- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
-
AA gerçekten mi farketmedim haftasının yanında yazana bakmadım yani , hayır canım lekelenmem olmuyor çok şükür kanama alanının büyüdüğünü söyledi doktor ama ne iğne ne ilaç verdiHaftasının yanında +6 -6 yazar. 6 gun geride yada ileride olması normalmis. Bunun icin moralini bozma. Kanama alanıda ciddi bisey degildir belki o yuzden gerekli görmemistir. Lekelenme falan oluyomu. Icini rahatlatmak icin farkli bi doktora daha gorun istersen
İnşallahDinlenin bunları kafaya takıp stres yapmayın ileri geri durumu oluyor doğuma kadar canınızı sıkmayın sağlıkla kucağınıza alın İnşaAllah
İnşallah inşallah görürüm hayırlısıylaBenim doktorum ‘1 haftaya kadar büyük veya 1 haftaya kadar küçük çıkabilir bir şey ifade etmez’ demişti. Bence korkulacak bir şey yok. Bi sonraki randevunuzda arayı kapatmış olduğunu bile görebilirsiniz.
Kanama alanı olduğunda duphaston iğne ya da Progestan fitil verilir ağızdan da tutuluyor aynı ilaç gerçi ama kullananlar baş dönmesi bulantı yaşıyor o yüzden fitil olarak tavsiye ederdik biz ben eczanede öğrenciyken çalışıyordum...İnşallah inşallah görürüm hayırlısıyla
Cuma günü başka doktora gitmeyi düşünüyorum başka doktor buldumKanama alanı olduğunda duphaston iğne ya da Progestan fitil verilir ağızdan da tutuluyor aynı ilaç gerçi ama kullananlar baş dönmesi bulantı yaşıyor o yüzden fitil olarak tavsiye ederdik biz ben eczanede öğrenciyken çalışıyordum...
İğne daha etkili tabi
Birde acile gidin isterseniz
Evet burda yazmıyo ama benimkilerin hepsinde yazıyoEki Görüntüle 3040943 Canım burda dediğine dair pek bir şey göremedim
Aynen yazmıyorEvet burda yazmıyo ama benimkilerin hepsinde yazıyo
1 hafta gerilik hic sorun degil bunun icin uzmeyin kendiniziKızlar merhaba nolur yardımcı olur musunuz bugün doktora gittim 7+6 da kalp atışını duydum normal dedi doktor ama crl 9.3 mm yazıyor 7+0 yazıyor hafta olarak aşırı moralim bozuldu geç döllenme olduğunu düşünüyorum çatlatma iğnesiyle hamile kaldım çok korkuyorum kanama alanın var dedi doktor ama bunun için ne iğne ilaç verdi çok moralimi bozdu yardımcı olur musunuz rica etsem
İnşallah teşekkür ederim1 hafta gerilik hic sorun degil bunun icin uzmeyin kendinizi
Merhaba tamamen aynı durumdayız. Benimde bugün 7+0. Bugün kontrole gittiğimde 6+1 göründüğünü söyledi doktor 6 gün geriden geliyor yani. ovulasyon günümü de biliyorum geç döllenme değil eminim. kesenin yan tarafında kanama alanı var dedi ve progestan ilaç yazdı bende çok üzüldüm. İnşallah sağlıkla devam eder gebeliğimiz. Kalp atışı ne durumdaydı peki normal miydi dinlediniz miKızlar merhaba nolur yardımcı olur musunuz bugün doktora gittim 7+6 da kalp atışını duydum normal dedi doktor ama crl 9.3 mm yazıyor 7+0 yazıyor hafta olarak aşırı moralim bozuldu geç döllenme olduğunu düşünüyorum çatlatma iğnesiyle hamile kaldım çok korkuyorum kanama alanın var dedi doktor ama bunun için ne iğne ilaç verdi çok moralimi bozdu yardımcı olur musunuz rica etsem
Ya doktorum o kadar gıcıkki onu ben sormasam söylemeyecekti bile 120-140 arası dedi . Normal vs demedi ben araştırdım da buldum normal sanırım büyüklüğüne takılmadı benimki de geç döllenme değil eminim çünkü çatlatma iğnesiyle hamile kaldım 13. Günde yumurtladım eminim biraz araştırdım arkadan gelmesi çok önemli değilmiş sanırım 2 haftaya kadar bilmiyorum cuma günü tekrar doktora gidiceğim başka doktoraMerhaba tamamen aynı durumdayız. Benimde bugün 7+0. Bugün kontrole gittiğimde 6+1 göründüğünü söyledi doktor 6 gün geriden geliyor yani. ovulasyon günümü de biliyorum geç döllenme değil eminim. kesenin yan tarafında kanama alanı var dedi ve progestan ilaç yazdı bende çok üzüldüm. İnşallah sağlıkla devam eder gebeliğimiz. Kalp atışı ne durumdaydı peki normal miydi dinlediniz mi
Beni de cuma kontrole çağırdı doktorum. Bakalım nasıl olacak yatıp dinleniyorum inşallah iyi olurYa doktorum o kadar gıcıkki onu ben sormasam söylemeyecekti bile 120-140 arası dedi . Normal vs demedi ben araştırdım da buldum normal sanırım büyüklüğüne takılmadı benimki de geç döllenme değil eminim çünkü çatlatma iğnesiyle hamile kaldım 13. Günde yumurtladım eminim biraz araştırdım arkadan gelmesi çok önemli değilmiş sanırım 2 haftaya kadar bilmiyorum cuma günü tekrar doktora gidiceğim başka doktora
Duyarsın inşallah korkma bende senin gibiydim kalp atışı duyulan bebeklerin %97 %98 i iyi gidiyormuş bakalım hayırlısı olsunBeni de cuma kontrole çağırdı doktorum. Bakalım nasıl olacak yatıp dinleniyorum inşallah iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?