6. Gün embryosu?

Limonmiski

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2021
229
163
18
30
Merhaba pazartesi günü yumurta toplama işlemi oldum bahcecide. 5 taneden 4 tane dollendi dediler. 3. Gün aradıklarında 2 tane 8 ve 7 hücreli bı tane 6 hücreli bı tane 4 hucreli var dediler 5. Güne beklicez dendi. Bugün 5. Gün ve hevesle açtığım telefonu hüsranla kapattım. Daha blastokist aşamasına gecememisler 1 gün daha bekletilcekmis.. 7 hücreli olan blastokist başında dedi.. ya olmazsa dediğimde hepsi iptal olucak dendi.. başına böyle birşey gelen varmı ??? Rahatlamaya ihtiyacım var

Benim 24 yumurtamdan 3.güne gidebilen 8 yumurtam vardı bazıları 12 bazıları 10 bazısı 8 hücreli filandı 5.güne gitmesine pek cesaret edemeyip 3.günde dondurdular o dönem sebebini de sormak hiç aklıma gelmedi. Ama 5.güne gidebilen embriyolara daha garanti gözüyle bakıyolarlar eğer tamamı bozulursa çokta sağlıklı olmadıklarını düşünüp daha fazla umut bağlamadan sil baştan başlayın dünyanın sonu değil okadar embriyo toplanmış bazıları aylarca uğraşıp 1 tane sağlıklı bulamıyorlar Allah ne yazdıysa o olur süreç zor biliyorum ama vardır bi hikmet Allah’a sığının içinizi ferah tutun

Merhaba pazartesi günü yumurta toplama işlemi oldum bahcecide. 5 taneden 4 tane dollendi dediler. 3. Gün aradıklarında 2 tane 8 ve 7 hücreli bı tane 6 hücreli bı tane 4 hucreli var dediler 5. Güne beklicez dendi. Bugün 5. Gün ve hevesle açtığım telefonu hüsranla kapattım. Daha blastokist aşamasına gecememisler 1 gün daha bekletilcekmis.. 7 hücreli olan blastokist başında dedi.. ya olmazsa dediğimde hepsi iptal olucak dendi.. başına böyle birşey gelen varmı ??? Rahatlamaya ihtiyacım var
Merhaba bende aynı duruma geldim 1 tane 7. Güne giden embriyom oldu donduruldu benimki de yavaş gelişen ve orta kaliteli dediler siz ne yaptınız güzel haber aldınız ins

Back
X