6 hafta 1 gün gebelik vajinal ultroson ve karından ultrasonda kalp atışı görülmedi ve duyulmadı

Arkadaşlar 6 hafta 1 günlük ultrasonda hamileyim fakat son adet tarihim 7 hafta 5 gün betam son 4 gündür artışta değiş şuan 27 bin daha yüksek olmasını bekledi doktor bugün gittim iki şekilde ultrasonlar baktı kese boyutundan 6 hafta 1 günlük dedi karından baktığında kese var ama kalp atışı duyulmadı şüphe duyduğu için vajinadan baktı vajinadan 5-5,5 haftada bile duyulabiliyormuş duyulmasana görülebiliyor Muş kalbin attığı doktor kalp atışı yok duyulmuyorda görülmüyorsa dedi yüzde doksan bu boş gebelik tanısı koyulabilir dedi yinede 1 hafta daha bekleyelim dedi sağlıksız bir gebelik dedi daha önce bunu yaşayan var mı arkadaşlar başıma ne gelecek ne olacak en ufak fikrim yok korkuyla bekliyorum rabbim korsun
6 haftada benimkide duyulmadi
7.haftada duyabildik

Bebek görünüyor mu kesede?
Sadece kalp atışı görülmedi diye boş gebelik mi diyor?

Arkadaşlar 6 hafta 1 günlük ultrasonda hamileyim fakat son adet tarihim 7 hafta 5 gün betam son 4 gündür artışta değiş şuan 27 bin daha yüksek olmasını bekledi doktor bugün gittim iki şekilde ultrasonlar baktı kese boyutundan 6 hafta 1 günlük dedi karından baktığında kese var ama kalp atışı duyulmadı şüphe duyduğu için vajinadan baktı vajinadan 5-5,5 haftada bile duyulabiliyormuş duyulmasana görülebiliyor Muş kalbin attığı doktor kalp atışı yok duyulmuyorda görülmüyorsa dedi yüzde doksan bu boş gebelik tanısı koyulabilir dedi yinede 1 hafta daha bekleyelim dedi sağlıksız bir gebelik dedi daha önce bunu yaşayan var mı arkadaşlar başıma ne gelecek ne olacak en ufak fikrim yok korkuyla bekliyorum rabbim korsun
Yolk kesesi de yok demi resimden anlayamadım ben yoksa evet boş gebeliktir ama eğer yolk varsa ben 6+5 de gittim benimde görünmedi doktor gayet normal dedi 10 gün sonra çağırdı

Yolk kesesi de yok demi resimden anlayamadım ben yoksa evet boş gebeliktir ama eğer yolk varsa ben 6+5 de gittim benimde görünmedi doktor gayet normal dedi 10 gün sonra çağırdı
Yokl kesesi var canım kese var ama kalp atışı yok dedi vajinal ultrosondan kesil duyulması görülmesi lazımdı dedi bende bilmiyorum çok üzgünüm

Yokl kesesi var canım kese var ama kalp atışı yok dedi vajinal ultrosondan kesil duyulması görülmesi lazımdı dedi bende bilmiyorum çok üzgünüm
Boş gebelik değildir. Yolk kesesi varsa bebek kesin vardır.
Yıllar önce benimde boş keseydi. 7.haftada bebeği görebildik.
Banada yolk varsa bebek kesin vardır denmişti.
Ümit vermek istemem. Hakkınızda hayırlısı olsun 🤲 Rabbim Feraha çıkarsın. Sağlıklı bir bebekse Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲

Hayırlısı olsun inşallah bir hafta sonra gittiğimde duyabiliriz inşallah birşey olmaz canım sağolasın bilgilendirdiğin için ne olur dualarınızı eksik etmeyin
Rabbim senin için hayırlısını versin inşallah
Korkma panik yapma
Benim doktorum 7.haftadan sonra duyulur bazen demisti
Benimde etiketlermisin sonucunu merak ediyorum
Allah'a emanet ol
Dualarla kal

Neden surekli beta bakiyorlar anlamiyorum. Gebeligimin basindan sonuna kadar beta bakilmadi bana ustelik hem devlete hem ozele gittim. 6+1de vajinal ultrasonla kese göründü 10 gun sonra gittim kalp atisini dinledik. Baska bir dr a görünün

Rabbim senin için hayırlısını versin inşallah
Korkma panik yapma
Benim doktorum 7.haftadan sonra duyulur bazen demisti
Benimde etiketlermisin sonucunu merak ediyorum
Allah'a emanet ol
Dualarla kal
Sonuc düşük olmadı kuzum duaların için teşekkür ederm doktorun kontrol için verdiği süreyi bekliyorum bir hafta daha beklesek bişey kaybetmeyiz ama şuan için Bebek’in yaşadığına canlılığına dair bir emare yok dedi bende bekliyorum Allah’a emanet ettim

Sonuc düşük olmadı kuzum duaların için teşekkür ederm doktorun kontrol için verdiği süreyi bekliyorum bir hafta daha beklesek bişey kaybetmeyiz ama şuan için Bebek’in yaşadığına canlılığına dair bir emare yok dedi bende bekliyorum Allah’a emanet ettim
Doktora nezaman gideceksin
Her şeyin hayırlısı olsun kuzum
Sen güzel düşün

Boş gebelik değildir. Yolk kesesi varsa bebek kesin vardır.
Yıllar önce benimde boş keseydi. 7.haftada bebeği görebildik.
Banada yolk varsa bebek kesin vardır denmişti.
Ümit vermek istemem. Hakkınızda hayırlısı olsun 🤲 Rabbim Feraha çıkarsın. Sağlıklı bir bebekse Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲
Merhaba bende 5+4 te vajinal ultrasonla baktırdım. Sadece keseyi görebildi. Rahmim ters olduğu için görünmesi zormuş ama boş gebelik olabilir diyip 10 gün sonra çağırdı. Acaba bebeği görmek için acele mi ettik? Böyle çok itinayla bakmadı sanki gecistirdi gibi hissediyorum. Yolk kesesinden de bahsetmedi görüntüden gördüğüm kadarıyla yok gibi. Endişelenme miyim?

Back
X