6. Hafta kese boş

Mabel0090

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
466
552
103
Kızlar bugün 6. Haftadayım kesem var ama bebek görülmedi alttan da muayene oldum doktorum haftaya tekrar gel dedi benzeri durum yaşayıp sonradan kalp atışı duyan var mı kendimi psikolojik olarak saldım resmen

Kızlar bugün 6. Haftadayım kesem var ama bebek görülmedi alttan da muayene oldum doktorum haftaya tekrar gel dedi benzeri durum yaşayıp sonradan kalp atışı duyan var mı kendimi psikolojik olarak saldım resmen
Bekle canım arkadasim 8. Haftada gördü bebeği geç döllenme idi 10. Haftaya kadar bekleniyor genelde

1bucuk yıl önce benimde öyle olmuştu gelişmedi büyüme görünmedi yaklaşık 1ay bekledik ama gelişme olmadı o an kendimi hazırlamıştım ve kürtaj oldum
Umarım senin bebeğin gelişir sabırlı ol hakkınızda hayırlı olsun

Bekle canım arkadasim 8. Haftada gördü bebeği geç döllenme idi 10. Haftaya kadar bekleniyor genelde
1bucuk yıl önce benimde öyle olmuştu gelişmedi büyüme görünmedi yaklaşık 1ay bekledik ama gelişme olmadı o an kendimi hazırlamıştım ve kürtaj oldum
Umarım senin bebeğin gelişir sabırlı ol hakkınızda hayırlı olsun
İnşallah görünür kızlar öyle araştırmalar yorumlar okuyorum ..ilk gebelik olunca hem heyecan hem hüsran hem panik içindeyim hayırlısı olsun
Teşekkür ederim yorumlar için ..

Görünur daha inşallah bekleyin. Geç döllenme vs olabilir

Back
X