6 gün gecikme ve idrar negatif

bidda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
211
128
33
29
Arkadaşlar ben normalde hiç gecikme yaşayan biri değilim. Gecikmenin 6. Günü ve negatif çıktı acaba gec döllenme falanmı ben adete bir hafta kala falan yumurtluyorum. Böyle olup sonradan hamile olan varmı yoksa olsa kesin kaset testte çıkar mıydı ?

Kan testi en doğru sonucu verir. Önce kanda sonra idrarda çıkıyor gebelik varsa

Pazartesi ye kadar bekleyip olmazsam Pazartesi kan vermeyi düşünüyorum bakalım
Bende gecikmenin 7. Günündeyim kaset test negatif ama yine de kan verdim dün. Sonuç sayfasını yenilemekten yoruldum muhtemelen yarın açıklanacak hakkımızda hayırlısı

Bende gecikmenin 7. Günündeyim kaset test negatif ama yine de kan verdim dün. Sonuç sayfasını yenilemekten yoruldum muhtemelen yarın açıklanacak hakkımızda hayırlısı
Normalde gecikmeniz oluyor muydu ? ve şuan belirtiniz neler acaba . İnşallah pozitifi görürsünüz

Bende ayni durumdayim.. gecikmenin 4. Gununde test yaptım negatif cikti.. bugün 8. Gunu hic adet olacak gibi degilim.. kasiklarimda ve belimde agri var biraz..

Bende ayni durumdayim.. gecikmenin 4. Gununde test yaptım negatif cikti.. bugün 8. Gunu hic adet olacak gibi degilim.. kasiklarimda ve belimde agri var biraz..
Bende adet olucak gbi değilim ama bende ne bi ağrı ne bi bisey var başlarda adet olucam sandım o hissi yaşadım şuan hiç bşsey yok garip bir durum

Bende adet olucak gbi değilim ama bende ne bi ağrı ne bi bisey var başlarda adet olucam sandım o hissi yaşadım şuan hiç bşsey yok garip bir durum
Hayırlısı olsun hakkimizda diyelim artik 6 Ay önce dış gebelik yasadim.. korumasiz ilk ayım

Normalde gecikmeniz oluyor muydu ? ve şuan belirtiniz neler acaba . İnşallah pozitifi görürsünüz
Normalde asla gecikmem olmaz.Şuan regli olmaya dair hiçbir belirtim yok.
Hamilele dairse mide bulantısı söz konusu ama psikolojiktir herhalde.
Açıkcası bebek olması mümkün değil korunuyorduk biz. Üstelik kızım daha çok küçük ve ben hastayım şuan gebe kalmam çok doğru olmaz rahatsızlığımın gidişatından o yüzden heyecanla bekliyorum olacakları…
Umarım siz pozitifi görürsünüz.
Benimde hakkımda hayırlısı nasılsa öyle olsun

Geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun benimde gecikme olmuyo o yüzden dha bi tedirginim niye pozitif çıkmadı madem niye olmadım diye bakalım belki gec döllenme falandır diye bi umut bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…