6 hafta kalp atışı duyulur mu

rumeysa123455

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2024
51
15
3
22
Merhaba, geçen hafta cuma günü 5 hafta 2 günlükken gittim ve vajinal ultrason ile keseyi gördük bu cuma tekrar çağırdı 6 haftalık olmuş oluyor kalp atışı duyulur mu kesede bebek görünür mü yani bu haftaki kontrolde neyle karşılaşmazsam korkmam gerek?

Hiç korkmayın. 6+4 ün bugün kalp atışını gördüm ve duydum. İnşallah sizde duyarsınız. Genelde 8. Haftaya kadar bekliyorlar sanırım. Kese düzenliyse hiç problem etmeyin.

Korkulacak bir durum yok akışına bırakın bazı durumlar için 8 haftaya kadar beklenir. Gittiğiniz doktorun cihazı önemli genelde 6 hafta içerisinde kalp duyulmaz ama doktor görür. Duyanlar nadir oluyor doktorun kullandığı cihaz kalitesinden dolayı. Ki görmese bile sorun değil çok küçük çünkü en net 8 haftada duyuluyor cihaz kötü olsa bile. Sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Erken henüz, belli olmaz duyulup duyulmayacagi, stres yapılacak bı durum yok, ben 6+0da gittim hicbirsey yok dedi, 6+6da lekelenme ile gittim çok yeni oluşmuştu ritim izlendi, diğer hafta gittiğimde kalp atışını duydum şükür, sağlıcakla gelişir inşallah,

Ben de günlerimi zor geçirdim 5+3 de gittim karından kese göründü haftaya gel kalp atışını bekliyorum dedi her gün kendimi hazırladım hayırlısı olsun olmazsa üzülme diye 6+4te kalp atışını gördüm çok derinden duydum ritmi maşallah iyiymiş 3 hafta sonra gümbür gümbür duyarız dedi. Strese girmeyin desek de sanırım giriliyo sadece akışına bırakmanı isterim duyarsın ama kişiden kişiye değişiyor 9. haftaya kadar da yolu var

Yani kısacası korkmaman gerek ilk hamileliğimde üç kez iğne vurdurdum düşmesin diye yaşayacak çocuk yaşıyor yaşamayacak ne yapsan da yaşamıyo . sen sağlıkla al kucağına hiç bu dertlerin olmasın

Yaa aynı durumdayız ben de cuma günü 5+2 ile keseyi gördüm bu cumaya tekrar çağırdı. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah bir an önce duyarız kalp atışlarını miniklerimizin :)

Yaa aynı durumdayız ben de cuma günü 5+2 ile keseyi gördüm bu cumaya tekrar çağırdı. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah bir an önce duyarız kalp atışlarını miniklerimizin :)
Benim kasıklarımda fazla kramp ve kasılmalar olduğu için gerildim ve cuma günki randevu mu yarına aldım, tam 6 haftalık olmuş olucaz sabırsızlanıyorum duramıyorum cumaya

6+4 de duydum canım hiç korkma zaten 6.haftada yeni başlıyo kalp atımları gayet normal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…