6.gün embriyosu dondurulmuş transfer

beybisi35

❣Canıma can oğul👼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
4.692
1.587
373
İzmir
merhaba arkadaşlar benim muhtemelen bu aydan sonra dondurulmuş embriyolarım ile transferim olacak önce tüplerimi bağlatmam gerekiyor beklemedeyim o yüzden size soracağım sorum şu benim 6 adet 3.gün 2 adette 6. Gün dondurulan embriyom var iyi kaliteymiş şimdi ben bu. Embriyoların 6. Gün dondurulanınımı transfer ettirmeliyim şansım dahamı yüksek olur onlarla bu 3. Denemem olacak 2negatifim var 2side hidroselpenks sıvısı yüzünden muhtemelen tutmadı bu sefer Tüpleri bağlatıp denicez umarım bu sefer yüzümüz güler Allahım her isteyene Çifter Çifter göndersin meleklerini

Tabiki 6.günde olannlarinn sannsi yüksek.onlar rahimme geldigi gün tutunmaya çalisacak,digerleri bbir kac gün kazasiz belasiz kalabiilirse tutunmaya baslayacak.bir kac deneme yaptim en son 6.gün embriyosu ile annne olldum darisi basiniza insallah

Tabiki 6.günde olannlarinn sannsi yüksek.onlar rahimme geldigi gün tutunmaya çalisacak,digerleri bbir kac gün kazasiz belasiz kalabiilirse tutunmaya baslayacak.bir kac deneme yaptim en son 6.gün embriyosu ile annne olldum darisi basiniza insallah
İnşallah inşallah bu sefer bende umutluyum
13yıldan sonra gelsin artık mucizemiz bizimde

Back
X