• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6. Gün blastosit

Prensescann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
4.791
3.003
133
41
Arkadaşlar 18 embriyom beşinci güne geldi , ngs ye yollanacaktı belirlediğimiz sayıda, ama ngs için parça alınacak kalitede değillermiş ve de dondurulacak gibi değillermiş , öyle üzüldüm ki :( 6. Günü bekleyeceğiz dediler , yarın ki gelişimlerine göre karar verilecek ne yapılacağı , Ben doğal yollarla da gebe kalabiliyorum ama gelişmiyor düşük oluyor , bu embriyolar da mı böyle oldu gelişmiyorlar anlamıyorum ki , var mı böyle 6. Gün ü beklenen arkadaşlar hiç ? Ben ilk defa bugün duydum

Merhaba benim ilk tedavimde de sizin gibi 6. Gün embriyosuydu ngs yollamak icin ozamana kadar beklettiler yavaş ilerliyordu 6. Güne toplamıştı kendini bu şekilde yapabiliyorlar yani 18 embriyo çok güzel maşallah hepsi ulaşsın 6. Güne inşallah

Merhaba benim ilk tedavimde de sizin gibi 6. Gün embriyosuydu ngs yollamak icin ozamana kadar beklettiler yavaş ilerliyordu 6. Güne toplamıştı kendini bu şekilde yapabiliyorlar yani 18 embriyo çok güzel maşallah hepsi ulaşsın 6. Güne inşallah
İnşallah toparlanırlar , deşiğim gibi benim gelişmediği için doğal yoldan olan gebeliklerim hep kürtajla sonuçlandığı için umudumu yitirdim sanki ya ;( 18 evet güzel sayı fakat hepsi de aynı şekilde imiş , hani bir kaç tanesi bile bugün için yeterli seviyeye gelememiş , içim hep olumsuz maalesef , siz şuan ne durumdasınız ?

İnşallah toparlanırlar , deşiğim gibi benim gelişmediği için doğal yoldan olan gebeliklerim hep kürtajla sonuçlandığı için umudumu yitirdim sanki ya ;( 18 evet güzel sayı fakat hepsi de aynı şekilde imiş , hani bir kaç tanesi bile bugün için yeterli seviyeye gelememiş , içim hep olumsuz maalesef , siz şuan ne durumdasınız ?
İnşallah bunda güzel sonuçlar alırsınız Allah büyük ne olacağı hiç belli olmaz 6. Gün de 5. Günden bi farkı yok sanırım sadece toparlanmasını beklemişlerdi benimkinin.. yarın mı belli olacak durumları?

Hayırlısı olsun hakkında.. ngs yapılmış 6. Yün embyosundan gebelik oluşmadı benim 2. Tüp bebeği yaptım transfer aşamasındayım şimdi de.. genelde herkesinki tutuyor benimki şanssızlık.. inşalllah sağlıklı gelir seninkiler

Hayırlısı olsun hakkında.. ngs yapılmış 6. Yün embyosundan gebelik oluşmadı benim 2. Tüp bebeği yaptım transfer aşamasındayım şimdi de.. genelde herkesinki tutuyor benimki şanssızlık.. inşalllah sağlıklı gelir seninkiler
İnş senin de bu defa pozitif olur , emeklerimiz boşa çıkmasın

Merhaba arkadaşlar,33 yaşındayım.Yaklaşık 11 aylık bir deneme sonucu çocuk sahibi olamayınca , (HSG dahil) gerekli tüm testlerimizi yaptırdık.Yapılan testler sonucu AMH 0.94,FSH 9.29 ve LH 6.38 olarak belirlendi ve yumurta rezervimin yaşıma göre çok düşük olduğu teşhisi konuldu.Eşim de ise morfoloji bozukluğu olduğu tespit edildi.Biz de geciktirmemek için aşılama vs. gibi tedavi yöntemlerini atlayıp direk tüp bebek yaptırmaya karar verdik.2019, Mayıs ayında 13 adet yumurtam toplandı ve bunun 9 tanesi ile işlem yapıldı.Bu 9 tane içerisinden 6 tanesi döllendi.Hepsi 1. kaliteydi.İlk transferim mayıs ayında yapıldı ve 1 adet, 3. günü embriyosu transfer edildi.Kalan 5 embriyodan da, 1.kalite olan 1 tanesi 6. gün donduruldu. Ancak ilk transferim başarısız oldu, doktorum embriyonun içeride gelişme sağlayamadığını söyledi.Haziran ayının sonunda dondurulan blastosist embriyomun transferi yapılacak. Açıkcası biraz stresliyim, zira ara vermeden yeni transfer yapılmasına hazır mıyım bilmiyorum.Sizlerinde takdirinde olduğu üzere uzun soluklu bir tedavi olduğu için gerek iğne ve ilaçlar, gerek başarısız sonuçlanan bir deneme sonrası psikolojik ve fizyolojik olarak çok hazır hissedemiyor insan kendini.Doktorumla da bu çekincemi paylaştım ancak ara vermenin bir anlamının olmadığını ifade etti ve yeniden ilaçlara başladık.Sonuç itibariyle , 6. gün embriyosu ile hamile kalan ve benim gibi peş peşe transfer olan,olduysa başarılı olan arkadaşların tavsiye ve desteğine ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.Sevgiler.

Back
X