Bebeğimin gelişimi yavaş veya durmuş olabilir mi

ELyu0502

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2025
1
0
1
31
Kızlar devlet hastanesinde kadın doğuma gittim 26 haziranda sadece kese görülmüştü boştu içi 1 hafta sonra çağırdı beni 3 Temmuz da yani bebek göründü ama böyle puslu gibi bir görüntüydü cihaz eskiydi sanırım çünkü bana ultrason kağıdı falanda vermedi neyse 6 hafta 3 günlük dedi kalp atımı duymadık 1 ay sonra gel dedi o süre bana fazla geldiği için ben bulunduğum yerde özele gittim 16 Temmuz orada son adet tarihime göre 8 hafta 6 günlük hamile olamam gerekirken ultrason da 6hafta 5 günlük çıktı 7mm dedi bebek ama yine kalp atışı yoktu 1 hafta sonra tekrar çağırdı tekrar olmazsa kalp atışı kürtaj olacağım ya dedi 2 hafta önce kalbi durmuşta olabilir dedi yani nasıl oluyor anlamıyorum bebek 13 günde 3 gün gelişmiş oluyor sadece

Ölçümler cihazlarda farkedebilir. Bebek geç döllenme olabilir. Haftası çok küçük 8 haftayı doldurana kadar gitmeyin bence. Yani ben sizin yerinizde olsam kanama düşük gibi bir şikayetim olmazsa 2-3 hafta beklerim.

Benim ilk gebeligim boyle oldu kalp atışı belirli belirsizdi.En son 10 haftaya kadar bekledim kalp atışı yoktu 6. Haftada kalmıştı bebek gelismiyordu sağlıksız gebelikten kürtaj oldum

Devlet hastanesinde cihazlar eski biraz . Kalp atışı için 8 ya da 9 . Haftayı bekliyorlar. Sizde de geç döllenme olabilir

Kızlar devlet hastanesinde kadın doğuma gittim 26 haziranda sadece kese görülmüştü boştu içi 1 hafta sonra çağırdı beni 3 Temmuz da yani bebek göründü ama böyle puslu gibi bir görüntüydü cihaz eskiydi sanırım çünkü bana ultrason kağıdı falanda vermedi neyse 6 hafta 3 günlük dedi kalp atımı duymadık 1 ay sonra gel dedi o süre bana fazla geldiği için ben bulunduğum yerde özele gittim 16 Temmuz orada son adet tarihime göre 8 hafta 6 günlük hamile olamam gerekirken ultrason da 6hafta 5 günlük çıktı 7mm dedi bebek ama yine kalp atışı yoktu 1 hafta sonra tekrar çağırdı tekrar olmazsa kalp atışı kürtaj olacağım ya dedi 2 hafta önce kalbi durmuşta olabilir dedi yani nasıl oluyor anlamıyorum bebek 13 günde 3 gün gelişmiş oluyor sadece
Öncelikle geçmiş olsun canım. Kendini her duruma alıştırmalısın. Benzer bir durum yaşayıp kürtaj oldum daha önce. Geç döllenme olsa söylediğin tarihte kese oluşmazdı. Kese oluşumu sonrası ya gelişim yavaş oldu ya dr dediği gibi gelişim durdu. Böyle bir durum varsa zaten kürtaj olman daha hayırlı olur. Böyle bebekler yaşasa engelli olurmuş doktorum kürtaj olduğumda böyle söylemişti. Umarım her şey yolundadır 🙏

Bir de evet devlet hastanesinde evet görüntü net olmuyor cihaz eski oluyor vs. Ama kalp atışı olsa dr görürdü. Sağlık bebekte.5. Hafta dolunca kese 6. Hafta en geç 7. Hafta kalp atışı olur

Ben ilk hamileliğimi 6.haftada öğrendim. Özele gittiğimde kısa şekilde dinletmislerdi. Bu hamileligimde devlet hastanesine gittim. Kese gorundgunde 6 haftalikti. Bebek göründüğünde 8 haftalikti. doktor 10. Haftadan önce kalbini dinletmiyorum ama bak hareket ediyor diyerek bebegi gösterdi. Hareket de ediyordu. Ultrasonda belli olmuyor mu hareket etiigi?

Back
X