6. Gün embriyosu

Hanife333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2020
85
49
38
38
3. Başarısız tüp bebek tedavisinden sonra başka merkezde başladık. 7 yumurtadan 5 i dollendi. Dondurma için 5. Gün beklenecek dediler. Bugün arayıp 6. Gün bekleyeceğiz dediler. 6. Gün giden varmı ? Varsa bilgi verebirmi ? Sebep sorduğumda bı tık gerileme var dediler.

Ben varim. 6.gun ebriyosu ile hamile kalan. 5.gun blastokist oluşmamıştı.1 gun daha sans vericez eger olusmazsa tekrar toplama yapilacak demisti doktorum.. 1 gun sonra 1 tane embriyo blast olmus dondurulmus benim. Tek embriyo ile hamile kaldim.
Ya sabahtan beri üzüntüden başım ağrıyor. Gelişimleri bı tık geri. 6. Güne gidecez dediler. Beklemek çok zor

Ben de seninle ayni kaderi yasadim. 5 gun arayip 1 gun daha beklicez dediklerinde is yerindeydim. O kadar cok aglamisim ki yoneticim kalk evine git boyle calisamazsin demisti ah ahh.. umudunu kaybetme.. insallah yarin guzel haberler alacaksin.
İnşallah. Hayırlısıysa olsun ama artık insan umudunun tükendiğini hissediyor.

Ben de seninle ayni kaderi yasadim. 5 gun arayip 1 gun daha beklicez dediklerinde is yerindeydim. O kadar cok aglamisim ki yoneticim kalk evine git boyle calisamazsin demisti ah ahh.. umudunu kaybetme.. insallah yarin guzel haberler alacaksin.
Canım kaç yaşındasın benim de hikayem sana benziyor 6.gün embriyom 1 tane donduruldu aslında havuz yapıldı 2 kere opu yapıldı toplam 7 embriyom vardı 3.gün dondurulan ve çözüldü hepsi sonra 5.günde aradılar blastokist oluşmadı 6.günü bekleyeceğiz dediler bugün 6.gün aradılar ve sadece 1 tane gelişim gösteren kaldı dediler o kadar umudum kırıldıki

Canım kaç yaşındasın benim de hikayem sana benziyor 6.gün embriyom 1 tane donduruldu aslında havuz yapıldı 2 kere opu yapıldı toplam 7 embriyom vardı 3.gün dondurulan ve çözüldü hepsi sonra 5.günde aradılar blastokist oluşmadı 6.günü bekleyeceğiz dediler bugün 6.gün aradılar ve sadece 1 tane gelişim gösteren kaldı dediler o kadar umudum kırıldıki
Nerde yaptırıyorsunuz

Canım merhaba benimde 6.gün embriyo donduruldu u transferi bekliyorum ama çok moralsizim z
Hiç üzülmeyin moral bu süreçte çok önemli 6. Günden çok hamile kalan var benim doktorumda 7. Günden bile kalan varmış hatta 6. Gün iki embriyo tutan bile varmış haftaiçi test yapıcam umarım olumlu haberi alırım sizlere de unut olurum♥️♥️

Moralini bozma birtane embriyon var zaten. Umudunu neden kaybediyorsun. Her embriyo bir umut . Bir tane olsun iyi olsun.

Merhaba,
Benim de 6.gün dondurulmuş embriyo tek embriyo transferi. Cuma günü test günüm. 6.gün embriyosu olunca haliyle kafalar karışıyor. Sizler ne durumdasınız?

3. Başarısız tüp bebek tedavisinden sonra başka merkezde başladık. 7 yumurtadan 5 i dollendi. Dondurma için 5. Gün beklenecek dediler. Bugün arayıp 6. Gün bekleyeceğiz dediler. 6. Gün giden varmı ? Varsa bilgi verebirmi ? Sebep sorduğumda bı tık gerileme var dediler.
Benim de 6. Gün embriyom blastokiste gidip donduruldu. Bir kaç gün öncede transfer edildi. Blastokist aşamasına 5. Veya 6. Gün geliyor zaten,pek anormal bir durum yok aslında.

Back
X