6.hafta kese iyi büyümüş ama Bedişş göremedik 10 gün sonra gel görelim dedi

ogretmen57

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
145
43
13
31
Kızlar şimdi çıktım.kese büyümesi güzel dedi.kötü konuşmadı, 10 gün sonra gel şu an vajinadan bakarsak gözükebilir dedi ama ben istemedim.sizin de böyle olduğu oldu mu acaba.6+1 im

Kızlar şimdi çıktım.kese büyümesi güzel dedi.kötü konuşmadı, 10 gün sonra gel şu an vajinadan bakarsak gözükebilir dedi ama ben istemedim.sizin de böyle olduğu oldu mu acaba.6+1 im
Eveet gayet normal

Tedirgin olmayın yurt dışındayım alttan muayene ile bakıyorlar burda. Cok küçük oldugu İcin öyle demeleri normal alttan muayenede kesin görünürdü eminim görenler yazacaktr ultrason dan görünmüyorlar daha susam tanesi kadar cok normal degil mi :) saglıkla alın kucağınıza korkmayın hic

6+0da görmedim 6+6da hem gördüm hem duydum şükür an meselesi stres yok, on günde güzel bı süre daha net olur inşallah rahatça görürsün

Ben İngiltere’de yaşıyorum. Tam 6+1’de gitmiştim karından sadece keseyi gördü, yolk sac/bebek vs görmedi. Sonra vajinal baktığında gördü. Hiç korkmayın çok normal. Bebek henüz 6 mm idi yani çok çok çok kücük, gözükmemesi cok normal :)

Ayy değil mi Maşallah ne güzel .çok teşekkür ederim yorumunuz için

Haklısınız evet, insan göreceğim diye gidince işte :) çok şükür Allah’a

6+0da görmedim 6+6da hem gördüm hem duydum şükür an meselesi stres yok, on günde güzel bı süre daha net olur inşallah rahatça görürsün
Amin inşallah çok teşekkürler
amin inşallah, Allah razı olsun

Amiiin inşallah.çok haklısınız okuduğum zaman ben de evet doğru diyorum ama işte başkasından duymak farklı oluyor..çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…