- 14 Mayıs 2022
- 183
- 54
- 28
- Konu Sahibi Denz67543456
İyi akşamlar hanımlar. Tecrübenizden yararlanmak istiyorummmm
kalp atışını kaç gün sonra duydunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugün transfer oldum :) siz ne zaman oldunuzİyi akşamlar hanımlar. Tecrübenizden yararlanmak istiyorummmmkalp atışını kaç gün sonra duydunuz
![]()
Hayırlısı olsun inşallahhBende bugün transfer oldum :) siz ne zaman oldunuz
Hayırlısı olsun inşallahhben 15nisanda oldum:)
Yani kalp atışını duymadan inanamıycam sanırım.Hamilesiniz o zaman aldınız mı sonucunuzu:)
Kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuzHamilesiniz o zaman aldınız mı sonucunuzu:)
26 gün sonra duyarsın :)İyi akşamlar hanımlar. Tecrübenizden yararlanmak istiyorummmmkalp atışını kaç gün sonra duydunuz
![]()
İyi akşamlar hanımlar. Tecrübenizden yararlanmak istiyorummmmkalp atışını kaç gün sonra duydunuz
![]()
Çok uzun ya1 nisan transfer olmuştum.
6 mayıs ilk ultrasonum.
Doktorum 2 mayıstan itibaren görebiliriz demişti ama en erken randevu 6 mayıstı (7+5te yani)
7 haftalıktan itibaren görünüyor sanırım.
Transferden 25 gün sonraİyi akşamlar hanımlar. Tecrübenizden yararlanmak istiyorummmmkalp atışını kaç gün sonra duydunuz
![]()
Sağlıkla kucağınıza alınKaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz
Aminnnnn hepimiz inşallahhhhSağlıkla kucağınıza alın5.gün embriyosu benimkii
6+6 da hem bebeği gördüm hemde kalp atışını duydukİyi akşamlar hanımlar. Tecrübenizden yararlanmak istiyorummmmkalp atışını kaç gün sonra duydunuz
![]()
Çok şükür darısı bekleyenlerin başına inşallah6+6 da hem bebeği gördüm hemde kalp atışını duyduk![]()
Çok uzun ya![]()
![]()