- 27 Aralık 2024
- 53
- 15
- 3
- 23
- Konu Sahibi rumeysa123455
-
Korkulacak bir durum yok akışına bırakın bazı durumlar için 8 haftaya kadar beklenir. Gittiğiniz doktorun cihazı önemli genelde 6 hafta içerisinde kalp duyulmaz ama doktor görür. Duyanlar nadir oluyor doktorun kullandığı cihaz kalitesinden dolayı. Ki görmese bile sorun değil çok küçük çünkü en net 8 haftada duyuluyor cihaz kötü olsa bile. Sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba, geçen hafta cuma günü 5 hafta 2 günlükken gittim ve vajinal ultrason ile keseyi gördük bu cuma tekrar çağırdı 6 haftalık olmuş oluyor kalp atışı duyulur mu kesede bebek görünür mü yani bu haftaki kontrolde neyle karşılaşmazsam korkmam gerek?
Ben de günlerimi zor geçirdim 5+3 de gittim karından kese göründü haftaya gel kalp atışını bekliyorum dedi her gün kendimi hazırladım hayırlısı olsun olmazsa üzülme diye 6+4te kalp atışını gördüm çok derinden duydum ritmi maşallah iyiymiş 3 hafta sonra gümbür gümbür duyarız dedi. Strese girmeyin desek de sanırım giriliyo sadece akışına bırakmanı isterim duyarsın amaMerhaba, geçen hafta cuma günü 5 hafta 2 günlükken gittim ve vajinal ultrason ile keseyi gördük bu cuma tekrar çağırdı 6 haftalık olmuş oluyor kalp atışı duyulur mu kesede bebek görünür mü yani bu haftaki kontrolde neyle karşılaşmazsam korkmam gerek?
Yani kısacası korkmaman gerekMerhaba, geçen hafta cuma günü 5 hafta 2 günlükken gittim ve vajinal ultrason ile keseyi gördük bu cuma tekrar çağırdı 6 haftalık olmuş oluyor kalp atışı duyulur mu kesede bebek görünür mü yani bu haftaki kontrolde neyle karşılaşmazsam korkmam gerek?
Yaa aynı durumdayız ben de cuma günü 5+2 ile keseyi gördüm bu cumaya tekrar çağırdı. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah bir an önce duyarız kalp atışlarını miniklerimizin :)Merhaba, geçen hafta cuma günü 5 hafta 2 günlükken gittim ve vajinal ultrason ile keseyi gördük bu cuma tekrar çağırdı 6 haftalık olmuş oluyor kalp atışı duyulur mu kesede bebek görünür mü yani bu haftaki kontrolde neyle karşılaşmazsam korkmam gerek?
Benim kasıklarımda fazla kramp ve kasılmalar olduğu için gerildim ve cuma günki randevu mu yarına aldım, tam 6 haftalık olmuş olucaz sabırsızlanıyorum duramıyorum cumayaYaa aynı durumdayız ben de cuma günü 5+2 ile keseyi gördüm bu cumaya tekrar çağırdı. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah bir an önce duyarız kalp atışlarını miniklerimizin :)
6+4 de duydum canım hiç korkma zaten 6.haftada yeni başlıyo kalp atımları gayet normal yaniMerhaba, geçen hafta cuma günü 5 hafta 2 günlükken gittim ve vajinal ultrason ile keseyi gördük bu cuma tekrar çağırdı 6 haftalık olmuş oluyor kalp atışı duyulur mu kesede bebek görünür mü yani bu haftaki kontrolde neyle karşılaşmazsam korkmam gerek?
Ay hadi inşallah duyarsınız, haber verin mutlakaBenim kasıklarımda fazla kramp ve kasılmalar olduğu için gerildim ve cuma günki randevu mu yarına aldım, tam 6 haftalık olmuş olucaz sabırsızlanıyorum duramıyorum cumaya
Kesenin içinde bebeği de gördük ama kalp atışı duyamadık çarşamba tekrar gel dediAy hadi inşallah duyarsınız, haber verin mutlaka
Bebişinizi görmüşsünüz en azından çok şükür. Kalp atışı duyulmayabiliyor henüz zaten. İnşallah bir dahaki gittiğinizde duyarsınızKesenin içinde bebeği de gördük ama kalp atışı duyamadık çarşamba tekrar gel dedi
Neyaptınız ne oldu?Kesenin içinde bebeği de gördük ama kalp atışı duyamadık çarşamba tekrar gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?