Çok ilginç ya demekki olabiliyor böyle şeyler. Aslında beta ya adet olsakta bitiminde falan baktırmak lazım5 gün oldu kanama benim annem düzenli adet olur kız kardeşimi 5. Ayda öğrendi ve beş ay boyunca adet olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ilginç ya demekki olabiliyor böyle şeyler. Aslında beta ya adet olsakta bitiminde falan baktırmak lazım5 gün oldu kanama benim annem düzenli adet olur kız kardeşimi 5. Ayda öğrendi ve beş ay boyunca adet olmuş
Aminn rabbim sizlerede nasip etsin inşallahNedense yazdığın mesaj bana umut oldu inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Benm kuzenimde hamileliği boyunca adet oldu5 gün oldu kanama benim annem düzenli adet olur kız kardeşimi 5. Ayda öğrendi ve beş ay boyunca adet olmuş
Benm kuzenimde hamileliği boyunca adet oldu
EvetBu hamilelik boyu adet olma olayı beni çok şaşırtıyor. Her ay tam zamanında ve her zaman olduğu uzunlukta mı olmuş?
Geçen yıl Eylül ayında böyle bir durum yaşadım.Tüp bebek tedavisi için iğneler oldum.Adet olmam gereken zamanda bir sabah şiddetli sancıyla kanamam oldu Hastaneye gittim beta 5 küsür çıktı.Doktor hamilesin dedi ama değildim.Tüp bebek tedavisi gördüğüm doktor iğnelerden dolayı pozitif çıktığını söyledi.Sonra sıfırlandı zaten.Sizin durum farklı olabilir ama doktora gidin.Merhaba pazartesi günü erken gebelik testi yaptığımda silik çizgi gördüm salı günü tekrar yaptım tekrar silik çizgi gördüm çarşamba günü doktora gidecektim ama sabahında regl olduğumu sandığım bir kanamam başladı bugün yani pazar günü sabahtan başlayan sağ alt karında şiddetli bir ağrı oluştu sancı gibi belli aralıklarla gerçekleşiyordu kanamam bitmek üzere gibi bir şey özel hastaneye gittiğimde apandisitten şüphelendiler ama gebelik ihtimaline karşılık Beta HCG baktılar bete HCG 5.82 polikistik over var bende adetim hep düzensizdir sizce gebelik ihtimali olabilir mi
Valla böyle olayları gördükçe her ay rutin hcg baktırasım geliyor
Allah kimseyi Umut arayışında bırakmasın sizi çok iyi anlıyorumValla böyle olayları gördükçe her ay rutin hcg baktırasım geliyor![]()
Ben iki aydır hiçbir ilaç takviye vs kullanmıyorum.Geçen yıl Eylül ayında böyle bir durum yaşadım.Tüp bebek tedavisi için iğneler oldum.Adet olmam gereken zamanda bir sabah şiddetli sancıyla kanamam oldu Hastaneye gittim beta 5 küsür çıktı.Doktor hamilesin dedi ama değildim.Tüp bebek tedavisi gördüğüm doktor iğnelerden dolayı pozitif çıktığını söyledi.Sonra sıfırlandı zaten.Sizin durum farklı olabilir ama doktora gidin.
Anladım.Doktora gittiniz miBen iki aydır hiçbir ilaç takviye vs kullanmıyorum.
Yarın 11 de kadın Doğum a randevu aldımAnladım.Doktora gittiniz mi
Kanaman devam ediyor mu?Test yaptın mı başka?İnşallah devam eden sağlıklı bir hamilelik olurYarın 11 de kadın Doğum a randevu aldım