- 20 Mayıs 2024
- 58
- 12
- 8
- 28
- Konu Sahibi kokulumumluk
İyi günler arkadaşlar tüp bebekte kaçıncı gün embriyosunu transfer yaptırdınız bir de transfer sonrası kaçıncı günde idrar yada kan testi verdiniz sonuç ne çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi günler 5 cı gun embryosu 7 cı gun idrarda silik çıkdı dayanamadım sabahı kan versım 8 cı gun 63 beta ile öyrendımİyi günler arkadaşlar tüp bebekte kaçıncı gün embriyosunu transfer yaptırdınız bir de transfer sonrası kaçıncı günde idrar yada kan testi verdiniz sonuç ne çıktı
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız benim de 5. Gün embriyosu pazar günü 10. Günde kan testi vereceğim sizin ilk denemeniz miydiİyi günler 5 cı gun embryosu 7 cı gun idrarda silik çıkdı dayanamadım sabahı kan versım 8 cı gun 63 beta ile öyrendım
Merhaba 5. Gün embriyosu 11. Gün beta 1037 geldi 8. Gün idrarla da silik gördümİyi günler arkadaşlar tüp bebekte kaçıncı gün embriyosunu transfer yaptırdınız bir de transfer sonrası kaçıncı günde idrar yada kan testi verdiniz sonuç ne çıktı
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız ilk denemeniz miydi pekiMerhaba 5. Gün embriyosu 11. Gün beta 1037 geldi 8. Gün idrarla da silik gördüm
Çift embriyo muydu acabaMerhaba 5. Gün embriyosu 11. Gün beta 1037 geldi 8. Gün idrarla da silik gördüm
Merhabalar güzel sonuçlarınız olsun inşaAllahİyi günler arkadaşlar tüp bebekte kaçıncı gün embriyosunu transfer yaptırdınız bir de transfer sonrası kaçıncı günde idrar yada kan testi verdiniz sonuç ne çıktı
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız ilk denemeniz miydi pekiMerhabalar güzel sonuçlarınız olsun inşaAllah5. Gün embriyosu transferin 5. Günü çok silik bi çizgiydi 9. Gün 111 - 11. Gün 250 - 13. Gün 561 kan vermedim birdaha. Kalp atışı için bekliyoruz dualarınıza talibim
![]()
Çok teşekkür ediyorum amin inşaAllahHayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız ilk denemeniz miydi peki
Evet canımÇift embriyo muydu acaba![]()
2. Deneme ilkinde kalbi durduğu için kürtaj olmuştum onunda 11. Gün 581 le öğrenmiştim mart ayındaHayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız ilk denemeniz miydi peki
Kan değerleriniz nasıl acabaÇift embriyo muydu acaba![]()
Yok 3 cu idiHayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız benim de 5. Gün embriyosu pazar günü 10. Günde kan testi vereceğim sizin ilk denemeniz miydi
Yaaa, sağlıkla kucağınıza alın inşallah sağlıkla büyüsün bebişler sizinle2. Deneme ilkinde kalbi durduğu için kürtaj olmuştum onunda 11. Gün 581 le öğrenmiştim mart ayında
MaşallahYaaa, sağlıkla kucağınıza alın inşallah sağlıkla büyüsün bebişler sizinlebenim de çift embriyo 6 haftalık oluyorum 1 gün sonra
![]()