6. Hafta da kalp atışı

Slf ctrl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2021
20
9
1
42
Merhaba arkadaşlar 5. Hafta da kese göründü 6. Hafta da tekrar gittik vajinal ultrasyonla baktı embriyo görünmedi sonra üstten kasık tan bakalım dedi oradan pirinç tanesi kadar görüldü dedi ama kalp atışını duymadık cok korkuyorum normal mi acaba böyle olması

Merhaba arkadaşlar 5. Hafta da kese göründü 6. Hafta da tekrar gittik vajinal ultrasyonla baktı embriyo görünmedi sonra üstten kasık tan bakalım dedi oradan pirinç tanesi kadar görüldü dedi ama kalp atışını duymadık cok korkuyorum normal mi acaba böyle olması
Bence normal bebek cok kucuk oldugu icin kalp atimi alınamaz bizde 6.haftada bebegi küçük gorduk kalp atisini sadece ekranda gördük 7.haftada dinleyebildik

Bence normal bebek cok kucuk oldugu icin kalp atimi alınamaz bizde 6.haftada bebegi küçük gorduk kalp atisini sadece ekranda gördük 7.haftada dinleyebildik
İnsallah öyledir cok korkuyorum yarın gideceğim kadın doğuma hayırlı güzel haberler alırım insallah tşk ederim cevabın için

Normal arkadaşm 8. Hafta duymuştu

ben de 6 artı 5 te gittim karin ultrasonunda bebek gorunmedi kese var ama ici boş. haftaya tekrar gel dedi benim durumda olup da sonradan bebeği görünen var mi?

Çok normal canım sakin ol 😊 6. Haftayı biraz geçince hatta garanti olması için 7. Haftadan sonra gidip kalp atışına bakmalısınız..

ben de 6 artı 5 te gittim karin ultrasonunda bebek gorunmedi kese var ama ici boş. haftaya tekrar gel dedi benim durumda olup da sonradan bebeği görünen var mi?
Merhaba, bu gidişinizden önce gittiğinizde yine keseyi boş görmüş müydünüz? Yoksa bu keseyi ilk görüşünüz mü?

Bende bugün gittim hastaneye ultrasondan baktı hem vajinadan hem normal şekilde bizde kalp atsini duyamadık pazartesi yine gidecem pazartesi gel dedi çok korkuyirum

Bende altı 6 haftalık hamileyim bende kalp atışını duymadım ama kese bebek var dedi bir hafta sonra gel dedi

Back
X