6.gün embriyosu ?

heartagram

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
21
1
286
Balıkesir
merhabalar , opu işlemi sonrası bugün 5.günüm. merkezden aradılar ve 4 embriyonun blast asamasına yeni geçtiğini başlangıçta olduğunu umut verici olduğunu ve yarını yani 6.günü beklememiz gerektiğini söylediler. böyle bi durum yaşayan var mı ? Ayrıca süreciniz nasıl devam etti ?

Bu iyi birsey gönlünüzü ferah tutun. 5.gune ulaşmış olması bile çok iyi. Seçme şansı olduğu için 6.gune gitmelerini bekleyip en iyi en sağlıklı olanı transfer edecekler belliki.

Bu iyi birsey gönlünüzü ferah tutun. 5.gune ulaşmış olması bile çok iyi. Seçme şansı olduğu için 6.gune gitmelerini bekleyip en iyi en sağlıklı olanı transfer edecekler belliki.
Merhaba benimde 5.gun embriyosu 2 tane transfer edildi 2 gun once ama hic belirti yok stres yaptim biraz sanirim.Hic belirti olmamasi tutmayacagi anlamina gelir mi acaba 😏

Merhaba benimde 5.gun embriyosu 2 tane transfer edildi 2 gun once ama hic belirti yok stres yaptim biraz sanirim.Hic belirti olmamasi tutmayacagi anlamina gelir mi acaba 😏
Belirti için henüz çok erken. Kaldı ki belirti aramayın. Yaşayacağınız hersey ilaçların etkisi. Progestron ve estrojen hormonu kullanıyorsunuz. Her ne yaşanıyorsa bel ağrısı kasık ağrısı göğüslerde şişlik vs hepsi bu iki hormon yüzünden. Bu benim 5.transferim. tecrübeyle sabit ki nolur sakin kalmaya çalışın. Siz her ne yaparsanız yapın ya da her ne yapmazsaniz yapmayın sonucu degistiremeyeceksiniz. Elinizden gelen hiç bir şey yok. Tamamen Rabbimin izini ile gerçekleşecek bir durum. Teslim olun. Negatif sonucunu alıncaya kadar kendinizi hamileymiş gibi görün ve keyfini çıkarın. Yine tavsiyem odur ki 9.gunden önce test yapmayın. Umarım gönlünüzce sonuçlanır transferiniz

çok teşekkürler, sizde de aynı durum mu oldu ?
Biz genetik testli transfer yaptırdık. Genetik test yapılabilmesi için embriyolarin 5.gune gitmesi şart. Belirli hücre sayısına ulaşınca ancak biyopsi yapılabiliyor. 25 tane yumurtadan sadece 6 tanesi 5.gune gitti .6 taneden de sadece 2 tanesi sağlam geldi. 1 tanesi yüklendi ve 30.haftaya ulaştım çok şükür

Back
X