Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sabahtan beri üzüntüden başım ağrıyor. Gelişimleri bı tık geri. 6. Güne gidecez dediler. Beklemek çok zorBen varim. 6.gun ebriyosu ile hamile kalan. 5.gun blastokist oluşmamıştı.1 gun daha sans vericez eger olusmazsa tekrar toplama yapilacak demisti doktorum.. 1 gun sonra 1 tane embriyo blast olmus dondurulmus benim. Tek embriyo ile hamile kaldim.
İnşallah. Hayırlısıysa olsun ama artık insan umudunun tükendiğini hissediyor.Ben de seninle ayni kaderi yasadim. 5 gun arayip 1 gun daha beklicez dediklerinde is yerindeydim. O kadar cok aglamisim ki yoneticim kalk evine git boyle calisamazsin demisti ah ahh.. umudunu kaybetme.. insallah yarin guzel haberler alacaksin.
Canım kaç yaşındasın benim de hikayem sana benziyor 6.gün embriyom 1 tane donduruldu aslında havuz yapıldı 2 kere opu yapıldı toplam 7 embriyom vardı 3.gün dondurulan ve çözüldü hepsi sonra 5.günde aradılar blastokist oluşmadı 6.günü bekleyeceğiz dediler bugün 6.gün aradılar ve sadece 1 tane gelişim gösteren kaldı dediler o kadar umudum kırıldıkiBen de seninle ayni kaderi yasadim. 5 gun arayip 1 gun daha beklicez dediklerinde is yerindeydim. O kadar cok aglamisim ki yoneticim kalk evine git boyle calisamazsin demisti ah ahh.. umudunu kaybetme.. insallah yarin guzel haberler alacaksin.
Nerde yaptırıyorsunuzCanım kaç yaşındasın benim de hikayem sana benziyor 6.gün embriyom 1 tane donduruldu aslında havuz yapıldı 2 kere opu yapıldı toplam 7 embriyom vardı 3.gün dondurulan ve çözüldü hepsi sonra 5.günde aradılar blastokist oluşmadı 6.günü bekleyeceğiz dediler bugün 6.gün aradılar ve sadece 1 tane gelişim gösteren kaldı dediler o kadar umudum kırıldıki
Hiç üzülmeyin moral bu süreçte çok önemli 6. Günden çok hamile kalan var benim doktorumda 7. Günden bile kalan varmış hatta 6. Gün iki embriyo tutan bile varmış haftaiçi test yapıcam umarım olumlu haberi alırım sizlere de unut olurumCanım merhaba benimde 6.gün embriyo donduruldu u transferi bekliyorum ama çok moralsizim z
Acıbadem Maslak Bülent traş ya sizNerde yaptırıyorsunuz
Hayırlı haberlerini alırız umarımbenim 5. Gün iki embriyom transfer edildi tutunmadı. Pazartesi 6. Gün 2 adet transfer edildi bekliyorum Rabbim yardımcımız olsun
Transfer oldu mu6. Güne giden kimse yok mu ?![]()
Ben Gaziantep teyaptırıyorumAcıbadem Maslak Bülent traş ya siz
2 embriyom donduruldu havuz yöntemi yapılacakTransfer oldu mu
Moralini bozma birtane embriyon var zaten. Umudunu neden kaybediyorsun. Her embriyo bir umut . Bir tane olsun iyi olsun.Canım kaç yaşındasın benim de hikayem sana benziyor 6.gün embriyom 1 tane donduruldu aslında havuz yapıldı 2 kere opu yapıldı toplam 7 embriyom vardı 3.gün dondurulan ve çözüldü hepsi sonra 5.günde aradılar blastokist oluşmadı 6.günü bekleyeceğiz dediler bugün 6.gün aradılar ve sadece 1 tane gelişim gösteren kaldı dediler o kadar umudum kırıldıki
Benim de 6. Gün embriyom blastokiste gidip donduruldu. Bir kaç gün öncede transfer edildi. Blastokist aşamasına 5. Veya 6. Gün geliyor zaten,pek anormal bir durum yok aslında.3. Başarısız tüp bebek tedavisinden sonra başka merkezde başladık. 7 yumurtadan 5 i dollendi. Dondurma için 5. Gün beklenecek dediler. Bugün arayıp 6. Gün bekleyeceğiz dediler. 6. Gün giden varmı ? Varsa bilgi verebirmi ? Sebep sorduğumda bı tık gerileme var dediler.