6 HAFTA DA 6 KG VERECEĞİM

LESA76

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
5.661
7.376
MERHABA;9 OCAKTA 56 KG İLE DİYETE BAŞLAMIŞIM.BU SÜREDE 2 KG CİVARI VERDİM ALDIM,DERKEN BUGÜN 55.8 KG İLE YENİDEN DİYETE BAŞLADIM.
ASIL HEDEFİM 48 KG OLMAK AMA ,ŞİMDİLİK 50 KG Yİ GARANTİLEYİP DAHA SONRASINDA ÇOK KAMADAN 2 KG Yİ DE VERİRİM İNŞALLAH.
HADİ BAKALIM BAŞLIYORUM ,KOLAY GELSİN:KK9:

merhaba ;
bugün sanırım iyi geçti.hergün tartıldığım için yarına sonuç ne olacak merakla bekliyorum.
gelelim bugün yediklerime;
kahvaltı:
1 dilim ekmek
3 zeytin
salatalık ,domates
1 kk peynir
2 bardak çay
ara:
1 fincan az sütle kahve
öğlen:
2 çorba kaşığı pilav
3 çorba kaşığı tavuklu mantar
ara:
günün kaçamağı:1 ısırık tadelle
akşam:
1/2 kase çorba
2 kaşık pilav+2 kaşık tavuklu mantar.

günaydın;
dün bisküvi yemedim ve öğün atlamadım.bu benim için büyük başarı:KK9:ve bu sabah tartıda etkisini gördüm.ama hala 55 kg deyim.

Bu zorlu sürecte basarilar dilerim canim, insallah en kisa sürede hedefine ulasirsin :KK49:
Hayatina sporu da eklersen hem kilo vermen hizlanir, hemde fit olursun :KK66:

Bu zorlu sürecte basarilar dilerim canim, insallah en kisa sürede hedefine ulasirsin :KK49:
Hayatina sporu da eklersen hem kilo vermen hizlanir, hemde fit olursun :KK66:
çok teşekkür ederim canım:KK68:fırsat buldukça yürüyorum ,uzun zamandır egzersiz yapmadım ,bir de ona başlasam daha iyi olacak:KK6::KK9:

bugünüm de güzel geçiyor.az önce yürüyüşten geldim .
sabah kahvaltı:
1 dilim kızarmış ekmek
domates,salatalık
3 zeytin,1 kk peynir
3 bardak çay
ara:
1 fincan az sütle kahve
öğlen:
1 kase yeşil mercimek yemeği
ara:
1 fincan az sütle kahve
akşam:
1 kase yeşil mercimek yemeği
2 çorba kaşığı erişte
salata

çok teşekkür ederim canım:KK68:fırsat buldukça yürüyorum ,uzun zamandır egzersiz yapmadım ,bir de ona başlasam daha iyi olacak:KK6::KK9:
Rica ederim :KK66: yürümek yapabilecegin en güzel sey, yag yakimina birebir. Egzersizlere de baslarsin insallah :21:

Rica ederim :KK66: yürümek yapabilecegin en güzel sey, yag yakimina birebir. Egzersizlere de baslarsin insallah :21:
evet kesinlikle,leslie 3 mil yürüyordum ama uzun zaman oldu yapmadım.bahane çok:KK47:
nerdeyse 6 ay olacak 6 kilo ile cebelleşiyorum.bu defa kararlıyım inşallah canım.
sen de diyettemisin:KK25:

evet kesinlikle,leslie 3 mil yürüyordum ama uzun zaman oldu yapmadım.bahane çok:KK47:
nerdeyse 6 ay olacak 6 kilo ile cebelleşiyorum.bu defa kararlıyım inşallah canım.
sen de diyettemisin:KK25:
Leslie yerine jillian tavsiye ederim :KK49:
Insallah hedefine en kisa sürede ulasirsin canim.
Evet bende diyetteyim kasim ayinda basladim ve 6 ay icinde 10 kilo verdim. Geriye 4 kilo kadar bir fazlaligim kaldi :21:

Leslie yerine jillian tavsiye ederim :KK49:
Insallah hedefine en kisa sürede ulasirsin canim.
Evet bende diyetteyim kasim ayinda basladim ve 6 ay icinde 10 kilo verdim. Geriye 4 kilo kadar bir fazlaligim kaldi :21:
jilian hiç denemedim ,ama leslie sensio ile baya yüyüyüş yapmıştım geçen sene.tebrikler canım 10 kg yi vermişsin ,inşallah sen de en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın.dediğim gibi nerdeyse 6 ay olacak 6 kiloyu veremedim henüz ama bu defa kararlıyım.6 haftada gidecek inşallah bu kilolar.

jilian hiç denemedim ,ama leslie sensio ile baya yüyüyüş yapmıştım geçen sene.tebrikler canım 10 kg yi vermişsin ,inşallah sen de en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın.dediğim gibi nerdeyse 6 ay olacak 6 kiloyu veremedim henüz ama bu defa kararlıyım.6 haftada gidecek inşallah bu kilolar.
Yürüyüslerini mümkün oldugunca acik havada yapmaya calis canim, daha iyi oldugunu göreceksin.
Cok tesekkür ederim, darisi tüm kilo vermek isteyenlere insallah.
Sende bu azim olduktan sonra 6 kilo ne ki :KK76:

Yürüyüslerini mümkün oldugunca acik havada yapmaya calis canim, daha iyi oldugunu göreceksin.
Cok tesekkür ederim, darisi tüm kilo vermek isteyenlere insallah.
Sende bu azim olduktan sonra 6 kilo ne ki :KK76:
teşekkürler canım.ama üzerime yapıştırdım resmen bu kiloyu,yerleşti ve gitmiyor resmen:KK48::mad:
öyle yapıyorum ,sahilde 1 saat kadar yürüyorum.
inşallah ,kilo alması kolay da vermesi zor.bir de koruması:KK76:

teşekkürler canım.ama üzerime yapıştırdım resmen bu kiloyu,yerleşti ve gitmiyor resmen:KK48::mad:
öyle yapıyorum ,sahilde 1 saat kadar yürüyorum.
inşallah ,kilo alması kolay da vermesi zor.bir de koruması:KK76:
Gider onlar gider, olmadi azicik korkutursun
cildir.gif
:KK48:

X