- 3 Haziran 2021
- 10
- 6
- 1
- 33
- Konu Sahibi aylinnnnna
Açıkçası merak ediyorum transfer günüm dahil bugün 6.gün ve idrar testi negatif 6.gün embriyosu bazı yorumlarda 5.gün pozitif olanları okudum bilgisi olan paylaşabilir mi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim.Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.peki belirti yaşadınız mı7.gun idrarda 8.gun kanda pozitifi gordum
Evet yaptım canım transfer günü dahil bugün 6.gün idrar testim negatif çıktı.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin5. Gün embriyosuydu 5. Günden itibaren silik çizgileri görmüştüm hergün git gide koyulaşansizde yaptınız sanırım
Evet yaptım canım transfer günü dahil bugün 6.gün idrar testim negatif çıktı.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin![]()
İnşallah hayırlısı artıkİnş pozitife döner umudunuzu kaybetmeyin lütfen![]()
Merhaba canım 5. Gün akşam idrarda çok silik çıktı belli belirsiz 7. Gün sabah ney bir şekilde çıktı aynı gün kan verdim 36 çıkmıştı inşallah seninki de pozitif olurAçıkçası merak ediyorum transfer günüm dahil bugün 6.gün ve idrar testi negatif 6.gün embriyosu bazı yorumlarda 5.gün pozitif olanları okudum bilgisi olan paylaşabilir mi![]()
Allah kucağına almayı nasip etsin canım benim 7.gün ve bugünde negatif sanırsam bundan sonrada çıkmaz nasip artıkMerhaba canım 5. Gün akşam idrarda çok silik çıktı belli belirsiz 7. Gün sabah ney bir şekilde çıktı aynı gün kan verdim 36 çıkmıştı inşallah seninki de pozitif olur![]()
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunAllah kucağına almayı nasip etsin canım benim 7.gün ve bugünde negatif sanırsam bundan sonrada çıkmaz nasip artık![]()
Benimde 5.gün transfer günü dahil.idrar yaptım negatifAçıkçası merak ediyorum transfer günüm dahil bugün 6.gün ve idrar testi negatif 6.gün embriyosu bazı yorumlarda 5.gün pozitif olanları okudum bilgisi olan paylaşabilir mi![]()
İdrarda erken sonuç veremeyebiliyormuş canım hayırlısıyla inşallahBenimde 5.gün transfer günü dahil.idrar yaptım negatif