Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence gitme simdilik benimde silik ve beklemedeyim beta yukselir bikac gune oyle kan veririim dedi. Bu kadar silikte beta max 10-50 arasidir canim bence biraz bekle aralikli test yap belirginlesince cizgi git
Bence gitme simdilik benimde silik ve beklemedeyim beta yukselir bikac gune oyle kan veririim dedi. Bu kadar silikte beta max 10-50 arasidir canim bence biraz bekle aralikli test yap belirginlesince cizgi git
Benim dün 6 gün vardı sabah yaptım negatif çoktı bugün 5 gün kaldı aman aman belşrtim yok hamile olduğumu da düşünmüyorum ama buralardan etkileniyorum o yüzden 16 mayısta test yapcam sabah yine merak ettiğimden adetim 19 mayısta gelmesi bekleniyor