• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6. gün embriyosu ile transfer olan

Merhaba kızlar, önümüzdeki ay bana da 6. gün embriyosu transfer edilecek. Doktorum iki embriyo transfer etmeyi öneriyor. Embriyolardan birinin kalitesi 5AB, diğerinin ise 4AB. Geçtiğimiz ay 5. gün 4AA embriyo transfer edilmişti ama maalesef tutmadı.

Bu yüzden doktorum şansı artırmak adına iki embriyo transferini öneriyor. Ancak ben de ikiz gebelik olma ihtimalinden korktuğum için tek embriyo transferi yaptırmak istiyorum. Ama bir yandan da tutmazsa “keşke iki tane transfer ettirseydik” diye üzülmekten korkuyorum.

Gerçekten çok kararsızım. Bu durumu yaşayan oldu mu acaba? Siz nasıl ilerlediniz? Karar verme konusunda çok zorlanıyoruz.
Benim doktorum kendi kızım bile olsa sürekli tek embriyo transfer ederim demişti. 2 embriyo taraftarı değil

Benim doktorum kendi kızım bile olsa sürekli tek embriyo transfer ederim demişti. 2 embriyo taraftarı değil
Benim embriyolar sorulmadan çift dondurulmus ben tek istedim 5aa transferi ettiler 5bb de disarda bozuldu imha ettiler o sebeple yine disarda bozulursa diye çift istiyorum çok pişman oldum

Benim embriyolar sorulmadan çift dondurulmus ben tek istedim 5aa transferi ettiler 5bb de disarda bozuldu imha ettiler o sebeple yine disarda bozulursa diye çift istiyorum çok pişman oldum
Benimki de çift donduruldu çözüp geri koydular diğeri de tuttu. Doktora sormuştum bende 1000/1 olan bişey dedi. Kötü denk gelmiş canım.

37 yaşındayım ve hiç çocuğum yok diye ikiz gebeliği düşündüm. Embriyolara pgt-a testi yapılmıştı. 5.gün embriyolarımın hepsi testten sağlıksız geldi. Doktora 2 tane transfer edilmesini istediğimi söyledim. Doktor ve embriyolog pgt testi temiz embriyolardan 2 tane transfer etmiyoruz ve çoğul gebelik istediğimiz bişey değil dediler. Test yapılmasaydı 2 tane transfer edilebilirdi dediler. Bu yüzden 1 tane 6.gün embriyosu transfer edildi. Çok şükür pozitif oldu🤲🏽 hamileliğim kusmadan dolayı zor geçiyor. 2 tane olsaydı nasıl olurdu bilmiyorum 🤷🏽‍♀️ Allah yardımcınız olsun, süreciniz olumlu sonuçlansın inşallah 🤲🏽🙏
37 yaşındayım ve hiç çocuğum yok diye ikiz gebeliği düşündüm. Embriyolara pgt-a testi yapılmıştı. 5.gün embriyolarımın hepsi testten sağlıksız geldi. Doktora 2 tane transfer edilmesini istediğimi söyledim. Doktor ve embriyolog pgt testi temiz embriyolardan 2 tane transfer etmiyoruz ve çoğul gebelik istediğimiz bişey değil dediler. Test yapılmasaydı 2 tane transfer edilebilirdi dediler. Bu yüzden 1 tane 6.gün embriyosu transfer edildi. Çok şükür pozitif oldu🤲🏽 hamileliğim kusmadan dolayı zor geçiyor. 2 tane olsaydı nasıl olurdu bilmiyorum 🤷🏽‍♀️ Allah yardımcınız olsun, süreciniz olumlu sonuçlansın inşallah 🤲🏽🙏
Neden 6. Güne bekletmişler

Back
X