Kese var embriyo yok

kendinden emin ol

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
20
-5
1
23
Merhaba 1 hafta önce doktora gittim muayene oldum doktor bana kese var embriyo yok dedi 10 gün sonra gel tekrar bakarız dedi aranızda böyle bişey yaşayan varmı acaba?

Gittiğimde 7 haftaydi bugün 8 hafta oldu
Görünmesi gerekirdi ama bir ihtimal geç döllenmedir diye 8.haftayı da bekleyin yapacak birşey yok boş gebelik yaşadım düşük yaptım ben ama o süreçte 8 haftalıktı Daha sonra kalp atışı alamadığımız bir gebelik oldu onda da 8 haftalıktı kürtaj oldum vakum yöntemiyle yapılıyor devlette genelde anestezi verilmeden yapılıyor ben özelde olmuştum hafif genel anestezi veriliyor orada. 15-20 dk lık bir işlem uzun sürmüyor

Görünmesi gerekirdi ama bir ihtimal geç döllenmedir diye 8.haftayı da bekleyin yapacak birşey yok boş gebelik yaşadım düşük yaptım ben ama o süreçte 8 haftalıktı Daha sonra kalp atışı alamadığımız bir gebelik oldu onda da 8 haftalıktı kürtaj oldum vakum yöntemiyle yapılıyor devlette genelde anestezi verilmeden yapılıyor ben özelde olmuştum hafif genel anestezi veriliyor orada. 15-20 dk lık bir işlem uzun

Görünmesi gerekirdi ama bir ihtimal geç döllenmedir diye 8.haftayı da bekleyin yapacak birşey yok boş gebelik yaşadım düşük yaptım ben ama o süreçte 8 haftalıktı Daha sonra kalp atışı alamadığımız bir gebelik oldu onda da 8 haftalıktı kürtaj oldum vakum yöntemiyle yapılıyor devlette genelde anestezi verilmeden yapılıyor ben özelde olmuştum hafif genel anestezi veriliyor orada. 15-20 dk lık bir işlem uzun sürmüyor
Anladım napalim bizde mecburen beklicez yapacak bişey yok

Ayyy bi yandan da korkuyorum kürtajdan anesteziz oluyormuş etrafimdakiler beni bayaa bir korkuttu
Evet devlette anestezi yok genelde ama özelde anestezi alabiliyorsun. Ben de korktuğum için anestezili istemiştim. Ağrı eşiğiyle alakalı bir durum sanırım çok ağrı hisseden de var hiç ağrı hissetmeyen de benim ağrı eşiğim çok düşük çok ağrı hissedeceğimi düşündüm bir de kaybettiğim için zaten üzgündüm o psikilojiyle uğraşmak da istemedim açıkçası

Back
X