• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 gun arayla beta hcg 0 dan degisirmi

Hayırlısı olsun canım.. İnşallah sende anne olursun. Sıkma canını ve takma.. Ben 2. Bebeği 2 sene bekledim artık istemiyorum dedim gerçekten istemedim o fikri attım kafamdan ve o ay hamile kaldım. İmkansız gibiydi hatta yani ne bekledim uzanıp ne duş almamazlık yaptım aksine sıcak suyla yıkandım uzanıp beklemedim sonrasında hemen oturdum falan filan.. Sonuç hamileyim çünkü umursamadım. Allah verdikten sonra sen ne yaparsan yap teferruat o ol desin yeter.. İnşallah olacak senin de.. Hiç merak etme. Allah evlat isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın..

Kizlar merak edyrm bnm bata 3 gun kala beta hcg 0 di ve an itibari ile adetim iki gun gecikti battan bir gun once kahve leke geldi bi damla ve bat sabahida 1 damla ondan sonra sadece su gibi akinti ve siddetli gogus bel agrisi var adetim gecikmez en sitresli zamnda bile 27 veya 28. Gun ogleni bulmadan olurum esim bile sasirdi gecikmeye (benden iyi takip eder) ben yarin kan versem adetim 3 gun gecikmis olcak ve iki test arasi 6 gun olck sizce bisey cikar mi? :KK43: cevaplariniza ihtiyacim var
Canım benım adetim geçeli 5.gün sifirdi. 10.gün 131 cıktı gec dollenmeymıs

Evet tabikide yum. Donemime 3 5 gun var
Doktor bana bebeğin tutunmasi için d vitamini şart dedi eczaneden alabirsin1.80krs yumurtlama olmadan kullan birde az kaldıysa yumurtlayaya 7 tane incir bir tane havuç iki bardak suda on dk kaynat sabah akşam iç 3 5 gün varsa 6 gün devam et bende bir de gün aşırı ilişki bu arada benim yumurtam 21 gün catladi yani adet tarihine kadar gebelik şansı var çünkü ben 8 gün varken adete baktirdim kanda çıkmadı bir canım ilişkiden sonra iki üç saat kalkma birde sağa sola dönersen daha etkili oluyor beş kere hamilelik yaşamış biri olarak hepsindede çok cinsel istek olduğu günü hamile kaldım uzun oldu ama umarım bu ay isteğine kavusursun

Doktor bana bebeğin tutunmasi için d vitamini şart dedi eczaneden alabirsin1.80krs yumurtlama olmadan kullan birde az kaldıysa yumurtlayaya 7 tane incir bir tane havuç iki bardak suda on dk kaynat sabah akşam iç 3 5 gün varsa 6 gün devam et bende bir de gün aşırı ilişki bu arada benim yumurtam 21 gün catladi yani adet tarihine kadar gebelik şansı var çünkü ben 8 gün varken adete baktirdim kanda çıkmadı bir canım ilişkiden sonra iki üç saat kalkma birde sağa sola dönersen daha etkili oluyor beş kere hamilelik yaşamış biri olarak hepsindede çok cinsel istek olduğu günü hamile kaldım uzun oldu ama umarım bu ay isteğine kavusursun
Tmm sagol cnm denicm sık iliski sikinti oluyr dimi bz hep sık iliski yasaayp adete 9 gun kala hic olmuyodu esim evde olmuyodu cnm bide su yastik mevzusu dogrumu ben kullanmadim hic

Back
X