• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 gün kala regl mi yerleşme mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayeni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayeni

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
30
Puanlar
8
Merhaba herkese

Adetime 6 gün var. Sabah biraz kasık ağrısı çektim yarım saat sonra tuvalete gittiğimde peçeteye akıntı içinde kahverengi ip gibi bir kan geldi. Daha sonra şu saate kadar hiçbir şey gelmedi. Bu ay farklı olarak göğüslerim çok ağrımıştı. Şu an o kadar çok ağrım yok. Sizce yarın sabah kan vermeli miyim

Merhaba herkese

Adetime 6 gün var. Sabah biraz kasık ağrısı çektim yarım saat sonra tuvalete gittiğimde peçeteye akıntı içinde kahverengi ip gibi bir kan geldi. Daha sonra şu saate kadar hiçbir şey gelmedi. Bu ay farklı olarak göğüslerim çok ağrımıştı. Şu an o kadar çok ağrım yok. Sizce yarın sabah kan vermeli miyim
Adetine daha var bence bekle adetin gecikmesini

Yarın sabah da devamı gelmemişse eğer sabahtan ilk idrarla erken gebelik testi yapın bence

Ne olabilir peki sizce? Yerleşmeye uyuyor mu pembe değil ya çünkü açık kahve
Canım bu kadar erken yerleşme olmaz.
Bu kadar erkenden stres yapma, hamile.kalma bazen çok üzüyor, bu kadar erken stres yapman hormonlarını etkiler

Adetin gecikmesini bekleğğğ

Memelerde hassasiyetin gitmesi bana Reglin öne gelmesi gibi geldi

Evet açık kahveydi benim de. O yüzden dedim adet başlangıcı da olabilir ara lekelenme de olabilir o yüzden yarın devamı gelmezse yine de güvenilir bi markanın testini yapın bence

Benim yerleşme kanamam kahverengi çamur gibi daha çok lekenin tarzı hep ve on beş gün sürmüştü olabilir yani dikkat et fene Dr gittiğim de 9+3 gebeydim

Merhaba herkese

Birebir aynısını yaşadım 1 hafta falan vardı reglime ve o ay hamileydim. Ama hemen çıkmaz adet gününüze 1 2 gün kala falan kan vermelisiniz veya test yapmalısınız.

Birebir aynısını yaşadım 1 hafta falan vardı reglime ve o ay hamileydim. Ama hemen çıkmaz adet gününüze 1 2 gün kala falan kan vermelisiniz veya test yapmalısınız.
Yaa gerçekten mi. Ama şu an azcık kahvemsi pembemsi kan geldi hala pıhtı yok ama karın ağrım oluyor. Yine de var mıdır ya, başka neler yaşadınız hatırlıyo musunuz

Yaa gerçekten mi. Ama şu an azcık kahvemsi pembemsi kan geldi hala pıhtı yok ama karın ağrım oluyor. Yine de var mıdır ya, başka neler yaşadınız hatırlıyo musunuz
Hatırlıyorum çünkü en mutlu olduğum, ümitlendiğim gündü. Adetlerim çok düzenli olduğu için adet olmadığına emindim. Hatta konu açıp sormuştum burada. Yumurtlama kanaması olabilir demişti çoğu kişi çok canım sıkılmıştı yine de hissetmiştim. Adetime 1 hafta veya 8 gün vardı. Hafif ağrım oldu kasıklarımda. Ardından önce kıl gibi pembe kanlı akıntı geldi, sonra biraz kahverengi geldi sildikçe. O günden sonra bidaha gelmedi.

Hatırlıyorum çünkü en mutlu olduğum, ümitlendiğim gündü. Adetlerim çok düzenli olduğu için adet olmadığına emindim. Hatta konu açıp sormuştum burada. Yumurtlama kanaması olabilir demişti çoğu kişi çok canım sıkılmıştı yine de hissetmiştim. Adetime 1 hafta veya 8 gün vardı. Hafif ağrım oldu kasıklarımda. Ardından önce kıl gibi pembe kanlı akıntı geldi, sonra biraz kahverengi geldi sildikçe. O günden sonra bidaha gelmedi.
Umarım ben de yaşarım, çok teşekkürler ❤️

Merhaba herkese

Bende aynsını yaşadım adetim 2 gün geçti yarın test yapacağım

Ay bebeğinizin cinsiyeti nedir merak ettim 😊

Back
X