- Konu Sahibi winx perisi
bende de gözükmemişti 8 nci haftada gözüktü oğluşum benleeeeeee çok şükür meraklanma düzensizadet gec yumurtlama bunlara neden oluomuss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kafana takma benimde öyle oldu 6 haftalıkken kese var ama bebek yok dedi doktor alttan ultrasonlada baktı ama göremedi. ben 2 hafta bekledim sonra gittim ve bebeğim göründü şuan 20 haftadayım kafana takma eğer yine görünmezse başka doktora git...
bende de gözükmemişti 8 nci haftada gözüktü oğluşum benleeeeeee çok şükür meraklanma düzensizadet gec yumurtlama bunlara neden oluomuss
ne yaptın winx perisi gittinmi doktora ?merakla bekliyorum sonucunu..bende seninle aynı durumdayım ve çok endişeliyim. sata göre 6 +3 haftalık hamileyim. kese görünüyor 10 mm. ama içinde bir şey yok :çok üzgünüm: 10 gün sonra gel dedi dr. o zaman görmemmiz lazımmış. göremezsek boşgebeliktir dedi. perşembe günü gitcez. çok korkuyorum dua ediyorum kötü bir şey olmaması için.bel ağrılarım ve kasıklarımda ağrılar var.5 gün öncede hafif bir kanama oldu ve geçti.o zaman dr a gittiğimde kese düzgün demişti. benimle aynı durumda olanlar varmı..görüşlerinizi bekliyorum
ne yaptın winx perisi gittinmi doktora ?merakla bekliyorum sonucunu..bende seninle aynı durumdayım ve çok endişeliyim. sata göre 6 +3 haftalık hamileyim. kese görünüyor 10 mm. ama içinde bir şey yok :çok üzgünüm: 10 gün sonra gel dedi dr. o zaman görmemmiz lazımmış. göremezsek boşgebeliktir dedi. perşembe günü gitcez. çok korkuyorum dua ediyorum kötü bir şey olmaması için.bel ağrılarım ve kasıklarımda ağrılar var.5 gün öncede hafif bir kanama oldu ve geçti.o zaman dr a gittiğimde kese düzgün demişti. benimle aynı durumda olanlar varmı..görüşlerinizi bekliyorum
merhaba arkadaşlar dün gittim doktora. kese 19mm olmuş ama embriyo yine görünmedi.alttanda üstten de muayene etti.anembriyonik dedi.tıbbı tahliye yapalım artık beklememize gerek yok dedi. çok üzgünüm. sabaha kadar uyumadım ağlaya ağlaya bir hal oldum zaten. buradaki arkadaşlardan 8. haftada gördüklerini söyleyenler var. benim durumumunda onlarınki gibi olması için dua ediyorum. lütfen sizde bana dua edin. dr un keseyi alma işlemini kabul etmedim. 10 gün sonra alalım o zaman dedi.20 sinde gitcem ve o zaman yoksa alınacak. bu arada haftaya başka bir dr gitmeyi düşünüyorum. iş yerinden bir arkadaşında görünmemiş o başka bir dr gitmiş görünmüş.bilmiyorum fazla mı ümitleniyorum ama gebeliğimin devam etmesini istiyorum.bu benim ilk gebeliğim. ilginiz için tşk ederim arkadaşlar.gelişmeleri yazarım.hoşçakalın.
hımm evet güven yada bayındır olabilir.zübeyde hanım bana uzakolur. Ben mesaya gidiyordum. Orayı arayayım da gideyim. Tşk ederim ilgin için.