6.gün embriyosunda kaçıncı günde idrar testiniz pozitif çıktı ve değeriniz nedir

aylinnnnna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
10
6
1
33
Açıkçası merak ediyorum transfer günüm dahil bugün 6.gün ve idrar testi negatif 6.gün embriyosu bazı yorumlarda 5.gün pozitif olanları okudum bilgisi olan paylaşabilir mi 🙏🏻

5. Gün embriyosuydu 5. Günden itibaren silik çizgileri görmüştüm hergün git gide koyulaşan 😍 sizde yaptınız sanırım

Evet yaptım canım transfer günü dahil bugün 6.gün idrar testim negatif çıktı.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🧿

İnş pozitife döner umudunuzu kaybetmeyin lütfen 🙏

Açıkçası merak ediyorum transfer günüm dahil bugün 6.gün ve idrar testi negatif 6.gün embriyosu bazı yorumlarda 5.gün pozitif olanları okudum bilgisi olan paylaşabilir mi 🙏🏻
Merhaba canım 5. Gün akşam idrarda çok silik çıktı belli belirsiz 7. Gün sabah ney bir şekilde çıktı aynı gün kan verdim 36 çıkmıştı inşallah seninki de pozitif olur 🤲☺️

Merhaba canım 5. Gün akşam idrarda çok silik çıktı belli belirsiz 7. Gün sabah ney bir şekilde çıktı aynı gün kan verdim 36 çıkmıştı inşallah seninki de pozitif olur 🤲☺️
Allah kucağına almayı nasip etsin canım benim 7.gün ve bugünde negatif sanırsam bundan sonrada çıkmaz nasip artık🧿

Benimde 5.gün transfer günü dahil.idrar yaptım negatif

Back
X