6.hafta da kese

Merhaba üzernden çok uzun zaman geçmiş ama belki görürsünüz msjımı ben de aynı durumdayım şu an ama benim ki normal gebelik yani tüp değil sizde bebek sonrasında ne zaman görüldü ve tahmini beya hcg değerleriniz neydi hatırlıyo musunuz 1 hafta sonra tekrar gidicem ama içim içimi yiyor iki yıl sonra ilk gebeliğim

bhcg yi hatırlamiyorum ama haftaya gittigimde kalp atışlarını da duyduk.

Ben 6+2 de gittim Dr gösterdi kalp atışını da duydum ama dr şuan çok küçük kalp sesi çok istediğimiz gibi değil parazitli dedi ama ben duydum . Ayrica bu sayfalarda çok okudum ve çok araştırdım o yüzden Dr a giderken keseyi göreyim kalp ben duyulmaya bilir bir iki hafta sonra tekrar giderim diye düşündüm . Yani küçük olduğu için görünmeyebilir tabi dr un sizi rahatlatması lazımdı bence Başka bi Dr bulun kendinize çünkü bu drla devam etmeniz içinizi pek rahat ettirmez . Yarın da başka Dr a gidin görüşün inşallah gönlünüze göre bir dr bulursunuz ben devlet Hastanesi'ne gidiyorum hamile değilken de genel kontrollerrime de aynı doktora gidiyodum memnun kaldığım için onunla devam ettim . Allah iyilerle karşılaştırsın evladinizi da saglikla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin
Amin çok teşekkür ederim

Back
X