6.gün embriyosunda kaçıncı günde idrar testiniz pozitif çıktı ve değeriniz nedir

aylinnnnna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
10
6
1
33
Açıkçası merak ediyorum transfer günüm dahil bugün 6.gün ve idrar testi negatif 6.gün embriyosu bazı yorumlarda 5.gün pozitif olanları okudum bilgisi olan paylaşabilir mi

5. Gün embriyosuydu 5. Günden itibaren silik çizgileri görmüştüm hergün git gide koyulaşan sizde yaptınız sanırım

Evet yaptım canım transfer günü dahil bugün 6.gün idrar testim negatif çıktı.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

İnş pozitife döner umudunuzu kaybetmeyin lütfen

Açıkçası merak ediyorum transfer günüm dahil bugün 6.gün ve idrar testi negatif 6.gün embriyosu bazı yorumlarda 5.gün pozitif olanları okudum bilgisi olan paylaşabilir mi
Merhaba canım 5. Gün akşam idrarda çok silik çıktı belli belirsiz 7. Gün sabah ney bir şekilde çıktı aynı gün kan verdim 36 çıkmıştı inşallah seninki de pozitif olur

Merhaba canım 5. Gün akşam idrarda çok silik çıktı belli belirsiz 7. Gün sabah ney bir şekilde çıktı aynı gün kan verdim 36 çıkmıştı inşallah seninki de pozitif olur
Allah kucağına almayı nasip etsin canım benim 7.gün ve bugünde negatif sanırsam bundan sonrada çıkmaz nasip artık

Benimde 5.gün transfer günü dahil.idrar yaptım negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…