Kanama var iken kanda beta HCG 5.82 hamilelik olabilir mi

Merhaba pazartesi günü erken gebelik testi yaptığımda silik çizgi gördüm salı günü tekrar yaptım tekrar silik çizgi gördüm çarşamba günü doktora gidecektim ama sabahında regl olduğumu sandığım bir kanamam başladı bugün yani pazar günü sabahtan başlayan sağ alt karında şiddetli bir ağrı oluştu sancı gibi belli aralıklarla gerçekleşiyordu kanamam bitmek üzere gibi bir şey özel hastaneye gittiğimde apandisitten şüphelendiler ama gebelik ihtimaline karşılık Beta HCG baktılar bete HCG 5.82 polikistik over var bende adetim hep düzensizdir sizce gebelik ihtimali olabilir mi
Geçen yıl Eylül ayında böyle bir durum yaşadım.Tüp bebek tedavisi için iğneler oldum.Adet olmam gereken zamanda bir sabah şiddetli sancıyla kanamam oldu Hastaneye gittim beta 5 küsür çıktı.Doktor hamilesin dedi ama değildim.Tüp bebek tedavisi gördüğüm doktor iğnelerden dolayı pozitif çıktığını söyledi.Sonra sıfırlandı zaten.Sizin durum farklı olabilir ama doktora gidin.

Geçen yıl Eylül ayında böyle bir durum yaşadım.Tüp bebek tedavisi için iğneler oldum.Adet olmam gereken zamanda bir sabah şiddetli sancıyla kanamam oldu Hastaneye gittim beta 5 küsür çıktı.Doktor hamilesin dedi ama değildim.Tüp bebek tedavisi gördüğüm doktor iğnelerden dolayı pozitif çıktığını söyledi.Sonra sıfırlandı zaten.Sizin durum farklı olabilir ama doktora gidin.
Ben iki aydır hiçbir ilaç takviye vs kullanmıyorum.

Back
X