6 gun gecikme ve sakinleştirici test pozitif yardim

Canim ama o kani illa ki vereceksin belli testlerin de yapilmasi gerekiyor niye kendini sartliyorsun ki :)

Aynen canim verdim kanı 3te sonucu alacagimmm ama nosunu aldim internetten gorurum çıkınca.anlayabilirsem tabi :D var yok diye yazar herhalde.ama cok ilginc ki kendimi gercekten hamile gibi hissediyorum.ben 4 yillik evliyim bu arada onu size soylemeyi unuttum :)

Gebeler için gerekmedikce kullanılmayan bir ilaç ama bebegin kalp oluşumu 5 . haftaya denk geldiği için etkilenme ihtimali çok düşüktür o yüzden bence çok endişelenir stres yapmana gerek yok doktoruna şöyle kullandigini o seni yönlendirecektir canini sıkma lütfen

Heyecandan sormayi unuttum ama 3 te gidince soracagim ilaci.ya doktor hanim dedi ki, sonuca gore alttan muayene edicem dedi.hamileysem alttan bakar mi ,hic istemiyorum su an bakmaz inşallah :(

Ayy gozlerim doldu su an ya
Cok teşekkürler Allah ne muradiniz varsa versin :)))
amin cümlemizin inşallah canım ben de çok çok mutlu oluyorum sizlerden böyle güzel haberler alınca sanki kendimmiş gibi seviniyorum çok güzel yaa

10-50 3 hafta
5-425 4 hafta
20-7300 5 hafta
1080-56000 6 hafta
7650-290000 7-12 hafta
13,300-250,000 13-16 hafta
4000-165,000 17-24 hafta

bu tablodan yararlanabilir sin canım bende burda bi konuda görüp ekran resmini çekmiştim inşallah bana da birgün kullanmak nasip olur :)

Ben en cok esime üzüldüm canım ya bende iki yıllık evliyim

Olsun canim herseyde bi hikmet var ben pzt gunu bi is olayi icin o kadar uzuldum ki gecen hafta bi sorun vardi butun haftam aglamakla gecti.bak bugun yuzumu Allah baska seyden güldürdü.Rabbime dua et tevekkul et canim olur elbet inşallah

amin cümlemizin inşallah canım ben de çok çok mutlu oluyorum sizlerden böyle güzel haberler alınca sanki kendimmiş gibi seviniyorum çok güzel yaa

10-50 3 hafta
5-425 4 hafta
20-7300 5 hafta
1080-56000 6 hafta
7650-290000 7-12 hafta
13,300-250,000 13-16 hafta
4000-165,000 17-24 hafta

bu tablodan yararlanabilir sin canım bende burda bi konuda görüp ekran resmini çekmiştim inşallah bana da birgün kullanmak nasip olur :)

Allah razi olsun bin kere teşekkürler bu tabloyu nette gordum anlamadim demin :D 1.20 dedigi bastaki 20 galiba ilk oldugu icin zamanla ogrencem sanirim canim cok teşekkürler :*

Olsun canim herseyde bi hikmet var ben pzt gunu bi is olayi icin o kadar uzuldum ki gecen hafta bi sorun vardi butun haftam aglamakla gecti.bak bugun yuzumu Allah baska seyden güldürdü.Rabbime dua et tevekkul et canim olur elbet inşallah
Ediyorum canım sizlerde bizlere cok dua edin en kısa zaman da bizde sevinelim.insallah rabbim nasip etsin

Back
X