Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oncelikle gecmis olsun hafiften var gibi duruyor bence gununuzu bekleyin ya da hergun testi tekrarlayinMerhaba arkadaşlar 2 -3 Ay önce çok kötü şeyler yaşadım bebeğimi kaybettim 17 haftalıktı şimdi tekrar bebiş düşünüyoruz ilk gebeliğindede böyle silik çıkmıştı şimdide aynısı sizce günümü beklemeli miyim 6 günüm kaldı
Teşekkür ederim Allah kimseye evlat acısını göstermesin . En iyisi günümü beklemek dediğinizOncelikle gecmis olsun hafiften var gibi duruyor bence gununuzu bekleyin ya da hergun testi tekrarlayin
Bebeginiz icinde uzuldum gecmis olsun cok
Reglinize kaç gün varMerhaba benimkindede ben silik goruyoruz sizce var mı?
Insallah saglikli bir gebelik baslamistir kendinize beslenmenize dikkat edin folik asit kullanyorsaniz devam edin uykunuzu iyi alin agir kaldrmayin is yapmayin ozellikle ev supurmeyin bana oyle demislerdi gebe okulunda supurge yapmayin demislerdi iyi beslenip uyuyup dinlenin insallah guzel saglikli bir gebelik yasar bebegnizi kucagniza alirsiniz bu silik cizgileri bende gordum bilirim bu hissi Allah im bebegnize ve size saglik versin ama olumsuzluklarda uzulmeyin saglikli olmayan bebek tutunamiyormus saglikli bebek olmasi icin guzel beslenin insallah saglikla alicakniniz kucaginiza bol su tuketin bebek suyla besleniyor cok ihtyaci var suyun yavrularimizin ki suyun icinde yasiyorlar :)Oncelikle gecmis olsun hafiften var gibi duruyor bence gununuzu bekleyin ya da hergun testi tekrarlayin
Bebeginiz icinde uzuldum gecmis olsun cok
Benim yarin veya persembe adet gunumReglinize kaç gün var
Oncelikle bilgileriniz icin tesekkurler peki ikimizdede silik cizgiyi goruyor musunuz ben acaba kendi kendime mi goruyorum diye dusunuyorumda sevinemiyorum anladim tamInsallah saglikli bir gebelik baslamistir kendinize beslenmenize dikkat edin folik asit kullanyorsaniz devam edin uykunuzu iyi alin agir kaldrmayin is yapmayin ozellikle ev supurmeyin bana oyle demislerdi gebe okulunda supurge yapmayin demislerdi iyi beslenip uyuyup dinlenin insallah guzel saglikli bir gebelik yasar bebegnizi kucagniza alirsiniz bu silik cizgileri bende gordum bilirim bu hissi Allah im bebegnize ve size saglik versin ama olumsuzluklarda uzulmeyin saglikli olmayan bebek tutunamiyormus saglikli bebek olmasi icin guzel beslenin insallah saglikla alicakniniz kucaginiza bol su tuketin bebek suyla besleniyor cok ihtyaci var suyun yavrularimizin ki suyun icinde yasiyorlar :)
Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler hepsine uymaya çalışıyorum sadece tek korkum tekrardan aynı şeyleri yaşamak mezarına bile cesaret edip gidemedim dahaInsallah saglikli bir gebelik baslamistir kendinize beslenmenize dikkat edin folik asit kullanyorsaniz devam edin uykunuzu iyi alin agir kaldrmayin is yapmayin ozellikle ev supurmeyin bana oyle demislerdi gebe okulunda supurge yapmayin demislerdi iyi beslenip uyuyup dinlenin insallah guzel saglikli bir gebelik yasar bebegnizi kucagniza alirsiniz bu silik cizgileri bende gordum bilirim bu hissi Allah im bebegnize ve size saglik versin ama olumsuzluklarda uzulmeyin saglikli olmayan bebek tutunamiyormus saglikli bebek olmasi icin guzel beslenin insallah saglikla alicakniniz kucaginiza bol su tuketin bebek suyla besleniyor cok ihtyaci var suyun yavrularimizin ki suyun icinde yasiyorlar :)
Sizi ümitlendirmek istemem ama var gibi duruyor cuma günü kan verin bence bende günüm gelince kan vericem biraz daha beklemem gerek benimBenim yarin veya persembe adet gunum
Ben gördümmmOncelikle bilgileriniz icin tesekkurler peki ikimizdede silik cizgiyi goruyor musunuz ben acaba kendi kendime mi goruyorum diye dusunuyorumda sevinemiyorum anladim tam
Ayy insallah dun sol yumurtaligimda o kadar keskin agri olduki anlatamam hatta esim sen psikolojik mi yasiyorsun ne oluyor dedi yani cunku dunku testim negatifti umarim tutunur ve sagliklidir adeti gormem ben de cumaya kadar beklemeyi dusunuyorum testi tekrarlayip tesekkur ediyorum sizdede vardie inaallahSizi ümitlendirmek istemem ama var gibi duruyor cuma günü kan verin bence bende günüm gelince kan vericem biraz daha beklemem gerek benim![]()
Geç döllenmeden diye biliyorum ben hatta üzerine regli bile görebiliriz bazılarının 10 gün önceden Bile cıkıyor bakalım inşallah ikimizde hamişizdirAyy insallah dun sol yumurtaligimda o kadar keskin agri olduki anlatamam hatta esim sen psikolojik mi yasiyorsun ne oluyor dedi yani cunku dunku testim negatifti umarim tutunur ve sagliklidir adeti gormem ben de cumaya kadar beklemeyi dusunuyorum testi tekrarlayip tesekkur ediyorum sizdede vardie inaallahbirde kimsiinde silikcizgi cok belirgin oluyor neden herkeste bu kadar farkli acaba ya
Insallah canim hayirli ve saglikli olsundaGeç döllenmeden diye biliyorum ben hatta üzerine regli bile görebiliriz bazılarının 10 gün önceden Bile cıkıyor bakalım inşallah ikimizde hamişizdir![]()
Silik cizgi var ama bende gordum bunu kendimde silik olmamasi net olmasi lazim silik cizgi birazda testten kaynakli olabliyor bebetime test yapardim silik cikardi artımed yapardim cikmazdi oyuzden fazla baglanmadan guzel dusunun insallah bebis sizinledir sagliklidir dua edin dua dinleyin kafnizi baska seylere yorun zaman hizli gecsin :)Oncelikle bilgileriniz icin tesekkurler peki ikimizdede silik cizgiyi goruyor musunuz ben acaba kendi kendime mi goruyorum diye dusunuyorumda sevinemiyorum anladim tam
Tamam cok tesekkur ediyorum evet cok baglanmiyorum cumaua kadar beklicem cok sağ olunSilik cizgi var ama bende gordum bunu kendimde silik olmamasi net olmasi lazim silik cizgi birazda testten kaynakli olabliyor bebetime test yapardim silik cikardi artımed yapardim cikmazdi oyuzden fazla baglanmadan guzel dusunun insallah bebis sizinledir sagliklidir dua edin dua dinleyin kafnizi baska seylere yorun zaman hizli gecsin :)
Bende sabirsizdim adetim gecti 4 gun sonra kan verdim 87 ile ogrendim ama 6 ay kanamam oldu hep Allah im sen verdin sen alirsan elimden bosey gekmez ama nolur saglikla bana ver bebegimi dedim once saglik dileyin bende cok dua ediyorm cocuk isteyen bekleyen herkese ben 9 ay boyunca hergun yasin dinledim yoksa dayanamazdm 6 ay kanamaya sanirim sizde hergun dinleyin indirmstim ben telefonuma cok rahatlatyor cok guvende hissettiriyor :)Tamam cok tesekkur ediyorum evet cok baglanmiyorum cumaua kadar beklicem cok sağ olun![]()
Ayy gercekten cok zor gecirmissiniz hep bir tedirginlik hali gercekten iman olmasa dayanilmaz zaten bazi seylere gercekten bende rabbimden beden ve akıl sahibi yerinde olan hayirli evlat istiyorum hep dualarim o sekilde evlatla imtihan etmesin rabbim bizleriBende sabirsizdim adetim gecti 4 gun sonra kan verdim 87 ile ogrendim ama 6 ay kanamam oldu hep Allah im sen verdin sen alirsan elimden bosey gekmez ama nolur saglikla bana ver bebegimi dedim once saglik dileyin bende cok dua ediyorm cocuk isteyen bekleyen herkese ben 9 ay boyunca hergun yasin dinledim yoksa dayanamazdm 6 ay kanamaya sanirim sizde hergun dinleyin indirmstim ben telefonuma cok rahatlatyor cok guvende hissettiriyor :)
Amin icinizi ferah tutun nasibinizde varsa kanamada olsa agrnzda olsa düşeniz kaza bile gecirseniz o sizinle kaliyor boyle dusunun olumsuz herseyi atın kafanizdan Allah ım nasibinize vermistir insallah kafanizi nekadar sakin pozitf tutarsaniz bu hayatiniza yansiyor :)Ayy gercekten cok zor gecirmissiniz hep bir tedirginlik hali gercekten iman olmasa dayanilmaz zaten bazi seylere gercekten bende rabbimden beden ve akıl sahibi yerinde olan hayirli evlat istiyorum hep dualarim o sekilde evlatla imtihan etmesin rabbim bizleri![]()
Katiliyorum dunyaya gelecegi varsa o gelecek zaten nasibi varsa olur stresli degilim hatta hala hamile oldugimu bile dusunmuyorum normalim yani ama kimseye soylemedim anneme bile kesin olmadigi icin buradan konusmak iyi geliyorAmin icinizi ferah tutun nasibinizde varsa kanamada olsa agrnzda olsa düşeniz kaza bile gecirseniz o sizinle kaliyor boyle dusunun olumsuz herseyi atın kafanizdan Allah ım nasibinize vermistir insallah kafanizi nekadar sakin pozitf tutarsaniz bu hayatiniza yansiyor :)