Betahcg 98 yorumlar mısınız benzer yaşayan var mı

Canım beta 2 günde bir 2 ye katlanıyor. 98 değer pazartesi çıktıysa çarşamba 196, Cuma 392, Pazar 784 olur. Salı günü 1500 ün üstüne çıkmış olur. Vajinal yolla görebilme ihtimali yüksek. Ama karından görebilmesi neredeyse imkansız o değerde. Benimde karından göremedi vajinal gördü.
Çarşamba 444 olmuş ay hadi İnşallah gözükür ozaman 😊

Arkadaşlar 10 aydır bebek istiyoruz tecrübesizim adetime 5 gün kala belirtilerim başladı sanırım erken başladı mide yanması ve ishal erken gebelik yaptım dün silik çift çizgi çıkmıştı .bugün acilde kan verdim betahcg 98 çıktı çok düşük yeni gibi dedi doktor siz böyle bir durum yaşadınız mı haftaya kadın doğuma git dedi doktor haftaya ne kadar yükselmesi gerekiyor
23 degerle öğrendim ben
Önemli olan düzenli artış

Arkadaşlar 10 aydır bebek istiyoruz tecrübesizim adetime 5 gün kala belirtilerim başladı sanırım erken başladı mide yanması ve ishal erken gebelik yaptım dün silik çift çizgi çıkmıştı .bugün acilde kan verdim betahcg 98 çıktı çok düşük yeni gibi dedi doktor siz böyle bir durum yaşadınız mı haftaya kadın doğuma git dedi doktor haftaya ne kadar yükselmesi gerekiyor
23 degerle öğrendim ben
Önemli olan düzenli artış
Kaçıncı haftaydı 😊
Adetim bi gün geçikmişti 3+6filandı her halde

Back
X