Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal bel ağrısı kasık ağrısı, kanama olmadığı sürece problem değil yine doktorunuza da sorun tabiHer kese Merhaba.6 haftalik gebelikde bel agrisi ceken varmi?
Sordum durmasi gerek dedi.BilemiyorumNormal bel ağrısı kasık ağrısı, kanama olmadığı sürece problem değil yine doktorunuza da sorun tabi
Normal canım. Bel kasık karın hepsi normal. Hepsi de bebekle ilgili olmuyor. Gazınız çoktur kabızlık vardır idrar yollarında enfeksiyon vardır herşey olabilir. Geçmesi lazımdı demesi doktorun mantıklı değil bence.Her kese Merhaba.6 haftalik gebelikde bel agrisi ceken varmi?
Bende hematon var canim.Ama sukur olsunki buyuk degil.O agri yaparmi diye dusunuyorum.Pazartesine randevum var.InsAllah iyi olur herseyNormal canım. Bel kasık karın hepsi normal. Hepsi de bebekle ilgili olmuyor. Gazınız çoktur kabızlık vardır idrar yollarında enfeksiyon vardır herşey olabilir. Geçmesi lazımdı demesi doktorun mantıklı değil bence.
İnşallah canımBende hematon var canim.Ama sukur olsunki buyuk degil.O agri yaparmi diye dusunuyorum.Pazartesine randevum var.InsAllah iyi olur hersey![]()
Bende de var doktorum normal dediHer kese Merhaba.6 haftalik gebelikde bel agrisi ceken varmi?
Bende de var doktorum normal dedi
Ben de kızıma hamileyken bel ve kasıklarımda ağrı vardı. Her gebe kadının vücudu başka tepki gösteriyor hamilelikte.
Kanamanız yoksa ve muayene sonuçlarınız da bebeğiniz iyiyse sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Bel ağrınız ilk hamilelikse rahim genişlemesinin bir tezahürü veya hızlı kilo aldıysanız onun olumsuz sonuçları, eklem zayıflıkları vs olabilir. Hamilelikte eğer imkanınız varsa bir beslenme uzmanına düzenli kontrole gidebilir ve sağlıklı bir hamilelik geçirebilirsiniz. Allah sağlıkla, keyifle ve mutlulukla yavrunuzu kucaklamayı nasip etsin inşallah
İlk iki ay kasik bel ağrıları normaldirHer kese Merhaba.6 haftalik gebelikde bel agrisi ceken varmi?
Bel ağrınız geçti mi acaba 6. haftadayım ölecek derecede bel ağrım var ağlıyorum gün boyu muayene herşey normal anca progestan verdi düşük riskine karşı ve işe bile gidemiyorum çok şiddetli bir ağrı dayanamıyorum sizin geçti mi bana teselli olsn bari geçecek diyebileymHer kese Merhaba.6 haftalik gebelikde bel agrisi ceken varmi?
Bel ağrınız geçti mi acaba 6. haftadayım ölecek derecede bel ağrım var ağlıyorum gün boyu muayene herşey normal anca progestan verdi düşük riskine karşı ve işe bile gidemiyorum çok şiddetli bir ağrı dayanamıyorum sizin geçti mi bana teselli olsn bari geçecek diyebileym
Merhaba bu gün bende de hematom olduğunu öğrendim. 7 mm. Korkulucak bi şey yok dedi doktor. Dinlen ilaçlarını kullan dedi .ama hala lekelenmem var. Ama 6 haftalığım ve kalp atışlarıda var çocuklar iyi durumda dedi .ikizler bu arada. Hematomunuz sizin geçti mi?Merhaba evet gecti bende.Merak etmeyin zaten korkulucak bisey yokmus normalmis.Bende progestan kullaniyorum hala.Gecer zamanla.