resim var mi kuzum atsana ya acile gidip bi kan versen cok iyi olcak agrim falan var de gebelik suphem var de hemen yaparlarSelam arkadaslar
Ben bir hafta öbce ilk testimi yaptim. Silik positif cikti. Kan verdim 30 hcg cikti vaysgi düsük yani. Sali test yapmistim oda silik cikti. Bugünde deneym dedm negatif cikti cizgi fslab yok anlayacagibiz. Düspk olur degilmi bu durumda adet olurum? Böyle dey yasayan varmi aranizda? Ltfn yardim
Bence tekrar bir kan testi yaptırın. Hcg nin sıfırlanması için kanamanız olmalı. Artmayıp sağlıksız bir gebelikte geçiriyor olabilirsiniz en iyisi bir kan testi daha yaptırmak anormal bir durum var ise acilen doktora gitmek. Geçmiş olsunSelam arkadaslar
Ben bir hafta öbce ilk testimi yaptim. Silik positif cikti. Kan verdim 30 hcg cikti vaysgi düsük yani. Sali test yapmistim oda silik cikti. Bugünde deneym dedm negatif cikti cizgi fslab yok anlayacagibiz. Düspk olur degilmi bu durumda adet olurum? Böyle dey yasayan varmi aranizda? Ltfn yardim
Acil yok burda doktor alsada pazartesi cikiyo yurt disindayim ben. Testlerin hepsini attim digerlerini sakliyodum gerek kalmadi hic cikmadi cizgi silik bile degilresim var mi kuzum atsana ya acile gidip bi kan versen cok iyi olcak agrim falan var de gebelik suphem var de hemen yaparlar
Test yapmiyorlar yurt disindayim randevu var 1.2. tarihinde beklicem mecburKimyasal gebelik yasiyor olabilirsin canim test yaptir iki gunde bir
Hic sanmiyorum canim test bile cizgiyi göstermiyosa unutHemen kötü düşünme inşallah bebisin senledir
canim bende almanyada yasadim 2 ay hamile kaldim kanamam var dedim gittim yaptilar testi hemen acilden girersen mecbur yaparlar.test var mı baska elinde bi tekrarla yine bakalmTest yapmiyorlar yurt disindayim randevu var 1.2. tarihinde beklicem mecbur
Yok elimde cok asiri du icmistim idrar cok acikti ama bu kadar zamanngecti yinede cikmasi gerelirdi cizgi burdaki acil yapmiyo dalga geciO hatta beye geldiniz diyecanim bende almanyada yasadim 2 ay hamile kaldim kanamam var dedim gittim yaptilar testi hemen acilden girersen mecbur yaparlar.test var mı baska elinde bi tekrarla yine bakalm
Yok kanama hala. Ama olsa artik eger düsük olcaksada! Stressten iyice biktim yaTestte sorun olabilir bence strese girme hemen randevu zamanını bekle iki düşük yapmış biri olarak söylüyorum eğer hcg düşseydi kanama başlardı..
iste bende korktum cikmadi deyince cikmasi gerekiyo ama sen yinede karartma kendini belki test hatalidr.ama bu durumda gitmen lazim sagliksiz gebelikse daha kotu.kahverengi leke yada kanama gorursen durma git canimYok elimde cok asiri du icmistim idrar cok acikti ama bu kadar zamanngecti yinede cikmasi gerelirdi cizgi burdaki acil yapmiyo dalga geciO hatta beye geldiniz diye
Hayırlısını dile çok stres yaparsan birsey yoksada olmuş olurYok kanama hala. Ama olsa artik eger düsük olcaksada! Stressten iyice biktim ya
Bende artik unut yok biran önce adet oluyum istiyorum! Zaten tuhafti 30 hcg yok test negatif sinir ettiHayırlısını dile çok stres yaparsan birsey yoksada olmuş olur
Kanama yada kahverengi leke falab olursa giderimiste bende korktum cikmadi deyince cikmasi gerekiyo ama sen yinede karartma kendini belki test hatalidr.ama bu durumda gitmen lazim sagliksiz gebelikse daha kotu.kahverengi leke yada kanama gorursen durma git canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?