6 hafta kalp atışı duyulur mu

rumeysa123455

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2024
51
15
3
22
Merhaba, geçen hafta cuma günü 5 hafta 2 günlükken gittim ve vajinal ultrason ile keseyi gördük bu cuma tekrar çağırdı 6 haftalık olmuş oluyor kalp atışı duyulur mu kesede bebek görünür mü yani bu haftaki kontrolde neyle karşılaşmazsam korkmam gerek?

Hiç korkmayın. 6+4 ün bugün kalp atışını gördüm ve duydum. İnşallah sizde duyarsınız. Genelde 8. Haftaya kadar bekliyorlar sanırım. Kese düzenliyse hiç problem etmeyin.

Merhaba, geçen hafta cuma günü 5 hafta 2 günlükken gittim ve vajinal ultrason ile keseyi gördük bu cuma tekrar çağırdı 6 haftalık olmuş oluyor kalp atışı duyulur mu kesede bebek görünür mü yani bu haftaki kontrolde neyle karşılaşmazsam korkmam gerek?
Korkulacak bir durum yok akışına bırakın bazı durumlar için 8 haftaya kadar beklenir. Gittiğiniz doktorun cihazı önemli genelde 6 hafta içerisinde kalp duyulmaz ama doktor görür. Duyanlar nadir oluyor doktorun kullandığı cihaz kalitesinden dolayı. Ki görmese bile sorun değil çok küçük çünkü en net 8 haftada duyuluyor cihaz kötü olsa bile. Sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻

Erken henüz, belli olmaz duyulup duyulmayacagi, stres yapılacak bı durum yok, ben 6+0da gittim hicbirsey yok dedi, 6+6da lekelenme ile gittim çok yeni oluşmuştu ritim izlendi, diğer hafta gittiğimde kalp atışını duydum şükür, sağlıcakla gelişir inşallah,

Ben de günlerimi zor geçirdim 5+3 de gittim karından kese göründü haftaya gel kalp atışını bekliyorum dedi her gün kendimi hazırladım hayırlısı olsun olmazsa üzülme diye 6+4te kalp atışını gördüm çok derinden duydum ritmi maşallah iyiymiş 3 hafta sonra gümbür gümbür duyarız dedi. Strese girmeyin desek de sanırım giriliyo sadece akışına bırakmanı isterim duyarsın ama☺️ kişiden kişiye değişiyor 9. haftaya kadar da yolu var

Yani kısacası korkmaman gerek🤍🙏🏻 ilk hamileliğimde üç kez iğne vurdurdum düşmesin diye yaşayacak çocuk yaşıyor yaşamayacak ne yapsan da yaşamıyo . sen sağlıkla al kucağına hiç bu dertlerin olmasın

Yaa aynı durumdayız ben de cuma günü 5+2 ile keseyi gördüm bu cumaya tekrar çağırdı. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah bir an önce duyarız kalp atışlarını miniklerimizin :)

Yaa aynı durumdayız ben de cuma günü 5+2 ile keseyi gördüm bu cumaya tekrar çağırdı. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah bir an önce duyarız kalp atışlarını miniklerimizin :)
Benim kasıklarımda fazla kramp ve kasılmalar olduğu için gerildim ve cuma günki randevu mu yarına aldım, tam 6 haftalık olmuş olucaz sabırsızlanıyorum duramıyorum cumaya

6+4 de duydum canım hiç korkma zaten 6.haftada yeni başlıyo kalp atımları gayet normal yani

Back
X