6. Hafta kanamam oldu

zhr53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
27
10
88
İstanbul
Dün tam 6. Haftaya başlamıştım, hafif bir sızlamayla uyandım, lavaboya gittiğimde peçeteye pedin ortasını dolduracak kadar kırmızı kan geldi. Hemen doktora gittik, alttan muayene etti kesede bozulma yok dedi. Bebeği gördü, kalp atışı da var dedi. İğne oldum. Lekelenme şeklinde arada yine pembelik görüyorum. Düşük tehditi vs bahsetmedi, keyfine bak dedi yolladı doktor. Bulunduğum yerde imkanlar kısıtlı. Kanamamın neden olduğuna dair ferahtıcı bir açıklama da alamadım doktordan. Yataktan kalkmadan yatıyorum, istirahat vermedi. Günlük hayatıma devam etmeli miyim ne yapacağım şaşırdım. Sebepsiz kan gelir mi?

İlginç bir doktorunuz var benim 13 haftada kahverengi lekelerin vardı üstelik ikinci gebeliğim ve genetik ilk üç ay lekelenmelerim oluyor ona rağmen doktorum yatmami cinsel ilişki yasak vs gibi şeyler söyledi

Çok canım sıkıldı gerçekten. Öğretmenim günlük hayatımda yorulmamam imkansız. Doktor sayısı kısıtlı bir yerde yaşıyorum

Benimde 6.haftada kanamam olmuştu baya bir hemde progestan fitil kullandım banada istirahat falan vermedi çalışmaya devam ettim cok şükür bir sıkıntı olmadı içinizi ferah tutun. İlk bebek mi ? Hayirli uğurlu olsun şimdiden

Benimde geçen hafta cuma başladı kanamam sonra lekeye döndü hala devam ediyor fitil kullanıyorum doktorum yatmamı söyledi ilişki yasak ve burda bu durumu yaşayan birçok kdın var canım

Benimde geçen hafta cuma başladı kanamam sonra lekeye döndü hala devam ediyor fitil kullanıyorum doktorum yatmamı söyledi ilişki yasak ve burda bu durumu yaşayan birçok kdın var canım
Geçmiş olsun. Ben de dinleniyorum. Başka bir doktora daha gideceğim inşallah

Geçmiş olsun. Ben de dinleniyorum. Başka bir doktora daha gideceğim inşallah
Ben diğer doktorumu aradım gitmememi söyledi sonuçta o doktorda alttan muane edicek belki bebeklere zarar verir normal bi durum gitme dedi

Maşallah çok geçmiş olsun. Evet ilk gebeliğim, ilk tecrübe olunca insan epey tedirgin oluyor
Benimde ilkti sizi iyi anlıyorum. İlk gebelikte düşük ihtimali olduğu için insan geriliyor ister istemez iyi şeyler düşünün ben ayrıntılı ultrasona kadar kaybederim diye korkudan baglanamamistim... çok şükür şimdi kucagimda

Geçmiş olsun canım benimde kanamam oldu günde 2 defa progestan fitil kullanıyordum 3 e çıkardı. Kan görmek korkutur ama korkma geçecek dedi yolladı benim 3 üncü hamileliğim istirahat vermedi ama ben oldukça dikkat etmeye çalışıyorum hamile kaldığımı öğrendikten sonra ilişki yok o kısıtlamayı ben koydum şuan kahverengi lekem var inşallah geçecek stres olmamaya çalış

Bı on gün e kadar dinlen sıcak suyla banyo yapma ılık suyla yap iş yapma bol bol su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…