- 28 Ağustos 2023
- 1.109
- 279
- 43
- Konu Sahibi kivircikbimuhendis
11gun seninki degilmiBenimde öyle aynı furum. 3. Gün embriyosu transfer edoldi ,5 Nisan'da .bugün 9. Günüm sonucunuz ne oldu acaba umarım gebesinizdir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11gun seninki degilmiBenimde öyle aynı furum. 3. Gün embriyosu transfer edoldi ,5 Nisan'da .bugün 9. Günüm sonucunuz ne oldu acaba umarım gebesinizdir
Senin kaçıncı gununduBenimde umudum kalmadı negatif çıktı idrarda şimdi yaptim dayanamadım bende aynı şekilde sabah akşam igne fitil kan sulandirici falan seninki kacinci gün
8. Günüm bugunSenin kaçıncı gunundu
Dış gebelik nasıl oluyor acaba ,beta düzenli yükselirse kese günü dış gebelik denir mi bunaDış gebelikten sonra henüz aksiyon almadım bir tane 6. Gün emriyom var onu mu transfer etsem yoksa Şişli memorialda mı devam etsem ikilemindeyim. Rabbim hepimize nasip etsin
Kusura bakmayın yeni gördüm betanın artışına rağmen kesenin görünmemesiDış gebelik nasıl oluyor acaba ,beta düzenli yükselirse kese günü dış gebelik denir mi buna
Merhaba bende aynı şeyleri yaşıtım şuan durum nedir ? İnşallah pozitiftir3. Gün embriyosu taze transfer oldum 17 nisanda 2 adet transfer edildi, dün kasigimda ara ara batmam oluyodu gecede bi tık sancım oldu sonra uyudum ama bu sabah kalktigimda ne ağrı var ne bi şey, hatta biraz hareket ettim evde ufak ufak ev işi yaptım hissedermiyim diye yok, lavaboya gittim yok, kasılma bile kalmadı sanırım tutmadı dimi kızlar bu kadar erken belirtilerin kaybolması normal mi?![]()
Merhaba evet pozitif 4+5 şuan perşembe kese görmeye gidicem şuan tek duam her seyin yolunda demesi doktorunMerhaba bende aynı şeyleri yaşıtım şuan durum nedir ? İnşallah pozitiftir![]()
YaaaMerhaba evet pozitif 4+5 şuan perşembe kese görmeye gidicem şuan tek duam her seyin yolunda demesi doktorun![]()
Ay çok amin tek duam o şuan inş senin de pozitif olurYaaaçok mutlu oldum canım inşallah sağlıkla gelsin miniğin
![]()
AminnnnAy çok amin tek duam o şuan inş senin de pozitif olursen transferin kaçıncı günündesin
Aminnnn26 Nisan transfer oldum cuma günü kan vericem zaman durdu sane
Erken gebelik testi mi yapmıştınAa evde test yapabilirsin ki transfer dahil 10. Gundesin benim 8. Gun cikmisti testte evde varsa yapsana şimdi
Hem erken gebelik hemde lapquik kaset testten yaptim canimErken gebelik testi mi yapmıştın
Ya aslında ben yaptım 2 gün önce normal gebelik testinde yoktu sonra baktığımda silik bi çizgi çıkmış umursamadım bugün sabah yaptım yine yoktu 5 dk içinde bıraktım kenara unutmuşum annem görmüş bunlar neden çift çizgi dedi bi baktım oda silik ama daha belirgin olmuşHem erken gebelik hemde lapquik kaset testten yaptim canim
Ne yaptin canim sabah yaptin mi ? Bi de test hangi marka?Ya aslında ben yaptım 2 gün önce normal gebelik testinde yoktu sonra baktığımda silik bi çizgi çıkmış umursamadım bugün sabah yaptım yine yoktu 5 dk içinde bıraktım kenara unutmuşum annem görmüş bunlar neden çift çizgi dedi bi baktım oda silik ama daha belirgin olmuşerken gebelik testi yok elimde bi tane daha var normal onuda sabah yaparım geç çıkınca doğru olmuyor diyorlar koruma çizgisi falan bilemiyorum yani
Yaptım yavrum ilk iki test albi marka silik çıktı onlar bugün yaptığım freely bunda çıkmadı silik bile bilemiyorumNe yaptin canim sabah yaptin mi ? Bi de test hangi marka?
Ne yaptin canim sabah yaptin mi ? Bi de test hangi marka?