- 30 Ocak 2025
- 218
- 45
- 13
- 38
- Konu Sahibi cicekligun06
merhaba kızlar embriyolarım 6. Gün Blast olmuş. Eşimde dna hasarı var pgt yaptırdık normal geldiler. Sağlıklı gebelik elde edip doğuran var mı acaba bilgisi olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 6. Güne giden 6ab emriyolarim var emriyologun bana demesi yavaş gelistiler ama kaliteliler muhtemelen sizinde o şekilde 6. Güne kdr anca gelişme gösterdi ama gelistilermerhaba kızlar embriyolarım 6. Gün Blast olmuş. Eşimde dna hasarı var pgt yaptırdık normal geldiler. Sağlıklı gebelik elde edip doğuran var mı acaba bilgisi olan var mı
5. Gündeki 6 lar ise hızlı gelişmiş 5 günde 6 günü görmüş gibi düşünün AA zaten en kalitelisi5.gün 6aa var benimde aynı şey mi ?
Ben 6. Gün emriyosuyla gebe kaldım bizde de erkek infertilitesi 16. Haftaya bugün girdimmerhaba kızlar embriyolarım 6. Gün Blast olmuş. Eşimde dna hasarı var pgt yaptırdık normal geldiler. Sağlıklı gebelik elde edip doğuran var mı acaba bilgisi olan var mı
Ay maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah bşzde de erkek inferlitesi transferde ekstra bir şey yaptınız mıBen 6. Gün emriyosuyla gebe kaldım bizde de erkek infertilitesi 16. Haftaya bugün girdimdaha doğum yapmadım ama inşallah bir gün buraya sağlıklı doğum da yaptım demek nasip olur
fetal DNA filan bizde de temiz geldi çok şükür.
Maşallah6.gün embriyom şimdi 3 yaşında![]()
Asıl belirtiler keseyi kalp atışını gördükten sonra falan başlıyor. Şu an belirti gibi gelen şeyler genellikle ilaçların etkisi. Sağlıkla ilerlesin kucağına almak nasip olsun inşallahMaşallahAllahım bize de nasip etsin inşallah
ben de betadan sonra ultrason günümü bekliyorum çok stresliyim doğru düzgün belirti de yok korkuluyum
![]()
Amin inşallahAsıl belirtiler keseyi kalp atışını gördükten sonra falan başlıyor. Şu an belirti gibi gelen şeyler genellikle ilaçların etkisi. Sağlıkla ilerlesin kucağına almak nasip olsun inşallah![]()
Yoo aslında bir intiralipit serum takıldım transfer günü ve 7 gün sonra. Dikkat ettim herkes kadar. Ben gerçekten ne olursa olsun rabbim isterse oluyor kafasındayım bu işte. Buna canı gönülden inanınAy maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah bşzde de erkek inferlitesi transferde ekstra bir şey yaptınız mı
Canım ben 16. Haftadayım bu haftaya kadar göğüs büyümesi ve halsizlik dışında bir belirti yaşamadım. Belirtilere bakmayın belirtiler kişiye göredir.MaşallahAllahım bize de nasip etsin inşallah
ben de betadan sonra ultrason günümü bekliyorum çok stresliyim doğru düzgün belirti de yok korkuluyum
![]()
MaşallahhCanım ben 16. Haftadayım bu haftaya kadar göğüs büyümesi ve halsizlik dışında bir belirti yaşamadım. Belirtilere bakmayın belirtiler kişiye göredir.
Kesinlikle öyle rabbim ol derse olur ona teslimizYoo aslında bir intiralipit serum takıldım transfer günü ve 7 gün sonra. Dikkat ettim herkes kadar. Ben gerçekten ne olursa olsun rabbim isterse oluyor kafasındayım bu işte. Buna canı gönülden inanınRabbim yolunuzu açık etsin
![]()