinle guzel hayaller kurun Allah nasip ederse o bebek oraya yerlesir demisti sende kendini sıkma oyle oldukca kaciyo sanki insallah hamissindir haberlerini bekliyorum olmasada nasip deyip onumuzdeki aya bakariz :anne:

Amin canim Allah razi olsun umudu bitirmedik bizde devam iste. Stres bu isin bas dusmaniymis ama sonuclari ilk aldigimda dr um soyledi kimseyle paylasma kimseye soru sorma sadece esinle guzel hayaller kurun Allah nasip ederse o bebek oraya yerlesir demisti sende kendini sıkma oyle oldukca kaciyo sanki insallah hamissindir haberlerini bekliyorum olmasada nasip deyip onumuzdeki aya bakariz :anne:
AMIN CANM Rabbim neyi nasip ederse o biz ne yaparsak yapalim hber verrm mutlka

Test yaptırdın mııı??? Meraktayııııızzzz

Kan werdin mi..?

Hadi bakalim güzel sonuçlarını bekliyoruz:halay:

Test yaptırdın mııı??? Meraktayııııızzzz

Idrar tahlili yap evde silikte olsa cikar diye dusunuyorum benim bat a 2 gun kala idrarda ckmsti
sagolun canlarm bnm sabah idrar testi yaptm :( negatif cikti bugun yegnim bnde okula birakip ordan kana gidcm saat 12 bucukta insallah iyi cikar sanki bi korku sardi icimi ya hayirlisi haber vercm dua edin lutfen

Sozde ozele geldm simdi kan verrsem sonuc yarin 3 te cikiymus bnde vermedm baska bi hastanye gdcm smdi boyle sacmalik olurmu ya

Yaa sağlık ocağında bile öğleden sonra internetten görebiliyorsun sonucu ne saçmalık.. Hayırlısı olsun canım

Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin cnm.. idrarda negatifse negatiftir die düşünüyorum.. kadın doğuma görün bakalım önce sağlık..
Tabikide hayirlisi Allah tan geriliyrm ister istemez idrarda cikmamistr blki dyrm ama olsa cikardida dimi bilmyrm beynm bna oyun oynuyr kendi doktoruma muayne olurum cnm negatifse

Tabikide hayirlisi Allah tan geriliyrm ister istemez idrarda cikmamistr blki dyrm ama olsa cikardida dimi bilmyrm beynm bna oyun oynuyr kendi doktoruma muayne olurum cnm negatifse
Su an bende stres yaptım inan olsun Allahim hakkinda hayirlisini nasip etsin.O sonucu beklemek o kadar stresli ki :kızgın:

Back
X