• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp atışı duyulamdı çok üzgünüm

devamkee

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2021
104
17
48
31
Kızlar bugün 6+4 günlük olduk ve kalp atışı duyulmadı bebek görünüyor ama dr kesnin şeklini beğenmedim yamuk yumuk olmaya başlamış dedi ama gayet normal görünüyor böyke olup da normale dönen oldumu bir hafta beklemek istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz çok üzülüyorum

Eklentiler

• 134246B0-5F44-4CE3-9B5E-A312FAADB1B2.webp
    134246B0-5F44-4CE3-9B5E-A312FAADB1B2.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar bugün 6+4 günlük olduk ve kalp atışı duyulmadı bebek görünüyor ama dr kesnin şeklini beğenmedim yamuk yumuk olmaya başlamış dedi ama gayet normal görünüyor böyke olup da normale dönen oldumu bir hafta beklemek istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz çok üzülüyorum
kalp atışının geç duyulması olağan bir durum. 8 -10 haftalıkken dahi duyanlar oluyor
ama kesenin bozulması iyi bi şey değil sanırım :(

kalp atışının geç duyulması olağan bir durum. 8 -10 haftalıkken dahi duyanlar oluyor
ama kesenin bozulması iyi bi şey değil sanırım :(
Sağlıksız bir gebelik gibi duruyor dedi bilmiyorum çok üzüldüm geçen hafta gittiğimde sağlıklı demişti bu hafta böyle dedi ama bebekte kese de felan gayet güzel gelişim var bu da geçen hafta

Eklentiler

• IMG_9787.webp
    IMG_9787.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 29
Sağlıksız bir gebelik gibi duruyor dedi bilmiyorum çok üzüldüm geçen hafta gittiğimde sağlıklı demişti bu hafta böyle dedi ama bebekte kese de felan gayet güzel gelişim var bu da geçen hafta
ben ultrasondan anlamam. bu haftalarda hiç belli olmuyor tutunma aşaması olduğu için
umarım sizinledir ve sağlıklıdır

Back
X